Otkrivena tamna poveznica: Bergoglio – Câmara – Schwab

Klaus Schwab, predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma koji je slavodobitno najavio globalnu korona tiraniju i nadzor čovječanstva kroz ‘veliko resetiranje’ otkrio je svoju poveznicu sa zlom sektom koja se infiltrirala u Katoličku crkvu!

Schwab je govoreći o svojim mladim danima rekao kako je išao u Brazil da se nađe sa svećenikom Katoličke crkve, čije je ime Don Hélder Câmara, kojeg su zvali „svećenik siromaha“.

Naime, nadbiskup Câmara bio je jedan od vođa heretične marksističke teologije oslobođenja. Scwab je Câmaru tada doveo u Davos na njegov bal vampira svjetske elite iako su tada mnogi još uvijek zazirali od komunističkog nadbiskupa.

Câmara je tražio uspostavu Crkve za siromašne i svijeta za siromašne, baš kao što danas globalisti iz Svjetskog ekonomskog foruma deklariraju kada planiraju porobljavanje čovječanstva.

Isto govori i Jorge Mario Bergoglio koji je odmah po sjedanju na Stolicu Svetog Petra 2013. godine proglasio da će raditi na stvaranju Crkve za siromašne.

No, gdje je tu Drugi vatikanski koncil? Možda ćete se sjetiti da smo krajem listopada 2019. pisali o tome kako su biskupi na tadašnjoj amazonskoj sinodi bili pozvani u katakombe kako bi potpisali pakt za stvaranje nove crkve:

U nedjelju 20. listopada, u ranu zoru, pozvano je svih 180 biskupa sa amazonske sinode da dođu u rimske katakombe kako bi potpisali „pakt iz katakombi“.

„Pakt iz katakombi“ tajni je pakt kojega su prije 54 godine, tijekom Drugoga vatikanskoga sabora stvorili latinoamerički biskupi, koji je dao temelje marksističkoj teologiji oslobođenja.

Pred sam završetak Drugog vatikanskog koncila u bizarnom ritualu četrdeset latinoameričkih biskupa okupilo se u tajnosti u katakombama ispod Rima kako bi potpisalo pakt kojim su željeli promijeniti Katoličku crkvu.

Svaki biskup došao je na oltar i potpisao ovaj manifest koji je uključivao odricanje od svakog vlasništva i revolucionarnu borbu za crkvu siromašnih i nemoćnih.

Mnogi smatraju da je cilj ovog radikalnog pokreta bio preorijentirati Božansko poslanje koje je Isus Krist dao Crkvi prema masonskoj viziji crkve pratiteljice.

Vođa biskupa koji su 1965. godine išli u katakombe potpisati pak o stvaranju komunističke crkve bio je nitko drugi doli Don Hélder Câmara, prijatelj Klausa Schwaba iz Davosa.

Lažni prorok Bergoglio proglasio je 2015. Câmaru slugom Božjim, a 2019. je na amazonskoj sinodi ustoličio idola na oltar Bazilike Svetog Petra i obnovio pakt iz katakombi o stvaranju komunističke crkve.

Ono što tada nismo znali je da je sve to bio dio pakta o stvaranju novog svjetskog poretka kojeg sada Bergoglio i Schwab provode po nalogu globalističke elite.

Kojih mjesec dana kasnije zla skupina pokrenula je tzv. korona pandemiju s ciljem genetske modifikacije i porobljavanja čovječanstva.

Zahvaljujemo Michaelu Mattu iz Remnant Newspapera koji je na svojoj web stranici objavio isječke iz intervjua s K. Schwabom kao i poveznice s „paktom iz katakombi“.