Nadbiskup Lenga: Bergoglijeva sekta preuzima Crkvu – katolici se moraju oduprijeti! (2)

Nastavljamo prijevod intervjua s poljskim biskupom Janom Pawełom Lengom.

NADBISKUP: Dolazili su mi poljski biskupi i govorili da ne trebam govoriti ono što govorim. Samo kako bi tu sve bilo mirno i tiho, „sveto mjesto“. Meni ne treba takvo „sveto mjesto“, meni treba Božji mir u mome srcu. A to se može postići samo ispunjavanjem Božjih zapovijedi i svega što nas je Isus učio i zapovjedio nam: „Tko želi živjeti u Meni i sa Mnom, ići će za Mnom i tamo gdje sam Ja, tu će biti i on.“ Krist kaže: „Tkogod prizna Mene pred ljudima, toga ću i Ja priznati pred Ocem svojim na nebesima“ – priznati Krista javno pred ljudima. Krist nastavlja: „A tko zataji Mene pred ljudima, toga ću i Ja zatajiti pred Ocem svojim na nebesima.“ Ja jesam i bit ću – pred Isusom Kristom.

Današnja „duboka crkva“, crkva koju predstavlja Bergoglio i nauk nakon Drugog vatikanskog sabora, svi kardinali i biskupi koji su pratili protestantsko – židovsko – slobodnozidarsku revoluciju unutar Katoličke crkve – oni su današnja „duboka crkva“. Kukolj koji je pokvario Božju pšenicu. Pokvario Kristov trud. Svjesno ili nesvjesno? Bog će im suditi. No, ja to vidim i o tome govorim. Ukoliko se oni probude, shvate i obrate se, ja ću biti sretan što su se obratili kako bi spasili svoje duše, jer je to ono što trebaju učiniti. Ako ustanu u pogrješci i čak nastave dalje progoneći, navlače na sebe Božje prokletstvo i veliku kaznu koja će doći u pravo vrijeme.

Kada Bog dođe, sve će biti ispunjeno u potpunosti. Ništa se ne će promijeniti u Božjem zakonu. Sve će se ostvariti. Jao onima koji ne naučavaju Božji zakon i koji mu se ne pokoravaju. Zbog toga se moramo suprotstaviti „dubokoj crkvi“.

Boriti se može samo onaj koji iskorjenjuje zlo i ide stjenovitim putem do vrha gore koja vodi Kristu. Stjenoviti, uski put pokore, obraćenja, življenja Sakramenata, Ispovijedi. Ne samo put lažne milosti koji se danas naučava i koji zaobilazi pravdu.

Zbog Bergoglija i „duboke crkve“ danas ima mnogo onih koji su se pridružili crkvi, ali nemaju ništa s Kristom. Apsolutno ništa. Naučava se univerzalno bratstvo i svi su grješnici ušli u Crkvu, a kakvo spasenje žele? U čemu? U kome? Vrag kojeg služe i čiji nauk propovijedaju ne daje spasenje. On je u Paklu zauvijek. Nitko se od tamo ne će vratiti u spasenje. Nitko, nikada.

Molimo se svetima u nadi da će naše molitve ubrzati vrijeme za izlazak iz Čistilišta, smanjiti patnje u Čistilištu. No, mi se ne molimo za proklete, koji su zauvijek kažnjeni, koji su pali pod Božjom vječnom kaznom i ušli u nju njihovom slobodnom voljom.

Ako kažemo da u Gospodinu nema pravde, mi lažemo. Krist je put, istina i život. Krist je govorio o pravednosti, govorio je da Pakao postoji. Apostolima je govorio da idu i to propovijedaju, kako bi ljudi izbjegli ovu kaznu – prekorite i upozorite ljude da ne padnu u Pakao.

Apostoli moraju to činiti. Oni se ne svađaju s Kristom. Moraju to činiti, nema diskusije. No, Bergoglio o svemu diskutira sa svim religijama i pogrješkama svijeta. I na taj način on doista uništava Kristova djela, koja je Krist ustanovio u Njegovoj istinskoj i sjajnoj Crkvi. Vrata Paklena ne će nadvladati Njegovu Crkvu. Ne će niti Bergoglijeva sekta.

No, oni jadni kardinali i biskupi nanose si ogromnu štetu. I, naravno, nanose veliku štetu onima koji ih slušaju.  Slobodno ili ne, no mislim da zbog njihove službe smatraju da su dostojni da im se pokoravaju. No, oni su u pogrješci kada tako razmišljaju. Po njihovoj službi, bili bi vrijedni toga da im se pokoravaju kada bi oni sami bili pokorni svome Gospodinu, Kristu, Kojem bi nas trebali voditi.

No, ako su odbacili poslušnost Kristu, nemaju nikakvo pravo tražiti poslušnost sebi. Jer ne naučavaju istinskog Krista. Ne naučavaju Kristov istinski Nauk koji se stoljećima naučavao. I „duboka crkva“ nema pravo zahtijevati poslušnost. Ona izvršava planove svijeta. Ona se u potpunosti pokorila svijetu. A mi znamo da svijet pripada vragu i da vrag njime upravlja.

A, tko još vlada svijetom? Oni koji se u potpunosti stavljaju u službu vraga. Predstavnici vlasti, predsjednici, premijeri, vojska, generali, političari i biznismeni. Umjetnici koji su u ovom svijetu vrlo sretni, koji pjevaju ode đavlu. Vrag ih onda plaća. Oni imaju sve. No, oni nemaju Raj. U sebi nose Pakao i smrt. Otud izreka: hodajući mrtvaci. Jer oni su to. Ali oni misle da je sve uredu. Dok ne dođe vrijeme.

I kanta ima svoj životni vijek. Možete njome grabiti vodu dok ne pukne drška i postane beskorisna pa je bacite. Isto je i sa onima koji ne nose Kristovu Istinu, oni će biti odbačeni u tamu, gdje će biti plač i škrgut zuba zauvijek.

Oni koji prate Krista ignorirajući današnju „duboku crkvu“, „novu crkvu“ – udruženu sa svijetom vraga, a ne s Kristom – ta crkva će biti uništena, ta „nova crkva“. A Crkva koja bude ostala s Kristom će trijumfirati i vladati u Kristovom Kraljevstvu, gdje će se svako koljeno saviti pred Njim, na Nebu, na zemlji i u podzemlju. Jer Krist je vrijedan svake časti i slave. A koljena onih koji nisu naučavali Njegov istinski Nauk, također će se saviti pred Njim.

Braćo i sestre, vratimo se istinskoj Crkvi, Crkvi koja je prethodila Drugom vatikanskom saboru. Amen.

Bogu hvala. Slava Mu u vijeke vjekova.