Svećenici, ne ostavljajte stado vukovima – dajte izuzeće od smrtonosne injekcije!

Sada ulazimo u igru živaca bez presedana u ljudskoj povijesti. Kreće dijabolični pritisak kroz medije, političare, poslodavce, poznanike i mnoge druge koji žele da i vaše tijelo postane dom genetskom pripravku čiju stvarnu svrhu ćete spoznati tek kada za vas bude prekasno.

Kreće maratonska bitka, svakoga od nas ponaosob. Zavedeni i oni željni užitaka koje nudi svijet prvi su primili injekciju. Sotona sada traži druge, njegove ralje širom su otvorene, gladne su vaših tijela i duša.

Mnogi kažu: „ne ću ako ne budem morao.“ Kažu, jer im tako sotona šapće, jer što to jedan kršćanin „mora“? Kršćanin mora Boga slušat, a ne ljude – Proklet čovjek, koji se uzda u čovjeka, na čovjeka se oslanja, čije se srce odvraća od Boga! (Jeremija 17,5).

Kršćani, skupa smo na bojnom polju – učvrstimo redove! Da, mnogi pastiri napustili su bojni položaj i prešli neprijatelju. Sada su dio onih koji nam spremaju kolinje. Tove nas njihovim smrdljivim injekcijama. Bog im se smilovao – jer ne znaju što čine!

Mi ostali, budimo potpora jedni drugima. Ne širite strah i paniku, jer ćete tako one najslabije samo gurnuti preko ruba. Upravo to je oružje naših neprijatelja! Njihovi mediji u ovom trenutku kada im se totalno raspala priča o pandemiji besramno i ciljano plaše narod zvjerskim prijetnjama za necijepljene sada otvoreno govoreći o zavođenju tiranije.  Tako žele iscijediti iz mase što više tijela koja će si u panici ubrizgati otrov.

Kreću igre gladi. Pritisci poslodavaca. U Engleskoj vlasti već mašu s anketama po kojima pola „cijepljenih“ nije spremno surađivati s „necijepljenima“ čak i ako su prethodno koristili njihove usluge. Demoni tako roštiljaju „necijepljene“ nadajući se da će podleći pritisku.

Biden uvodi drakonske kazne za „necijepljene“ vladine službenike. Tjera ih da se testiraju dva puta tjedno, onemogućava putovanje radi posla.

Počeo je bal vampira. Vjerno stado traži pomoć od preostalih pastira. No, nisu svi biskupi dezertirali s bojnog polja. Evo primjera, upravo iz SAD-a.

Katolički biskupi države Colorado upravo su objavili formu vjerskog izuzeća od primanja injekcije. Pismo su potpisala četvorica biskupa: nadbiskup Samuel Aquila, biskupi Stephen Berg i James Golka, te pomoćni biskup Jorge Rodriguez. U međuvremenu njih je podržao i pridružio im se biskup Joseph Strickland iz Teksasa.

Tako su biskupi omogućili da njihovi vjernici mogu poslodavcima dati ovo pismo kako bi se pozvali na svoja vjerska prava i onemogućili prisilu na cijepljenje. U pismo stoji:

Poslodavci će osigurati razumne prilagodbe za svakoga zaposlenika koji ima medicinsko ili vjersko izuzeće od cijepljenja protiv COVID19.

Ovi biskupi tako su se opravdali pred Bogom i zaštitili svoje stado. No, što je s hrvatskim biskupima? Mnogi od njih za sada su samo voljni suučesnici u promicanju smrtonosne injekcije. Što će takvi reći sutra? Nisam znao, nisam imao informaciju. No, je li to istina. Koliko svećenika danas, 20 mjeseci od početka ove plandemije može reći da im nisu bile dostupne informacije koje bacaju ozbiljnu sumnju na tzv. cjepivo?

Oni su pošli linijom manjeg otpora. Svoje povjerenje dali su političarima i lažnome proroku i tako svoju sudbinu vezali za one koji provode plan zle globalističke elite. Postali su njihovi voljni suučesnici.

Hrvatski svećenici, operite svoje halje dok još nije kasno! Vaše stado odvode na klanje – budite pastiri, to ste se zavjetovali!