Spike proteinima ciljaju našu djecu

Američki Frontline doktori (AFLDS) upozorili su nas na spike proteine koji nastaju u stanicama primatelja COVID 19.

Ova eksperimentalna cjepiva proizvode trilijune spike proteina u svojim primateljima.

Cijepljene osobe stoga mogu izbaciti neke od tih spike proteina prilikom bliskog kontakta sa drugim osobama i tako ih zaraziti uzrokujući bolest i onima koji nisu cijepljeni.

Dr. Simone Gold, 29. travnja objavila je na tweet-u dokument iz Pfizerovih eksperimentalnih ispitivanja u kojem farmaceutski div “priznaje ovaj mehanizam” potencijalnog širenja.

U dokumentu se navodi da su upravo spike proteini oni ključni patogeni virusa koji uzrokuju bolest baš kao i cijeli virus. A osim toga, „spike proteini iz cjepiva više i čvršće se vežu od običnog COVID 19 virusa”. Stoga ne čude mnogobrojni slučajevi širom svijeta „, perikarditisa, crvenila, upale pluća, krvnih ugrušaka u ekstremitetima i mozgu, Bell-ove paralize, vaginalna krvarenja i pobačaji, koji su primijećeni kod osoba koje su bile u blizini osoba koje su cijepljene. 

Takvo širenje i rasap spike proteina izgleda da uzrokuje širok spektar autoimunih bolesti (gdje tijelo napada vlastito tkivo) kod nekih osoba.

 

Najviše uznemirujuće je da takav rasap spike proteina ostavlja djecu ranjivom ako su u blizini roditelja i učitelja koji su primili ova eksperimentalna cjepiva.

Iako se prijetnja virusa COVID-19 prema mladima s pravom opisuje kao irelevantna, uključujući stopu preživljavanja od 99,997% za mlađe od 20 godina, Udruženje frontline doktora je zabrinuto da bi neka djeca mogla postati simptomatična zbog blizine sa cijepljenim osobama.

Tu postoji opasnost da bi javnozdravstveni birokrati mogli iskoristiti takve simptomatske slučajeve da kažu da je djetetova bolest povezana s virusom SARS-CoV-2, a zapravo je ona rezultat kontakta s cijepljenim odraslim osobama.

Naša je druga briga da bi djeca zbog ovoga mogla razviti dugotrajne kronične autoimune bolesti, uključujući i neurološke probleme

Na kraju, Udruga frontline doktora upozorava na veliku opasnost stavljanja na tržište nepotrebnih i opasnih dječjih COVID cjepiva.

Ne znam što ćete vi napraviti kako bi zaštitili vašu djecu. Ja svakako namjeravam službeno tražiti od škole da se izjasni koji djelatnici su cijepljeni, a koji nisu. Oni koji jesu nemaju se pravo približavati mojoj djeci.

Ako se škola ne izjasni, onda su svi djelatnici dužni držati razmak minimalno 2 metra od mog djeteta.