Ostvaruje se još jedno proročanstvo iz Knjige Istine. Ovaj puta riječ je o BIBLIJI !!!

I dok zbunjeni narodi vode bitke sa korona virusom, lažni prorok i njegova svita ne gube vrijeme. Neumorno nastavljaju sa svojim planom potpunog uništenja Katoličke Crkve kakvu poznajemo.

Na https://net.hr objavljen je članak 14. svibnja, zanimljivog naslova “Biblija kakvu poznajemo odlazi u povijest!”, u kojem doznajemo kakve će sve promjene doći u Novoj Bibliji.

Budući da za pravog vjernika ne postoji neka druga Biblija od one koju poznajemo još od djetinjstva, ipak će Božji neprijatelji napraviti upravo ono što mnogi misle da je nemoguće.

Napisat će Novu Bibliju!!!

Samo podnaslovi iz članka dovoljni su da običnom čitatelju daju nagovještaj onoga što se već dugo planira iza zatvorenih zidina Vatikana. Lažni prorok Bergoglio više puta je naglasio kako nije zadovoljan sa prijevodom Biblije i da će svakako to trebati mijenjati. Svi smo vidjeli dosadašnje promjene ili skandale Bergoglija koje se odnose na Bibliju i Crkveni nauk – od toga da se iskušenje zmije nije dogodilo u Rajskom Vrtu, da ne postoji pakao, zatim negiranje Isusove Božanske naravi, pa kako je vjerojatno Djevica Marija prigovarala Bogu ispod Križa što ju je prevario, kako Djevica Marija nije Suotkupiteljica, pa promjena molitve “Oče Naš” itd,..

Stoga onome koji pomno prati ove događaje ne može biti iznenađenje dolazak nove biblije, koja uopće neće biti Riječ Božja, nego ljudska izopačena umotvorina.

Ipak, veseli nas kada vidimo da je Knjiga Istine i to prorekla kao još jedan dokaz nevjernom svijetu. Pa pročitajmo izvatke iz Knjige Istine vezano uz promjenu Božje Riječi.

  1. Studeni 2013 god. Isus: „Sve Moje Riječi, sadržane u Svetom Evanđelju, će biti tumačene drugačije. Oni će reći da Moja Riječ znači nešto novo, što će biti više primjerenije u današnjem svijetu. Oni će pokušati dati primjere toga kako bih vas Ja poučavao da hodam Zemljom u ovo vrijeme. Iščeznuti će jednostavnost Riječi Božje, Koja je za svakoga.

Crkva će prigrliti takozvana nova znanstvena otkrića, koja će obezvrijediti ono što je sadržano u Svetoj Bibliji. Oni će otkriti da će ono što govore biti novi dokaz, koji dovodi u sumnju to kako je svijet stvoren. Zatim će reći da su veliki dio onoga što je sadržano u Bibliji jednostavno metafore osmišljene da stvore mir među ljudima. Oni će koristiti poruku o humanosti, ljubavi jednih za druge, u smislu vaše sposobnosti da se brinete za siromašne, neobrazovane i potrebite, kao zamjena za Istinu koja vam je dana u Evanđeljima. Zatim će lažna, nova naučavanja koja će se činiti sličnima Istini prihvatiti svećenici i samo oni koji ostanu čvrsto uz Moju Riječ održati će Istinu živom.“

  1. Prosinac 2013 god. Majka Spasenja: „Pod ovim, Ja mislim na Njegovu Svetu Riječ kako je objavljena u Presvetim Evanđeljima. Uskoro, Presveta Knjiga će biti odbačena i nova bogohulna zamjena će biti proglašena svima, unutar Crkve Moga Sina i izvan Nje. Mnogi će biti zavedeni.

Tako su lukavi neprijatelji Moga Sina da će ovo novo i bestidno oponašanje Riječi Božje uvjeriti mnoge da je to jednostavno suvremena nadopunjena verzija Novoga Zavjeta. Riječ Moga Sina će biti iskorištena i promijenjena da znači nešto novo – nešto što On nikada nije rekao.“

  1. Prosinac 2013 god. Isus: „Kada Moju Riječ, koja je uklesana u kamen, vi osporavate, onda ne prihvaćate Istinu. Kada pokušavate iznova napisati Riječ Božju, krivi ste za bogohuljenje. Svijet je upozoren da nitko – nijedan posvećeni sluga, nijedna odabrana duša, nijedan prorok – nikada ne može dodati ili oduzeti od Riječi koja je utvrđena u Knjizi Moga Oca. Ipak, upravo to će se dogoditi kada oni koji tvrde da su izabrani vođe u Mojoj Crkvi na Zemlji diraju u Istinu. Taj dan je vrlo blizu. To je dan na koji ste upozoreni.

Ako vjerujete samo na trenutak da bih Ja blagoslovio bilo kakvo novo tumačenje Mojih Evanđelja, Božjih Zapovijedi i svega čemu sam vas Ja poučio, zato da bi odgovaralo suvremenom društvu, onda ste jako pogriješili.“

  1. Siječanj 2015 god. Majka Spasenja: „Vi ili prihvaćate Riječ Božju, kako Ju je On utvrdio, ili ne prihvaćate. Vrijeme nema značaja. Što je čovjeku dano tisućama godina prije, preko Riječi Božje, nije se promijenilo niti može. Sve što dolazi od Boga mora ostati netaknuto bez obzira koliko je to teško. Da bi se ostalo vjerno Božjim Učenjima, to zahtjeva veliku snagu, ustrajnost i odlučnost punu volje.“
  1. Siječanj 2015. god. Isus: „Svetu Bibliju postat će gotovo nemoguće naći, prije nego potpuno iščezne. Svaki pokušaj da se zaniječe Boga bit će učinjen, sve dok se Riječ ne zamijeni naukom tame. Oni od vas koji vjerujete u Mene, vašeg Isusa, nikada ne smijete podleći bilo čemu što ne dolazi od Mene. Samo vas Ja štitim protiv zla i samo ćete preko Mene naći Vječno Spasenje.“