Službeni podaci: Cijepljeni 660 % više umiru od delte, u odnosu na mudre necijepljene

Stopa smrtnosti od delta varijante COVID 19, šest puta je veća za cijepljene od necijepljenih, pokazuju službeni zdravstveni podaci iz Velike Britanije.

Hospitalizacije su također veće među tisućama potpuno cijepljenih osoba koje su pozitivne na „ Delta COVID varijantu“. Stopa smrtnosti od varijante Delta COVID 19 virusa, šest je puta veća među onima koji su bili potpuno cijepljeni dva tjedna ili dulje, nego među onima koji nikada nisu dobili cjepivo, pokazuju podaci koje je objavio Public Health England.

Dvadeset i šest ljudi umrlo je među 4.087 koji su bili potpuno cijepljeni 14 dana ili više prije nego što je test na Delta COVID 19 varijantu bio pozitivan. To je 6,6 puta više smrtnih slučajeva od necijepljenih, prema podacima objavljenim u izvješću pod nazivom „SARS-CoV-2 varijante koje izazivaju zabrinutost i varijante pod istragom u Engleskoj“

Obje stope smrtnosti među necijepljenim i cijepljenim izuzetno su niske (manje od jedan posto svih pozitivnih testova) za varijantu koju Public Health England opisuje kao “dominantnu varijantu” u Velikoj Britaniji, koja obuhvaća “91 posto izdvojenih slučajeva”.

Procjena rizika Delta varijante pandemijskog koronavirusa koja je objavljena, opisuje ju kao onu koja se lakše širi među ljudima, ali je također opisana i kao varijanta s “niskom težinom infekcije”.  

Budući da su same hospitalizacije zabrinjavajuće, potpuno cijepljene osobe hospitalizirane su u Velikoj Britaniji u većem broju od necijepljenih. Prema najnovijem izvješću, podaci javnog zdravstva pokazuju da je 2,0 posto cijepljenih osoba s pozitivnim testom na varijantu Delta primljeno u bolnicu (uključujući one testirane prilikom ulaska u bolnicu iz bilo kojeg drugog razloga) u usporedbi s 1,48 posto necijepljenih osoba.

Trenutni podaci u skladu su s podacima koje je objavila engleska agencija za javno zdravstvo koja je također pokazala šest puta veću stopu smrtnosti među potpuno cijepljenim od necijepljenih i stopu prijema u bolnicu od 2,3 posto među onima koji su cijepljeni najmanje dva tjedna ranije u usporedbi sa samo 1,2 posto među necijepljenima.

“To podsjeća na fenomen ADE (pojačanje ovisno o antitijelima) koje je viđeno i kod drugih mRNA COVID 19 cjepiva “, rekla je Stephanie Seneff, viša istraživačica s Massachusetts Institute of Technology Laboratorija.

ADE je uništio prethodne pokušaje cjepiva protiv koronavirusa i često je rezultirao  pojačanom plućnom bolešću među cijepljenim  laboratorijskim životinjama. Još 2012. godine naglasila je da se savjetuju znanstvenici da  postupaju s „oprezom“  u vezi s bilo kojim cjepivom protiv humanog koronavirusa.

Seneff je rekla kako su istraživanja pokazala da cjepiva protiv korona virusa mijenjaju načine na koji imunološki sustav reagira na infekciju i mogu aktivirati druge infekcije koje su do tada bile u mirovanju kod cijepljene osobe, poput virusa herpesa, stvarajući simptome  Bellove paralize  ili  Herpes Zostera . 

“Potpuno mi je zamislivo da se induciranje specifičnih COVID antitijela kompenzira općim slabljenjem urođenog imuniteta”, rekla je Seneff. 

“Također sumnjam da masovne kampanje cijepljenja mogu usporiti brzinu kojom mutantni COVID sojevi koji su otporni na dosadašnja cjepiva, postaju dominantni među svim sojevima SARS-Co-V2 [koronavirusa].”

Ovdje u nastavku u cijelosti prenosimo govor jednog svećenika, pravog Kristovog svjedoka koji nije kao neki za Judine škude izdao Boga niti svoje stado, nego ga dapače hrabro brani protiv zlih vlastodržaca.

Za vas koji ste ovo već pročitali nije loše još jednom u ovom kontekstu službenih statistika ovo pročitati i vidjeti da svećenik nimalo ne pretjeruje.

Bože čuvaj i vodi fra Lazara i udjeli hrvatskome narodu više takvih svećenika!

Fra Lazar Perica kaže:

Želio bih poručiti različitim zvjerima u odijelima, svih stranačkih opredjeljenja, u bilo kojem dijelu svijeta. U bilo kojoj državi ovoga svijeta. Da ova vaša diktatura ne će trajati dovijeka.

Da ovo pod krinkom demokracije, demos je narod, znači vladavina naroda – ovo nije. Jer narod se niša ne pita. Vi vladate ovim svijetom, lopovi, prevaranti, prodane duše, izdajice svoga naroda. Izdajice ljudi, izdajice Boga! VI o ljudima odlučujete, hoće li ili kako će tko kome dati otkaz, što će radit tko, kako ćemo se ponašati.

Cijepite nas sa smrdljivim cjepivima, uopće neprovjerenima, nedokazanima. Često puta smrtno opasnima, pogubnima. S posljedicama koje ne znamo, koje će se dogoditi od njih.

Pod krinkom da spašavate nas, vi nas ubijate, uništavate.

Vjerujte mi da to ne će trajati dovijeka. Da narod nije glup i nemojte se čuditi ako se narod okrene protiv vas. Ako se okrene, ja znam na čijoj ću strani biti.