Velečasni Altman: Biskupi su pokazali preobilje kukavičluka pred COVID-om

Svećenik koji je prošle jeseni potresao američku Katoličku crkvu kad je upozorio : “Ne možete biti katolici i demokrati”, ponovno upozorava govoreći otvoreno i istinito o cjepivu protiv COVID-19 i o otpadništvu katoličkih biskupa.

Fr. Altman razgovarao je sa Jim Haleom iz LifeSitea o kontroverzama proizvedenim u medijima za COVID i ukorio biskupe koji su kukavički od početka pogrešno rukovali pandemijskim odgovorom Crkve.

“Misle da me napadaju, ali ono što su učinili jest da su stvorili međunarodne vijesti, šireći istinu o kojoj sam govorio. Nikad to ne bih mogao učiniti sam. “

Altman je objasnio da je njegov jednostavan cilj voditi svoje župljane da ostanu vjerni Kristu, suočavajući se sa onim što se događa u svijetu, napominjući da se u zemljama poput Irske i Kanade uhićuju oni koji se opiru zabranama dok nastoje živjeti svoju vjeru.

“To dolazi i ovamo ako se tome ne suprotstavimo”, rekao je Altman. „Pastiri Crkve, biskupi Crkve: Bolje se ujedinite, bolje se zauzmite za vjernike. To je vaš posao. “

“Kad je cijela ova stvar započela, biskupi Crkve izgubili su sjajnu priliku da napokon ustanu i ponovno postanu relevantni”, primijetio je Altman. Američki biskupi mogli su “pokazati obilje hrabrosti, umjesto obilja kukavičluka.”

“Izgubili su priliku, pobjegli su u strahu i napustili ovce”, rekao je Altman. “To je kao da su istaknuli treptajući ružičasti neonski znak – Crkva je nebitna, nebitna, nebitna.”

“Zašto bi ljudi trebali vjerovati u stvarnu prisutnost Krista u Euharistiji kad su pastiri Crkve u ovoj zemlji i širom svijeta rekli da nije važno hoćete li primiti Krista ili ne?” čudio se Altman.

“Postoji apsolutni nedostatak vjere”, izjavio je. „Ovo je loše voće koje dolazi iz lošeg drveća u posljednjih trideset godina, zapravo od Vatikana II, kada su uništili naše crkve, kad su obeščastili našu Svetu liturgiju, i kada su se okrenuli prema čovjeku, umjesto prema Bogu.”

Fr. Altman je kritizirao predsjednika Joea Bidena jer je Amerikancima rekao da je njihova domoljubna dužnost uzeti injekciju COVID-19.

“Ne, Joe Biden, moja je domoljubna dužnost NE unijeti tvoj mali znanstveni eksperiment u moje tijelo”, naglasio je Altman.

U tom kontekstu, obratio se biskupima, rekavši: „Kako se usuđujete, pastiri Crkve, poticati ljude da koriste Hram Duha Svetoga … u nekom eksperimentu za koji znamo da je manipulacija genima? Kako se usuđuje bilo koji pastir Crkve potaknuti vas na pokus koji manipulira vašim genima? To je bezbožno koliko i lažno. “

Biden “nije veći katolik od Dalaj Lame”, rekao je Altman,

Fr. Altman je zatim svoju pozornost usmjerio na zabludjele njemačke biskupe, koji žele normalizirati homoseksualnost i razvod unutar Crkve, te na Franju.

“Je li rimski biskup napokon rekao: ‘Slušajte, vi momci ne zaslužujete svoje crvene kape. Ne zaslužujete svoje male ljubičaste kape? Vi činite zlo? Vi ste otpadnici nepromjenjive istine? “

Ono što Fauci i biskupi, sada promoviraju, prokleto je najžešćim paklenim požarima.

U svojoj propovijedi na Cvjetnicu vlč. Altman je kritizirao “bezbožnu gamad” koja nas je “nahranila strahom i uspostavila bezbožne nacističke kontrole nad svima nama i onima koje volimo”.

“Budimo jasni, Bog proklinje svaki pojedini od tih bezbožnih poteza, bilo da se radi o civilnim vladama ili još gore, u saučesništvu mnogih u Crkvi”, izjavio je.

“Zapravo, ako sam pakao ima mnogo razina … kao što je Dante nadahnut napisao, najniže i najvruće razine konačno su mjesto za gorenje onih pastira koji su bili sudionici u bezbožnim ograničenjima”, rekao je vlč. Altman.

Na pitanje zašto nema više svećenika koji su spremni hrabro i istinito govoriti, rekao je da su svećenici na početku školovanja obučeni da se boje.

“Jednom kad postanete svećenik, ako iskoračite iz redova, zabranit će vam fakultete i školovanje. To je velika prijetnja – Damaklov mač – koja svima visi nad glavom “, pa svećenici koji govore istinu moraju„ letjeti ispod radara “.

Zaključne riječi intervjua: “Držite se Svete Euharistije”, rekao je Altman. “Bez toga nemate života u sebi. To je ono što nas održava. I zato je toliko dijabolično da bilo koji pastir Crkve uskrati vjernicima pristup Sakramentima. Svaki pojedini katolik ima pravo kleknuti i pričestiti se na jeziku, a niti jedan pastir Crkve ne može poreći to univerzalno pravo, naglasio je svećenik. „Idite na Svetu Euharistiju, draga moja obitelji. To je naša jedina nada u Isusa, našega Gospodina. “