Pfizerova zviždačica: Cjepivo sadrži luciferazu i grafen oksid, a ključna im je bila potpora Bergoglija!

Melissa Strickler radila je za Pfizer gotovo 10 godina. Fokus njenog posla je kontrola Pfizerovih cjepiva. U intervjuu za LifeSiteNews Stickler kaže da Pfizerova „vakcina“ svijetli kada je stavite ispred tamne pozadine i kada ima svijetla u prostoriji.

Kaže da je vršila inspekciju stotina tisuća cjepiva u svojoj karijeri, ali da nikada prije nije vidjela ništa slično. Na poslu je slušala doktora kako govori o sastojcima cjepiva, te je nabrojao šifru SM102 što je oznaka za luciferazu, koja se vidi pod ultraljubičastim zrakama.

Poslala je mail firmi pitajući je li luciferaza u cjepivu i dobila odgovor da „se samo koristi u testnoj fazi cjepiva“, no ona kaže da je sve u vezi Pfizerovog cjepiva eksperimentalno.

Strickler je prošli tjedan za Project Veritas otkrila mailove Pfizerovih direktora koji traže od zaposlenika koji su im podređeni da u javnosti ne spominju ulogu stanica abortirane djece u cjepivu.

U mailu je stajalo:

Iz perspektive korporativnih poslova želimo izbjeći da informacije o fetalnim stanicama cirkuliraju vani. Rizik od trenutnog priopćavanja nadmašuje svaku potencijalnu korist koju bismo mogli vidjeti, osobito s općom javnošću koja bi mogla uzeti ove podatke i koristiti ih na načine koje možda ne želimo.

Među Pfizerovim mailovima koji su procurili bila je i izjava P. Dormitzera, Pfizerovog glavnog direktora za znanost, koji je govoreći u kontekstu stanica abortirane djece potvrdio značaj njihove sprege s lažnim prorokom Jorge Bergogliom:

Vatikanski doktrinarni odbor potvrdio je da smatra prihvatljivim da se pro-life vjernici cijepe.

Dormitzer se ovdje referira na kontraverznu odluku Kongregacije za nauk vere kojom se dozvoljava primanje injekcije razvijene korištenjem dijelova tijela ubijene djece.

Zviždačica Strickler upozorila je da u Pfizeru prijevarama nema kraja. Dodala je kako se mRNA tehnologija iz cjepiva može koristiti za genetičku modifikaciju, a Pfizer to pokušava skriti.

Kaže da u Pfizeru ima mnogo zaposlenika poput nje, koji imaju grižnju savjesti zbog „vakcine“, te da mnogi namjeravaju napustiti kompaniju.