Slom službenog narativa: Korona diktatore sada samo svjetski rat može spasiti!

Sotona mrzi cijelo čovječanstvo: i one koji mu se protive, i one koji mu služe. Zato ni jedna zla vlast ne može dugo trajati, ni jedna laž ne može dugo potiskivati istinu. Tako je i sa korona genocidom. Obećane milijarde eura pomoći EU možda mogu HDZ-u kupiti izbore, ali tko s vragom tikve sadi, o glavu će mu se razbiti.

I tako dolazimo do siječnja 2022. godine. Novu, eksperimentalnu terapiju 60% svjetskog stanovništva primilo je barem jednom. Istodobno, zaraza je sada 5 puta gora nego ono čemu smo svjedočili u posljednje dvije godine. I budali je sada jasno da „cjepiva“ ne djeluju, odnosno da je njihova primjena dovela do samo još goreg širenja zaraze.

Službeni narativ na globalnoj razini polako puca. Izrael je uvijek prvi… Tamošnji ministar financija najavljuje ukidanje ausweisa: „Nemaju utemeljenja ni u medicini ni u epidemiologiji, siju paniku“.

U međuvremenu sa svih strana vrve informacije o štetnosti ove eksperimentalne terapije. Državne i lokalne vlasti u sprezi s masmedijima čine sve da se ovo zataška. U Dalmaciji imamo lijep primjer splitskog KBC. No, ovaj smokvin list ne može sakriti sramotu njihovih zlodjela pa sada ponegdje priznaju određene smrtne slučajeve. Neke zemlje isplaćuju velike odštete, dok druge žrtvama daju podmukla objašnjenja, kao: „niste bili obvezni uzeti“.

Mnoge obitelji koje su zbog covid „cjepiva“ izgubile svoje najmilije o tome šute. Osjećaju zbunjenost, izgubljenost, teret društvene stigme. Osjećaju sramotu jer su nasjeli na užasnu laž. Grize ih odgovornost jer su možda neki od njih predložili ili, još gore, inzistirali da se njihovi pokojnici „cijepe“.

No, drugi su bijesni, frustrirani, traže i zahtijevaju pravdu. Ovih potonjih je sve više, a njihovi glasovi sve su jači. Svjesni su toga i ovi na vlasti i zato sada kreće igra živaca. Antikrist i zla skupina tjeraju državne čelnike da „krdo“ pritisnu još jače. No, zbog svega ovoga diktatori se pribojavaju rumunjskog scenarija iz 1989. Kazahstan ih je prije par tjedana podsjetio na to. Kazahstanski predsjednik za dlaku je izbjegao likvidaciju, no bi li Plenković ili Janša zvali u pomoć rusku čizmu da spase svoju kožu? Ne treba puno razmišljati o tome J

Euri i dolari više nisu dovoljni za kupnju društvenog mira. Inflacija je sve gora. Kod nas, eto, odlepršale i milijarde eurića fonda za obnovu. Premijer je nervozan, spominje salama taktiku, odjednom svuda vidi konspiraciju protiv sebe…

No, Engleska je možda najbolji primjer kako stoje stvari u svijetu. Gnjusne rabote zle skupine ne mogu se vječno skrivati. Ubojstvo i seksualno iskorištavanje malenih uvijek su u središtu, jer tako sotonisti štuju svoga gospodara. Mogli su se riješiti Jeffreya Epsteina u zatvoru, ali kraci ove neljudske priče o organiziranom svodništvu djece za potrebe zle elite itekako se dotiču ključnih aktera današnjice. Tako je ovaj tjedan engleska kraljevska obitelj da spasi vlastiti obraz (i tko zna kakve daljnje istrage) izbacila kraljičinog sina, ostavivši ga da se kao privatna osoba brani pred sudovima.

I premijeru Johnsonu opasno se trese stolica. Ako je vjerovati mnogim izvješćima iz Engleske spoznaja o pogubnosti „cjepiva“ tamo se širi poput požara među službenim instancama. Tamošnji analitičari istraživali su službene američke podatke o posljedicama „cijepljenja“ i uspoređivali s različitim proizvodnim serijama velikih farmaceuta poput Pfizera, Johnson & Johnsona i Moderne. Otkrili su da su toksičnost i smrtnost u potpunosti zavisi od serije proizvodnje, te da su ovi proizvođači naizmjenice na tržište plasirali najubojitije serije. Kako se radi o neoborivim, javnim i službenim podacima, odvjetnički tim dr. Reinera Fuellmicha vjeruje da će moći dokazati namjeru izvršenja genocida.

Dokazi se nižu sa svih strana i postaje nemoguće zanemariti ih. Svjedoci smo „pandemije smrti sportaša“ nakon cijepljenja, a isto je i sa pilotima, koji umru čak i tijekom vožnje zrakoplova (Delta Airlines), umiru u hotelima, kao i zrakoplovno osoblje. To su samo primjeri iz prominentnijih profesija. Zločinac više ne može sakriti zločin (Jer ništa nije skriveno, što se ne bi otkrilo, ništa tajno, što se ne bi saznalo i na svjetlo izašlo.).

I tako dolazimo do odličnih vijesti o tome kako se pokreću kotači pravde. U prosincu je grupa prevođena bivšim potpredsjednikom Pfizera, dr. Michaela Yeadona, u ime građana Ujedinjenog Kraljevstva pred Međunarodnim kaznenim sudom u Den Haagu podnijela kaznenu prijavu protiv britanskog premijera Borisa Johnosona, njegovih medicinskih savjetnika (pandan našeg „stožera“), Billa i Melinde Gates, direktora farmaceutskih kompanija koje proizvode „cjepivo“, predsjednika Rockefeller fondacije, Anthony Faucija, predsjednika Svjetskog ekonomskog foruma, Klausa Schwaba, šefa SZO-a, Tedrosa Ghebreyesusa i drugih. Haški sud je prihvatio prijavu i dodijelio joj broj OTP-CR-473/21. Dokument na engleskom možete vidjeti OVDJE.

To je bilo u prosincu. Od Haškog suda čeka se odluka o pokretanju istrage. U međuvremenu je britanski liječnik, dr. Samuel White, kojega je britanska liječnička komora kaznila zbog propitkivanja „cjepiva“ i testova, pred britanskim Visokim sudom dobio presudu. Dokument se može provjeriti OVDJE.

U međuvremenu je dr. White krenuo u protunapad i u prosincu pozvao londonsku policiju da pokretane kriminalističku istrage vezano za sigurnosna pitanja covid „cjepiva“ predočivši pritom značajne dokaze. Izgleda da je londonska policija pokrenula istragu, a na terenu se vodi ljuta borba oko toga hoće li i druge policijske postaje u Engleskoj djelovati i zatvoriti centre za „cijepljenje“. Više o tome OVDJE.

Kao rezultat svega ovoga britanski premijer Johnson jučer je popustio i odlučio ukinuti sve tzv. mjere u Engleskoj od covid potvrda, karantena, pa čak do nošenja maski.

Sramotni Jutarnji list ovu je vijest jučer zatrpao na dno svoje stranice, no jasno je da se od nje diže kosa na glavi Plenkoviću i svakom drugom korona diktatoru. Jasno je da sada ulazimo u mučnu fazu ove za čovječanstvo tragične epohe sveopćeg cijepljenja. To je faza prebrojavanja mrtvih, i faza dugih i mučnih suđenja. Sada ih samo Putin može spasiti. Ako ne uspostavljanjem „ruskog protektorata“ kao u Kazahstanu, onda izbijanjem novog (vjerojatno globalnog) rata. Déjà vu. Za one koji ovaj film nisu već gledali, pogledajte satiričnu komediju iz 1997. „Predsjedničke laži“ (Dustin Hoffman, Robert De Niro) i primijenite koncept na globalnoj razini. Voilà!