116. RAZGOVARAJTE S MLADIM MATERIJALISTIMA I PREVRTLJIVIM DRUŠTVOM

Srijeda, 15. lipnja 2011., 23:00 sat

Moja predraga kćeri, kušnju i duhovnu sušu koju trpiš sada dozvolio sam da bih te doveo još bliže u sjedinjenju sa Mnom.
Ponekad kada patiš moram se okrenuti na jednu stranu, tako da ne bih morao svjedočiti tvojoj tuzi. Kako bi Me zadovoljila, moraš patiti u tišini, Moja kćeri. Izvanjskom svijetu moraš dolaziti radosna. Samo tada će tvoja duša biti ojačana i dovedena na razinu svetosti koju tražim od tebe za ovu misiju. Jer kada si tako uključena, plodovi koje daješ kada govoriš Moju Riječ znače da će se Moje poruke uspješnije čuti u svakom kutu svijeta.
Ovoga puta, dok pripremam Moju djecu za najveći izazov od Mog Raspeća, bitno je da što više ljudi čuje Moju Najsvetiju Riječ.
Istinu koja se sada otkriva čut će ne samo vjernici, nego i oni koji Me ne žele znati ili oni koji ne žele prihvatiti istinu o postojanju Boga Vječnog Oca.

Razgovarajte s mladim materijalistima i prevrtljivim društvom
Moja kćeri, moraš koristiti smišljene postupke koje će priopćiti Moju Riječ mladim materijalistima i prevrtljivom društvu. Pobrini se da im se obraćaš na način koji će shvatiti, obratiti pažnju i pričati o tome. Jer čemu ova zadaća, ako jednostavno pojačava Moju Svetu Riječ samo kod vjernika? Da, važno je podsjetiti Moje sljedbenike na obećanja koja sam dao kada sam rekao da ću se vratiti, ali one duše bez znanja, shvaćanja ili zanimanja za Moje suosjećanje za čovječanstvo moram dosegnuti pod svaku cijenu.

Ti, Moja kćeri, i Moji sljedbenici sada imate dužnost obavijestiti agnostike, bezbošce i cijeli mladi naraštaj o Istini. Nježno pričajte s njima. Nikada nemojte biti nasilni. Koristite riječi ohrabrenja. Učinite Moju Riječ zanimljivom.

Nije kraj svijeta
Govori s njima o obećanju koje sam dao o Novom Raju na Zemlji. To neće značiti da je kraj svijeta, već prije da će se razviti Novo Doba mira, radosti i sreće. Oni ne mogu i ne smiju okrenuti leđa ovoj Slavi. Molite za njih. Dovedite ih Meni i primit ćete posebno vodstvo i milosti.
Jednostavnost i Istina bi trebali biti vaša oružja izbora. Vodite primjerom. Moja kćeri, sada moraš smišljati kako iskoristiti različite i nove načine saopćavanja Moje Riječi. Da bi postigla ovo, bit će ti poslana pomoć.

Širite Moju Riječ korištenjem suvremenih komunikacija
Načini suvremenih komunikacija moraju se koristiti kako bi se osiguralo da se Moja Riječ brzo širi. Zamolite izdavače u što više možete zemalja da naprave knjige u što je više moguće jezika. Koristite audio i video metode, kao i druge, da širite Moju Riječ brzo. Pozovite one koji će pomoći dragovoljno i besplatno da proslijede Moje poruke mnoštvima.

Jer ovo će, Moja kćeri, spasiti duše. Volim te. Tvoja snaga i odlučnost da uspiješ u ovoj zadaći, koje dolaze iz čiste ljubavi prema Meni i Mojoj Voljenoj Majci, dovest će duše – koje bi inače završile u paklu – natrag u Moje Naručje i Vječno Spasenje.

Ne obazirite se na one koji pokazuju nepoštovanje prema Mom Imenu
Budite hrabri. Ne odgovarajte onima koji pokazuju nepoštovanje prema Mom Imenu. Moji sljedbenici će te najviše povrijediti. Jer će mnogi Moji dobronamjerni učenici povremeno upadati u pogrješku. Njihovo znanje Mojih Učenja može stvoriti osjećaj ponosa koji vodi u oholost. Onda se potkrada njihov umni ponos. Te jadne voljene i svečane Moje duše, čija ljubav prema Meni nije upitna, ne smiju nikada gledati s visoka na one za koje misle da su na krivom putu. Ne smiju upasti u sotoninu zamku pretpostavljanja položaja nadmoćnosti i svečane krutosti. To onda postaje bitka umova, da se vidi, ljudski govoreći, tko je od dvoje obrazovaniji ili bolje shvaća Istinu Mojih učenja.

Zapamtite što sam vas sve naučio. Istina je jednostavna. Istina je ljubav. U vašoj potrazi da dokažete svoje tumačenje Moje Svete Riječi, ako ne pokažete ljubav i strpljenje onda vaša strana priče o Istini neće dolaziti od Mene.

Volite jedni druge. Svi ste jednaki u Mojim Očima. Ali oni od vas koji ostave svoj utabani put, kako bi pomogli dovesti Moje izgubljene duše natrag Meni, bit će uzdignuti u Mojim Očima.

Vaš Božanski Spasitelj
Kralj čovječanstva
Isus Krist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *