Oni koji su cijepljeni uzrokuju novu COVID pandemiju

Niste li se pitali, kako je moguće da COVID 19 virus nema sezonu, nije ovisan o geografskoj širini i ima famozne valove (prvi, drugi, treći itd…)

Odgovor na vaše pitanje mogao bi biti u najnovijem istraživanju Američkih Frontline doktora, koji su upozorili da cijepljene osobe mogu biti izvor širenja zaraze, te na taj način poticati i podržavati COVID pandemiju.

U svom najnovijem izdanju, američki Frontline doktori (AFLDS) upozorili su kako spike proteini koji nastaju u stanicama primatelja COVID 19 eksperimentalnih cjepiva, imaju sposobnost:

1.) Prolaziti kroz „krvno -moždanu barijeru ” i na taj način uzrokovati neurološka oštećenja

2.) Sa cijepljene osobe mogu se ” širiti ” na druge osobe u njihovoj blizini, uzrokujući na taj način bolest kod necijepljene djece i odraslih

Dokument objavljen prošlog tjedna pod naslovom ” Identificiranje komplikacija nakon cijepljenja i njihovi uzroci: analiza podataka o pacijentima Covid-19 “, pruža dodatne informacije zabrinutim građanima, zdravstvenim stručnjacima i donositeljima političkih odluka o neželjenim događajima i drugim pitanjima koja se pojavljuju kod cijepljenih osoba.

Ova neprofitna organizacija istaknula je tisuće štetnih događaja povezanih s eksperimentalnim COVID 19 „ cjepivima“ koja su zabilježena od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i u Sustavu izvještavanja o neželjenim događajima cjepiva (VAERS).

Promatrajući bliže ove podatke, Frontline doktori iznose “neke ključne činjenice koje zabrinjavaju javnost, a nisu do sada obrađene od strane glavnih administracija za lijekove.”

Prvo, postoje značajni strahovi u vezi sa širokom distribucijom ovih novih cjepiva, koja koriste novu tehnologiju i ostaju još uvijek samo eksperimentalna bez punog odobrenja FDA. Umjesto da koriste oslabljeni antigenski odgovor – kao što se to događa kod konvencionalnih cjepiva – ovi eksperimentalni agensi unose nešto što se naziva ” spike protein ” u nečiji sustav.

„Nitko definitivno ne zna dugoročne zdravstvene posljedice na tijelo i mozak, posebice među mladima, povezane s ovim spike proteinom. Uz to, ako se dokažu problemi, nikada neće biti načina da se preokrenu štetni učinci kod onih koji su već cijepljeni. “

Drugo , za razliku od konvencionalnih cjepiva, ovi spike proteini, zajedno s “lipidnim nanočesticama” koje su sastavni dio stabilizacije cjepiva, imaju sposobnost prolaska kroz ” krvno-moždanu barijeru ” koja služi upravo tome da zaštiti osjetljiva područja mozga od otrovnih supstanci.

“Jednostavno nije bilo dovoljno vremena da se sazna koji su to moždani problemi i koliko često bi oni mogli nastati nakon cjepiva “, upozorava dokument.

Rizici od takvog prodora spike proteina u živce i mozak uključuju „kroničnu upalu i trombozu (zgrušavanje) u neurološkom sustavu, pridonoseći premoru, kroničnoj letargiji, moždanom udaru, Bellovoj paralizi i simptomima tipa ALS.

Nanočestice lipida iz cjepiva mogu se potencijalno stopiti s moždanim stanicama, što rezultira odgođenom neurodegenerativnom bolešću.

M-RNA inducirani spike protein u cjepivima može se vezati za moždano tkivo 10 do 20 puta jače, od prirodnog spike proteina koji je nađen u samom virusu COVID 19. “

Budući da ova eksperimentalna cjepiva proizvode trilijune spike proteina u svojim primateljima, cijepljene osobe stoga “mogu izbaciti neke od tih čestica (spike proteina) prilikom bliskog kontakta drugim osobama”, uzrokujući bolest i onima koji nisu cijepljeni.