‘Preobrazba svećeništva u promjeni epohe’: Bozanić javno uvodi lažnu crkvu

Dugo su sotonski mediji u Hrvatskoj govorili o tome kako će Bergoglio smijeniti Bozanića, svakih nekoliko mjeseci mogli smo pročitati kako mu se sprema smjena. Mračni likovi poput Roberta Bajrušija i Inoslava Beškera naprosto su uživali gledajući kako se veliki uništavatelj Katoličke crkve sprema razmontirati Crkvu u Hrvata. To je valjda trebalo zastrašiti Bozanića u poslušnost lažnome proroku.

No sada to očito nije potrebno. Bozanić je javno kapitulirao.

Vidjeli smo da je u ovoj strašnoj situaciji općeg otpada od Vjere i propasti mnogih katolika, Bozanićeva jedina briga koliko se katolici pokoravaju, kako kaže, „magisteriju pape Franje“. Naime, takav stav Bozanić je imao ovaj tjedan tijekom teološko-pastoralnog tjedna 25. – 27.1.2022. Tema pastoralnog tjedna govori sve: „PREOBRAZBA svećeništva u PROMJENI epohe.“

Naime, tijekom ovoga skupa iz gledališta je postavljeno pitanje zašto se Crkva nije snašla u korona krizi, zašto nekritično podilazi svjetovnim vlastima i stožeru i zašto je sve tiši glas Crkvenog Magisterija. Vrlo nervozni (i maskirani) panelisti htjeli su preći na slijedeće pitanje, no onda je riječ uzeo Bozanić:

Ja mislim da je jasan magisterij papa Franje. Da li Crkva sluša taj magisterij? S druge strane su hrvatski biskupi u datom momentu progovorili. I zajedno i pojedinačno. Da li postoji poslušnost unutar Crkve i određenih vjernika, to je pitanje presudno.

Tako se hrvatski pastir broj jedan od vodećeg Kristovog predstavnika u Hrvata PREOBRAŽAVA u milicajca Bergoglijeve lažne crkve. Sav nauk i poklad Vjere koji mu je povjeren na čuvanje, sada se PROMIJENIO u poslušnost Jorgeu Bergogliju, promotoru žigosanja katolika u ime jednog svjetskog poretka.

Dakle, dok vukovi proždiru stado, javno najavljuju eksperimentiranje na našoj djeci, naš glavni pastir u Hrvata traži da šutke služimo izdajnicima i da se pokorimo vukovima.

Mi smo se molili za Bozanića, da se obrati, da ostane vjeran Kristu i Magisteriju Katoličke crkve, no on je za neki drugi magisterij, magisterij lažnoga proroka i svjetske elite.

Jao tebi Bozaniću ako se ne obratiš i ne odrekneš vukova u ovčjem runu koji vode stado u Pakao! Je li to poslušnost koju tražiš?

Uopće nije bitno nosi li kardinalsku crvenu Bozanić ili neki novoimenovani pulen lažnoga proroka (kao što je jučer Bergoglio maknuo sarajevskog kardinala Puljića). Nažalost, sada je očito da će od nekadašnje Crkvene hijerarhije u Hrvata ostati samo ljuštura lažne crkve.

Na nama je da se molimo da Vjerni Ostatak Katoličke crkve bude što brojniji i jači.

Na nama je da molimo da bar netko od Hrvata koji nose biskupske halje progleda i spasi se od ovoga zla.