2020 i Žig Zvjeri

2020 će se sigurno pamtiti kao godina u kojoj je javno obznanjen Žig Zvjeri. Dva ključna događaja koja su je obilježila je ID 2020 i Abraham Accord. Sve ostalo vezano za plandemiju je posljedica ovoga Antikristovog plana.

Da bi bili sigurni da je to Žig Zvjeri, trebaju biti zadovoljeni neki osnovno parametri. Žig mora biti takav da na sebi ima oznaku u kojoj su osobni podaci, te bez njega nitko neće moći raditi, putovati, kupovati ni prodavati.

Također mora sadržavati broj 666.

Ne znamo što je u Covid cjepivu, ali u nekom idućem će sigurno biti luciferaze, koje označavaju Žig, onda je tu kombinacija nanotehnologije nove generacije, što je u biti čip i što bi bilo i više nego sposobno slati i primati podatke u tijelo i iz tijela.

U Knjizi Istine je jasno povezano cjepivo sa Žigom: „666 će biti ugrađen, njegov broj skriven, u čipu koji ćete biti prisiljeni prihvatiti kao što biste prihvatili svako cijepljenje.“

Žig i njegov broj je javno objavljen i javno dostupan zajedno sa brojem patenta: W02020060606 – CRYPTOCURRENCY system using body activity data.

 

 

 

Ovo je posebna tema o kojoj se može pisati na široko, što ćemo ubrzo i učiniti. To je u biti taj sistem i u vlasništvu je Microsofta.

Drugi događaj je Abraham Accord, jako opširna tema vezana za Antikrista, ali samo ćemo je načeti sa kovanicom koja je napravljena da se taj događaj obilježi. Kako vidite na slici na kovanici je jasno predstavljen Antikristov mač. Mač čovjeka mira.

 

Uz svu ostalu simboliku, jasno možete vidjeti i injekciju, odnosno oružje kojim će ljudima ugraditi svoj Žig, Žig Zvjeri.

U novoj 2021 ćemo sigurno puno pisati o Žigu Zvjeri, ali će i Vojska Ostatka najvjerojatnije prokazivati i osobu Antikrista, kako sada prokazuje osobu lažnog proroka.

2 komentara

 1. anonimno

  Prema Knjizi Istine cjepivo i žig Zvijeri su dvije različite stvari.
  Cjepivo je otrov koji će raširiti bolesti, a žig Zvijeri je čip.
  Cjepivo je u tekućem stanju, a čip u krutom stanju. Ono što im je zajedničko je da se na isti način ubrizgavaju u tijelo – injekcijom.
  Ne znam jeste li ikad vidjeli kako se čipira pas?
  Pomoću posebne injekcije čip se ubrizgava u potkožje psa.
  Inače, na deklaraciji čipa za pse piše da je i za ljudsku upotrebu.

  942. ANTIKRIST ĆE PROIZVESTI POTICAJE KAKO BI PRIMAMIO TVRTKE, ORGANIZACIJE, KAO I DOBROTVORNE USTANOVE, DA RADE ZA NJEGOV NOVI JEDINSTVENI SVJETSKI TRGOVAČKI CENTAR

  Subota, 19. listopada 2013., 20:00h

  “Svatko tko mu prisegne na vjernost, da li kroz vjerske obrede, posao ili trgovačke sporazume, morati će uzeti žig. Oni koji prihvate žig, koji će biti u obliku bankovne kartice i posebnog čipa, koji će biti ugrađen u njihovu ruku, izgubiti će mu svoje duše. Svi oni koji nose Pečat Živoga Boga izbjeći će kandžama Antikrista i postati otporni na užas.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *