7. Obljetnica Misije Spasenja duša i Knjige Istine

PRVA PORUKA DJEVICE MARIJE                                                                    Ponedjeljak, 8. studenoga 2010., 13:30h, nakon molitve krunice kod kuće

(Najava budućih proročanstava vidjelici, koja u onom trenutku nije znala što se od nje traži.)

Dijete Moje, moraš izvršiti odgovoran zadatak, i ne smiješ dopustiti da te netko u njemu spriječi. Odabrana si za ovaj Posao. Dijete Moje, budi jaka. Pogledaj prema Bogu da te usmjeri kako obaviti Moj Posao.

Svi Sveti će raditi s tobom. Oni*(vidi kraj poruke) koje si vidjela su tu da ti pomognu širiti Moje beskrajne poruke koje cijeli svijet treba čuti. Bit ćeš vođena. Neće ti biti lako, ali nećeš odustajati. Ono što se događa je naviješteno. Ti si instrument u prenošenju Božje Riječi svoj Njegovoj djeci. Nikada nemoj zaboraviti da Bog voli svu svoju djecu, uključujući i one grješnike koji su Ga uvrijedili. Moli za Milost za svakog od vas. Sveta Obitelj će se ponovno sjediniti.

(Pauza…u tom trenutku sam bila iznenađena, pa sam upitala Gospu: Jesam li dobro shvatila? Nježno se nasmijala i nastavila…)

Uzmi olovku, tako, i širi istinu dok nije prekasno.

Ove poruke Božanskog su podrijetla i moraju se poštivati. Vjerujem kako ćeš ih uspješno prenijeti nevjernom svijetu. Najvažnije je da ostaneš jaka radi Mog ljubljenog Sina. Znam da trpiš zbog Njega, s Njim i kroz Njega. Raduj se, jer to je dobro. Blagoslovljena si, dijete Moje, jer si odabrana za ovaj zadatak. Budi jaka.

Moli se za vodstvo svaki dan. Ojačat ćeš kako vrijeme bude prolazilo. Nemoj se bojati, s tobom sam i tvojom obitelji svaki dan. Puniš se Duhom Svetim kako bi otkrila istinu o planu Mog Oca na Zemlji.

Dijete Moje, makni svoje sumnje na stranu. Ne zamišljaš ovu Božansku poruku. Navještaji Svetog Pisma će se otkriti.

Moli za svu Božju djecu. Moj ljubljeni Sin pati jako svaki dan. Izmučen je grijesima čovjeka. Njegova patnja je dosegla neviđenu razinu, nedoživljenu još od Njegove smrti na križu.

Imaš potrebnu energiju i duha da obaviš svoju misiju, uz Božji blagoslov. Tvoje pročišćenje je završeno. Spremna si za bitku koja te čeka.

Idi sad, dijete Moje. Navuci svoj oklop. Drži glavu uspravno i pomogni u borbi sa zlim. Nemoj očajavati, ako se s vremena na vrijeme osjetiš osamljenom. Imat ćeš sve Anđele i Svete – uključujući Ivana Pavla II, Svetu Faustinu i Svetog Josipa koji će te voditi svakim korakom puta.

Hvala ti, dijete Moje, za vjeru koju si pokazala. Borac si i Bog Otac i Moj ljubljeni Sin te jako vole. Jedno si s Isusom i ruku ti vodi Sveti Duh.

Idi sad, dijete Moje, izvršiti Posao, koristeći sva dostupna sredstva u ovom najvažnijem trenutku u povijesti čovječanstva. Bog te blagoslovio, dijete Moje.

Tvoja voljena Majka po Kristu, Marija Kraljica Zemlje.

*oni na koje se ovo odnosi su slike raznih Svetaca koji su se ukazali vidjelici tijekom privatnog ukazanja, ali nije znala tko su osim onih gore navedenih.

 

PRVA PORUKA NAŠEGA SPASITELJA ISUSA KRISTA                                Utorak, 9. studenoga 2010.,  3:00h

Evo, bliži se vrijeme da kažeš svijetu da će pravda stići svakog tko Me odbaci.

Moja Milost ne poznaje granice za sve one koji slijede istinu Moje Patnje na Križu.

Radost onim Mojim sljedbenicima koji odbacuju iskušenja s kojima se suočavaju svaki dan.

Drugi, koji su okrenuli leđa Mojim učenjima, slijepi su na obećanja koja sam dao kada sam zbog njihovih grijeha umro na križu.

U dubokoj sam boli i osjećam se pusto zbog napuštanja od strane Mojih voljenih grješnika za koje sam dao Svoj zemaljski život.

U ovom trenutku Zemlja je u tami. Moji sljedbenici također pate sa Mnom kada vide svijet grješnika koji nisu samo okrenuli leđa Bogu, Vječnom Ocu, nego i Meni, koji sam pretrpio veliku žrtvu kako bi ih spasio od carstva vječnog prokletstva.

Uznemiren sam i plačem gorke suze zbog razočaranja i tuge jer sam već drugi put odbačen.

Pozivam Svoje sljedbenike da se okupe u ovom trenutku tuge u svijetu. Moraju ostaviti po strani nezainteresiranost za molitvu i pridružiti se Meni da pomognemo onim dušama koje je zli ukrao.

Još uvijek ima vremena da se grješnici pokaju. Ne postoji lak način. Mora biti iz srca.

Vjernici, ne bojte se skladno podići glasove da proglasite ljubav koju imam za sve.

Kršćani, muslimani, hindusi, židovi i sve one vjere izvedene iz uma čovječanstva – pozivam sve, posljednji put, da otvorite oči istinitoj Riječi Božjoj.

Bogu koji vam šalje Riječ po prorocima.

Istina je napisana i dokumentirana u Svetoj Riječi Pisma, koju nitko ne može izmijeniti, promijeniti ili pokušati izvrnuti njeno tumačenje.

Postoji samo jedan Bog. Zato odložite oružja, otvorite oči i slijedite Me u Vječni Život.

Toliko vas sve volim da sam dao svoj život za vas. Jeste li to zaboravili? Po Mojoj Božanskoj Milosti po posljednji put vas molim da se okrenete prema Meni. Po Milosti se vraćam na Zemlju da vam pokušam pomoći da pogledate u svoja srca i nađete Istinu. Ne dozvolite da vas prevarant uništi. Tražite Istinu. Ljubav – čista ljubav – pravi je put u Kraljevstvo Mog Oca.

Molim vas, molim da zapamtite Moju Božju Milost. Volim svakog od vas. Molite sada za oprost. Ispružite ruke i dopustite da vas vodim do Kraljevstva Mog Oca. Vraćam se na Zemlju, kako je naviješteno. To vrijeme dolazi tako brzo da mnogi neće biti spremni. Tako puno će biti zgranutih i uzetih nespremnih, da neće ni vjerovati što se događa. Nema mnogo vremena za Moje proroke da pomognu pripremiti čovječanstvo za ovaj veliki događaj.

Vjernici, pozivam vas da poslušate Moje Upozorenje. Širite Istinu. Pozovite ljude da traže Moju Milost. Ja ću nastojati spasiti svaku dušu koja se kaje do svog posljednjeg daha.

Ne mogu i neću se miješati u njihovu slobodnu volju. Molim vas da slušate i čuvate Moju Riječ. Sve vas volim.

Molim vas da molite za obraćenje prije Kraja vremena koje uskoro dolazi.

Ne želim plašiti svoje sljedbenike, ali sve vas molim da spasite duše.

Morate podsjećati svakog na hitnost oslobađanja umova od svjetovnih težnji. Umjesto toga, tražite vrline jednostavne poniznosti, lišene ega i idolopoklonstva.

Jednostavni ljudi će morati utirati put širenja istine o Mom Drugom Dolasku.

Zbog brzog razvitka duhovne tame, koju širi ateizam i val sotonističkog bogoslužja u tužnom i nezahvalnom svijetu današnjice, obične duše, pravi vjernici, će preuzeti ovaj zadatak.

Molite za spasenje čovječanstva jer svijet ulazi u Veliku Nevolju, kako je i naviješteno u Svetom Pismu.

Na čovjekovoj je slobodnoj volji hoće li biti  spreman ili ne tražiti iskupljenje za grijehe. Nikada se ne smije bojati. Moja je Ljubav uvijek milostiva.

Vaš Spasitelj Isus Krist

http://upozorenjepreddrugidolazak.info/?p=3093

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

One Comment

  1. Petar

    Hvala Gospodinu Bogu za Knjigu Istine. Zasigurno bi bez Nje već danas bili izgubljeni. Sedam godina nakon početka objava mnoga proročanstva su ispunjena, ponajprije vezano za događaje u Crkvi. Tako je iz sadašnje perspektive još lakše vidjeti da stvarno je Kraj Vremena, da stvarno je Knjiga Istine Istina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *