Padaju vođe korona-kulta Gates i Fauci

I taman kad ste pomislili da je stisak korona-režima dosegao svoj vrhunac, Bog usliša molitve, a sile zla u sotonskom kaosu počinju izjedati jedna drugu. Nakon što su godinu dana po nalogu antikrista masmediji nijekali stvarnost da je korona virus bio oružje stvoreno u laboratoriju, a tzv. fact-checkeri (antikristovi službeni cenzori) uklanjali članke koji su o tome govorili, od jednom sa svih strana dolaze informacije koje upućuju na to da je virus zapravo zaista stvoren u laboratoriju.

A što se zapravo promijenilo od tada? Trump je maknut s pogleda, Biden je otpočeo agresivni sukob s Kinom i Rusijom, globalisti su postigli svoj cilj ubrizgavanja genetskog koktela u stotine milijuna ljudi.

Oni koji sada vjeruju u njihovu dogmu „cijepljenja“ i koji su primili „cjepivo“ sada se trebaju zapitati što će biti s njima nakon što padne i ta dogma korona-kulta.

Prva je sredinom travnja progovorila Bidenova šefica državne tajne službe Avril Haines spominjući laboratorijski incident kao jedan od dva moguća izvora nastanka korona virusa, rušeći time godinu dana staru dogmu korona-kulta da je virus prirodno nastao.

Bidenova administracija iskoristila je ovu izjavu da krene u medijski rat s Kinom oko nastanka virusa. Sada se Biden prepucava s Kinezima tko je kriv za nastanak i puštanje virusa. Odjednom su masmediji elite počeli govoriti o tome kako su Kinezi otpuštali wuhanske znanstvenike koji su imali simptome slične korona virusu, isti oni masmediji koji su prethodno proglašavali teorijama zavjere takve tvrdnje.

Kineska zvijer odmah je odgovorila. Optužili su američku zvijer da je sama stvorila korona virus koji je pušten iz laboratorija američke vojske Fort Detrick u Marylandu 2019. godine.

I dok se zvjeri grizu i napadaju, sada se trese tlo pod nogama visokih svećenika korona-kulta, Billa Gatesa i Anthony Faucija. Sve se događa u isto vrijeme.

Gates je optužen za seksualne skandale i povezanost s najpoznatijim pedofilskim svodnikom sotonističke elite, Jeffreyom Epsteinom, te mu ni njegova donedavna supruga više ne vjeruje.

Fauci je pod udarom državne istrage, a republikanci traže njegovu smjenu. Otkrilo se da je njegov Nacionalni zdravstveni zavod financirao wuhanski zavod za virologiju i to za istraživanje mogućnosti prijelaza koronavirusa sa šišmiša na ljude! Isti Nacionalni zdravstveni zavod prošle je godine sklopio partnerstvo s Gatesovom Modernom radi razvijanja „korona vakcine“.

Sada su počele padati maske. Ne mislimo samo figurativno, naime, republikanci optužuju Faucija za nekompetentnost i nedosljednost, napominjući da je u ožujku 2020. govorio da se maske ne trebaju nositi, a nakon toga je postao glavni branitelj dogme nošenja maske. Tako sada i ptice na grani vide da je sve bilo okrutna maškarada i farsa.

O čemu je riječ? Mrsi li to Bog konce antikristu, ili antikristu više ne trebaju Gates i Fauci, sada kad je ogroman broj ljudi primio njegovu injekciju i kada se očito okreće prema globalnom sukobu velesila, slijedećoj fazi svoga plana?