Ulazimo u slijedeću fazu progona: testiranje prestaje biti alternativa cijepljenju

Getoizacija necijepljenih ulazi u slijedeću fazu. A što nas čeka tu, pokazuje nam antikristov dečko Justin Trudeau, za koga su Kanađani upravo glasali. Trudeauova vlada, naime, uvodi zabranu putovanja necijepljenim osobama.

Za nekoliko dana oni ne će imati pravo doći na aerodrom, ući u vlak ili se ukrcati u brod. Ni testovi im više neće pomoći.

To je to. Klopka se zatvorila, a antikristove trube pozivaju na lov na necijepljene. Ako nema putovanja i javnog prometa, onda ljudi ne mogu na posao. Ako ne mogu na posao, onda će dobiti otkaz. Ako će dobiti otkaz, kako će se prehranjivati? Počinju igre gladi…

Ako vas zanima gdje je današnji svijet u usporedbi s nacističkom Njemačkom, evo par informacija:

– 1933. Židovi su izbačeni iz državne službe,

– 1935. židovski pacijenti nisu smjeli ući u bolnicu u Düsseldorfu,

– 1938. počinje ograničavanje kretanja Židova i njihova getoizacija,

– 1938. uvođenje osobnih dokumenata kojim su se Židovi segregirali od Nijemaca,

– iste godine krenulo je odvođenje Židova u Dachau.

I dok su nacisti godinama morali popisivati židovsku imovinu, ovi današnji imaju online baze podataka o našoj imovini koje se ažuriraju praktično u stvarnom vremenu.

Dragi Hrvati – katolici, nemojte se opuštati misleći: „Gdje smo mi od Kanade?“ I nemojte misliti da je ovakva situacija daleko od Hrvatske. Štoviše, baš u Hrvatskoj jedna od većih tvrtki upravo je uvela zabranu ulaska u urede za svoje necijepljene zaposlenike. I opet – testovi nisu opcija.

Dakle, priznali mi to ili ne, ovo zlo dolazi u Hrvatsku. Ne govorimo ovo da dižemo paniku, no s druge strane, puno ih je kod nas koji su se opustili, misleći trpe samo medicinari, a ako dođe do nas testovi su opcija.

Ne zaboravite, na vrhu piramide korona tiranije sam je sotona i njemu je sada dopušteno da nas kroz cijepljenje iskušava do krajnjih granica.

S druge strane, nama je ovo odličan trening za nadolazeći žig zvjeri. Razmislite, ako je sada ovako teško, koliko će biti teže kada budu uvodili žig zvjeri.

Bog nam je odavno rekao kako da se pripremimo za preživljavanje i što da činimo na duhovnom i tjelesnom planu. Naoružao nas je kroz Knjigu Istine na tolike načine, i ako ste do sada odlagali učiniti što je Isus tražio, sada je zadnje vrijeme. E, pa ako imamo vjere, hajmo onda. Neki dan bilo je čitanje – „Ostavi sve i pođi za Mnom.“

To je to – pobijedili smo sve Nerone i Hitlere, pobijedit ćemo i antikrista i njegove slugane! Naša snaga je u našoj žrtvi, a naša pobjeda u Kristu!