70 Naroda – Organizacija koja će zamjeniti UN?

Svjetska zdravstvena organizacija WHO promijenila je u srijedu protokol za testove COVID-19, što će u konačnici rezultirati velikim smanjenjem broja pozitivnih slučajeva. Odluka je donešena samo jedan sat nakon što je Joe Biden položio prisegu kao predsjednik Sjedinjenih Država.

Nove smjernice upozoravaju da se nekome ne može dijagnosticirati zaraženost virusom samo zato jer je pozitivan, a nema simptome COVID-19.

Također se upozorava na visok rizik od lažno pozitivnih rezultata: „Prag ciklusa PCR testa, potreban za otkrivanje virusa obrnuto je proporcionalan virusnom opterećenju pacijenta. Ako se rezultati ispitivanja ne podudaraju s kliničkim nalazom, treba uzeti novi uzorak i ponovo ga testirati “

Nakon toga uslijedilo je još jedno iznenađujuće priznanje: dokument je PCR testove opisao samo kao „pomoć za dijagnozu“ i nije dao veću težinu rezultatima PCR testova. „Većina PCR testova naznačena je kao pomoć za dijagnozu, stoga davatelji zdravstvenih usluga moraju uzeti u obzir bilo koji rezultat u kombinaciji s vremenom uzimanja uzoraka, vrstom uzorka, specifičnostima ispitivanja, kliničkim opažanjima, anamnezom pacijenta, potvrđenim statusom bilo kakvih kontakata i epidemiološkim informacijama. “

Priznanje netočnosti PCR testova dolazi kao potvrda za sve veće dokaze o nepouzdanosti testova.

Kako je napisala web stranica Lockdown Skeptics: „Već mjesecima skeptici su ismijavani zbog propitivanja točnosti PCR testa, pozivajući se na rizik od lažno pozitivnih rezultata kada je prevalencija mala i pozivajući Vladu da provede potvrdne druge testove na onima koji se testiraju – kao pozitivni. Ovaj ažurirani savjet WHO-a potvrđuje naš stav. Radujemo se što će vlade i zdravstvene vlasti uskladiti svoje prakse s tim. “

Brojni komentatori su istaknuli da je vrijeme izdavanja novih smjernica WHO-a i to samo jedan sat nakon što je Joe Biden položio prisegu kao predsjednik isključivo političko, uz napomenu da će nove upute, sigurno dovesti do smanjenja prijavljenih COVID slučajeva.

Sugeriraju da će shodno tome Biden ubirati lovorike od rapidnog smanjenja “širenja COVID plandemije”.

Sa druge strane mnogi ljudi, organizacije i države su već odavno prozreli Ujedinjene Narode i bili bi više nego sretni da im se ponudi nova alternativa. Ujedinjeni Narodi su toliko korumpirani, da će jako teško ostvariti svoju agendu.

Alternativa već postoji, sa sjedištem u Jeruzalemu. Ona se zove Organizacija Sedamdeset Naroda.

 

 

Ovdje donosimo dio pisma Organizacije Sedamdeset Naroda koje je potpisano 21. 09. 2020., a upućeno je predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država, Donaldu Trumpu:

 

“Mi iz Organizacije sedamdeset naroda, koju je osnovao Sanhedrin u Jeruzalemu, čudimo se vašem junaštvu i nošenju sa državama, narodima i organizacijama koje su se odlučile predati teroru tako dugo, podrivajući svjetsku sigurnost i mir postavljanjem država i režima koji štete ljudskim pravima, u vrijeme kada je sva njihova svrha istrebljenje djece svjetlosti u njihovom ratu s djecom tame. Podržavamo vas prema uspjehu u svemu ovome.

Zajedno s tim, čak i uz podvale, mir se ne može promicati suprotstavljanjem jasnim i jednostavnim pravilima Starog Zavjeta. Ne postoji način da se minimalizira mjesto Svetosti, Svetosti Gospodina Boga Izraelova, Stvoritelja svijeta, i njegovo vodstvo s brda Moriah u Jeruzalemu i da se promovira muslimanska džamija koja pretendira da drži kontrolu nad Salomonovim Svetim mjestom na Brdu Hrama. To nije u skladu s proročanstvom Ezekiela, Zaharije, Jošue, Miheja, Ovadije, Joela i svih ostalih izraelskih proroka.

Ne može se sijati sjeme iluzije.

Mirovni proces važan je čak i ako se mir ne postigne u naše dane i u vaše vrijeme kao predsjednika Sjedinjenih Država. Ako se većina država članica u Vijeću sigurnosti ne slaže s vašom politikom u obrani vaše zemlje, Izraela i svih država kojima prijeti uporaba oružja, bilo iranskog, sjevernokorejskog, ruskog ili europskog, morate izvući zaključke.

Stvoriti paralelnu organizaciju, u skladu sa Starim Zavjetom.

Uspostavili smo okvir za Organizaciju Sedamdeset Naroda i pozivamo sve države svijeta i njihove narode koji nisu pod državnom diktaturom. Pozivamo vas da pridružite Ameriku ovoj novoj Organizaciji, da njome upravljate i pridružite joj druge nacije i države u skladu s pravilima Organizacije.

Proglasiti Sveti Hram odredištem mira i dopustiti Njegovo uspostavljanje.

Uspostaviti međunarodni sud u Jeruzalemu u skladu s pravilima Starog Zavjeta. Privući sve narode s ljubavlju i mirom, uključujući neprijatelje i protivnike, i otvoriti vrata mira, dobrote i pravednosti i zakona u očima svih stvorenja i promovirati mesijansku viziju, kako su rekli Jošua i Mihej.”

Što će biti od ovoga i kako će se stvari razvijati vidjet ćemo.

U Jeruzalemu se događaju jako velike promjene u odnosu na vremena prije, o čemu ćemo ubuduće dosta pisati na ovim stranicama.

  1. u Knjizi Istine je zapisano: “Uskoro će se pojaviti antikrist i njegov uspon do slave će početi u Jeruzalemu”

Iako danas na svijetu postoji 195 priznatih država, “70 naroda” se odnosi na 70 izvornih naroda nabrojanih nakon Potopa (Postanak 10) i predstavljaju sve narode osim Izraela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *