Abortistkinja koju hvali papa, održala govor u Katoličkoj crkvi, ljude koji su protestirali, osiguranje izbacilo vani

Usprkos velikoj opoziciji, talijanska abortistkinja je govorila u Katoličkoj župi, dok su kritičari ili ušutkani ili izbačeni. Unatoč njenoj borbi za abortus, Franjo ju je 2016. hvalio kao zaboravljenu veličinu, o čemu smo već pisali.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/za-franju-je-abortistica-sa-vise-od-10-000-zrtava-jedno-od-najvecih-imena-italije-danas/

Kroz njenu borbu za abortus ili da je sama činila abortuse, Bonino je direktno ili indirektno odgovorna za smrti 6 miliona talijanskih beba između 1968 i danas.

U srijedu je dala prezentaciju o imigraciji u Crkvi San Defendente u San Rocco di Cossato u sjevernoj Italiji. Župnik je ovo dozvolio, a događaj je sponzorirao Karitas Italija, dio Crkvene internacionalne organizacije. Biskup Gabriel Mana je šutio o ovome. Kažu da se nije slagao s ovim, ali nije htio zauzeti stav.  Biskup nije onemogućio događaj, niti je na bilo koji način prozvao ili upozorio karitas zbog ovog sponzorstva.

Na slici Bonino sa Sorošom ( vodećim svjetskim neprijateljm obitelji, života i vjere ) prilikom primitka Nagrade Persuit of Peace 2015.

Bonino je rekla da je svijet prenapučen zbog gladnih u Africi, gdje imaju djecu jer su siromašni, dok se Italija suočava sa demografskim padom.

Na to je došao komentirao od jednog pro life aktivista, da je upravo zbog njene politike Italija u takvom stanju.

„ Jedva sam glasno rekao, da je sa njenim izborom abortusa, ona među onima koji su odgovorni za populacijski pad, nakon čega sam silom ispraćen izvan crkve.“ Rekao je Alberto Cerutti za Intelligonews.

Još dva katolika su također progovorila tijekom njenog govora. Leandro Aletti, ginekolog i Giorgio Celsi Iz pro life grupe „ Ora et labora“, nakon čega su izbačeni vani, što je bilo popraćeno zviždanjem.

Aletti je rekao Bonino, da je apsurdno čuti njene argumente o imigraciji „ od nekoga tko ne prihvaća našu djecu“ prema talijanskim novinama LNBQ.

Bonino odgovara da su to stari argumenti koji je ne plaše. „ ja ostajem uvjerena u individualnu slobodu, nitko ti nema pravo govoriti što da činiš, svatko bira za sebe.“

https://www.lifesitenews.com/news/abortionist-praised-by-pope-speaks-at-catholic-church-pro-life-protesters-k

Komentar: Nevjerojatno da u Katoličkoj Crkvi neka osoba može izjaviti da nam nitko nema pravo govoriti što da činimo. Da li ovaj župnik vjeruje u Boga, s obzirom da se u njegovoj župi propovijeda da Bog nema pravo tražiti od vjernika da poštuju 10 Zapovijedi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *