Vijesti sa Sinode

Sinodski oci glasuju o dokumentu koji većina njih nije niti pročitala i koji im uopće nije pročitan, zbog grešaka u prijevodu i drugih “tehničkih poteškoća”.

Zapravo dok čitate ovaj članak, konstruira se nova uredba tzv. Univerzalne crkve, za koju ni biskupi koji se nalaze tamo ne znaju.

Rane objave, sa Sinode mladih, koje ne iznenađuju nikoga, predstavljaju zapravo prolaz za novu fazu u Bergoglijevom izokretanju DNA Katoličke Crkve.

Jedina svrha cijele ove farse je uvesti u rutinu Bergoglijev novi program sinodijalnosti.

Glavni cilj do sada bio je stvaranje potpuno suprotnih interpretacija Crkvenog zakona, o dozvoli da rastavljeni i ponovno civilno vjenčani Katolici, koji nisu dobili Crkveno poništenje prvog braka, primaju Svetu Pričest.

Ali sada se čak više niti ne pretvaraju. Odlučeno je već unaprijed, kako će se prihvatiti cijeli predloženi dokument, koji uvodi homoseksualizam zajedno sa pojmom seksualne orijentacije, kao jedan od prihvatljivih životnih izbora za mlade.

Pa koja je onda svrha zvanja biskupa u Rim, kako bi razgovarali o stvarima koje neće biti uključene u dokument koji ponovno, navodno predstavlja sažetak njihovih rasprava? 

Vrlo jednostavno, to se zove PR.

Biskupi su ovaj puta pozvani kako bi glasovali o dokumentu, za koji im nije dozvoljeno čitanje na njihovom maternjem jeziku, osim ako su Talijani. Naravno, dokument im je pročitan od strane prevoditelja, neposredno prije glasovanja, pogotovo oni sporni članci o seksualnoj orjentaciji i homoseksualizmu. 

Stoga kako se ne bi dogodio prijepor ili neslaganje oko predloženog dokumenta pape Franje, kao što je bio slučaj sa Sinodom o obitelji, sada se primjenjuje elegantno izbacivanje neistomišljenika ignoriranjem.

Sva korupcija, doktrinalna, disciplinarna, kanonska i proceduralna, sada je umotana u fini Vatikanski poklon sa poštanskom markom Papinog službenog pečata. 

Činjenica da su zaključci Sinoda u potpunoj suprotnosti sa 2000 ljetnom tradicijom Katoličke Crkve, čini se da ne dopire do mnogih ljudi. 

A tu su i neki listovi poput Vatican News Agency, koji Franju predstavljaju kao novog Krista, koji Isusove Riječi osuđuje kao previše rigidne. 

Nakon “teškog i iscrpljujućeg rada” na izglasavanju unaprijed donešenog dokumenta, Sinodijalni oci prepustili su se čarima disko plesa.

Pogledajte video klip.

https://twitter.com/Cindy_Wooden/status/1055877175528828928/video/1

https://remnantnewspaper.com/web/index.php/articles/item/4162-breaking-now-at-the-synod-you-ll-vote-bergoglian-and-like-it

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *