Uspjeh ‘konvoja slobode’: Kanadske provincije ukidaju mjere!

Alberta i Saskatchewan prve su kanadske provincije u kojima su ukinute mjere nakon što je ogromni ‘konvoj slobode’ blokirao cijelu Kanadu u znak protesta protiv covid tiranije. Slični scenariji očekuju se i u drugim provincijama, a na premijera Trudeaua rasta pritisak i iz redova njegove vlastite stranke.

Kao rezultat pritiska kamiondžija na Otawu, u Saskatchewanu je u utorak najavljeno da će se ukinuti uporaba maski i covid potvrda. Ukidanje covid potvrda će biti provedeno već slijedeći tjedan, a maske će biti ukinute do kraja mjeseca. Čelnik ove provincije izjavio je kako su mjere stvorile „društvo s dvije klase“ i da „koristi od mjera više ne nadmašuju štetu koju one stvaraju“. Premijer Saskatchewana, Scott Moe, je pozvao Kanađane da ne „sude“ svoje sugrađane po tome jesu li se cijepili ili ne, te da svatko ima pravo odlučiti hoće li se cijepiti. Zaključio je:

Vlada će poštivati to pravo.

Također u utorak, provincija Alberta odlučila je ukinuti mjere. Već od srijede u ponoć ukida se covid potvrda za pristup javnim ustanovama, a od ponedjeljka djeca mlađa od 13 godina više ne trebaju nositi maske u školi. Maske će biti ukinute svim đacima i studentima.

Premijer ove provincije Jason Kenney je rekao:

Nikada nećemo moći u potpunosti sagledati svu bol i stradanje koje su mjere prouzročile. 

I dok premijeri ovih provincija u potpunosti mijenjaju ploču, protesti kamiondžija se nastavljaju i još više povećavaju. U ponedjeljak je grupa kamiondžija blokirala najvažniji most koji spaja Ameriku s Kanadom. Kamiondžijama su se pridružili farmeri i njihove obitelji. Otawa je još uvijek blokirana usprkos bijesu vlade premijera Trudeaua.

Trudeau se odbio susresti s predstavnicima ‘konvoja slobode’ rekavši kako predstavljaju „malu, ekstremističku manjinu“. Lukavo je ‘obrnuo pilu’ u svom govoru u ponedjeljak optužujući kamiondžije da onemogućavaju da se Kanađanima životi vrate u normalu jer blokiraju kanadsku demokraciju. Ovaj šegrt zloglasnog Svjetskog ekonomskog foruma tvrdoglavo je zaključio kako ne će ukidati mjere.

Međutim, čini se da je Trudeau ostao usamljen u svojoj poslušnosti antikristu. Naime, i članovi njegove Liberalne stranke (kakva ironija u nazivu) počeli su rogoboriti protiv njega i otvoreno se ne slagati. Tako je zastupnik iz Quebeca pozvao premijera da predloži plan ukidanja mjera imajući u vidu ono što se događa i u drugim državama.

Iako je Kanada donedavno uz Australiju bila jedna od zemalja s najgorom korona tiranijom, Kanada sada cijelom svijetu pokazuje kako se slama zli režim neprijatelja čovječanstva i kako okovi pucaju nakon desetak dana ustrajnih i dobro koncipiranih demonstracija. Pouka svima: nakaradni covid režimi ruše se kao kula od karata kada narod pokaže svoju odlučnost.

Iako ukidanje mjera izgleda kao pobjeda to u konačnici ne znači puno, jer svjetski elitaši nastavljaju sa svojim planom istrebljenja svjetskog stanovništva.

U određenom trenutku će samo prevrnuti ploču na rat i kao posljedicu glad.

Jedino rješenje je drastično obraćenje Isusu Kristu i suverena autonomija od globalnog sistema.

Ovisno kako je ta autonomija moguća, ona može biti na nivou velike zajednice, manje grupe ljudi ili na osobnom nivou.

Koji god model bio moguć, TO JE PUT kojim čovjek treba ići kako bi izbjegao žig zvjeri.