Što će to biti u Splitu 28. prosinca na Blagdan Nevine Dječice?

Zamoljeni smo da objavimo ovaj poziv, što ćemo radosno učiniti:

Hvaljen Isus i Marija!

Pozivamo vas da 28.12.2021. u Splitu svojim prisustvom uveličate poseban događaj organiziran na Blagdan Nevine Dječice.

Nažalost, izgleda da nitko u državnim i crkvenim institucijama ne uviđa razmjer genocida koji je osmišljen upravo protiv naše djece.

Vidimo da ima jako malo crkvenih pastira koji jasno govore o ovom zlu i odlučno svjedoče svoju vjeru.

Štoviše vidimo da su i država i crkva ujedinjeni u ovom naporu pakla da uništi našu djecu i tako dokrajči vjekovima mrzak mu hrvatski narod.

Zbog toga što nemamo nikoga kome se možemo obratiti za pomoć, molit ćemo direktno Isusa Krista Prisutnog u Svetohraništu Katedrale Svetog Duje u Splitu.

Vjerujemo da je On jedini koji nam može pomoći i da će nam On sigurno pomoći, ako nas dovoljno dođe taj dan i zamolimo Ga u punoj Istini da obrani našu djecu.

Ovo će ujedno biti deklaracija temeljnih istina povijesnog trenutka u kojem se kao narod nalazimo.

Izabrali smo da ovo napravimo u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji, jer za njen prostor je vezana sama srž hrvatske vjere – „Primus Croatorum“.

Događaj će se sastojati od tri vremenski odmaknuta slična događaja. Ovim želimo samu deklaraciju ponoviti tri puta na čast Presvetog Trojstva. Drugo što želimo time postići je da ponavljajući istu deklaraciju pred Isusom dobijemo od Njega blagoslov i milost, da bi je hrvatski narod dugoročno čuo i prihvatio.

Treće je da građani koji žele prisustvovati događaju imaju više mogućnosti, te odaberu termin i dođu kad su slobodni.

Govornici na ovom događaju u sva tri termina će biti Marijana Trogrlić i Mario Lovrinčević. Svaki događaj će početi molitvom Svete Krunice s početkom u 11:30, u 15:30 i u 18:30.

Na večernjem događaju u 18:30 govornicima će se pridružiti dr. Nada Jurinčić koja će govoriti o zločinu nad malenima.

Mnogi znaju svu požrtvovnost, dosljednost, rječitost i stručnost dr. Nade Jurinčić. Mnogi se slažu da je jedan od najupečatljivijih njenih nedavnih intervjua bio na podcastu Velebit. Intervju je bio toliko opasan da su ga neprijatelji maknuli sa YouTubea upravo na Božić kad je dosegnuo 286 tisuća pregleda i nekoliko tisuća komentara. Dobra vijest je da je cijeli intervju sačuvan na platformi BitChute, možete ga pogledati OVDJE.

Marijana Trogrlić je majka troje djece i supruga hrvatskog branitelja, koja je 15. prosinca na Trgu Svetog Marka održala znamenit govor kojega možete čuti OVDJE.

Mario Lovrinčević je otac šestoro djece i vojnik Vojske Ostatka, njegov razgovor sa veteranima Domovinskog rata pogledajte OVDJE.

Nadamo se da ćete se mnogi odazvati na ovaj događaj i tako nam pomoći napraviti jedino što nam je ostalo. Jednoglasno zavapiti: Isuse Kriste u Tvoje Ruke predajemo naše živote, živote naše djece i opstojnost cijelog našeg naroda.