Ostvarilo se: “Covid cjepivo“ širi bolest

Naši čitatelji znaju da je u Knjizi Istine naviješteno da će novo, sveopće cijepljenje proširiti bolest i smrt. Svjedoci smo da se sada to događa na visokoj razini.

Kada se krajem zime i početkom proljeća ove godine korona širila upravo na mjestima gdje su provodili masovna „cijepljenja“ poput domova za umirovljenike, sve se zataškavalo, rekli su da je virus ušao prije cijepljenja, odnosno da je to koincidencija koja nema nikakve veze s cijepljenjem.

Mjesecima smo slušali o brojnim teškim ozljedama i smrtnim slučajevima nakon cijepljenja. No, sada službena statistika u Velikoj Britaniji pokazuje da se tzv. delta soj (nekome očito ponestaje kreativnosti u smišljanju imena novih virusa) među populacijom starijom od 50 godina najviše širi kod onih koji su primili „cjepivo“ i najviše uzrokuje smrt.

Naime, u ovoj skupini tzv. delta soj zabilježen je kod samo 976 necijepljenih, dok je čak 3.546 bilo pozitivno među onima koji su primili obje doze injekcije, a 3.865 bilo je pozitivnih nakon prve doze. Zanimljivo…

Nesretni Izrael, kojeg su masonski mediji slavili kao „šampiona cijepljenja“, sada grca u zarazi. Njihova vlada potvrdila je da je čak 50% novozaraženih prethodno primilo obje doze injekcije. Navodno se 6.765 osoba koje su primile obje doze injekcije zarazilo, a epidemiološkim praćenjem utvrđeno je da se dodatnih 3.133 osoba zarazilo koronavirusom preko osoba koje su primile injekciju.

Hoće li ubijanje stanovništva injekcijama proći kao tzv. delta virus? Hoćemo li uskoro imati gama, beta, omega… itd „viruse koji će tamaniti one koji su primili injekciju? Ostaje da vidimo.

I dok se sve ovo događa neprijatelji ljudskog roda huškaju i sile da djeca primaju injekcije. Prve žrtve već se broje. Ovaj tjedan u SAD-u je senator Ron Johnson sazvao konferenciju za novinstvo na koju je pozvao majku i njenu kćer koja je nakon primanja injekcije ostala trajni invalid. Dvanaestogodišnja Maddie primila je kao dobrovoljac Pfizerovu injekciju i sada je u invalidskim kolicima, u suzama objašnjava njena majka Stephanie.

No, to ne žele čuti oni kojima je stalo do njihovih putovanja, vikenda u Parizu, do skijače i pijače. Ne žele oni znati, ali sve dolazi na naplatu, a tad će biti lelek i kukanje…