Alfiea Evansa bolnica izgladnjuje do smrti

LIVERPOOL, 24. travnja 2018. Alfie Evans umire od gladi u bolnici koja brine za njega, potvrdio je dječakov otac Tom.

Dječak od 23 mjeseca sada se približava 24 sata otkad je uklonjen s ventilatora. Tom kaže da se njegov sin još uvijek bori, ali treba hranu, kako bi preživio.

Skoro će 24 sata, od kada se bori pokazujući svoje prekrasne osobine, ružičastim usnama, lijepo izgrađenim licem i neobičnim osmijehom sada i opet”, napisao je Tom na Facebooku prije nekoliko trenutaka. 

“Sada je izgladnio jer nema prehrane već 23 sata. Kako je to humano, gdje je tu njegovo dostojanstvo”, dodao je.

Liječnici su maknuli Alfieu ventilator tek u 9h jučer navečer. Umjesto da umre, kako su liječnici pretpostavljali, dijete je počelo disati. Na kraju je dobio kisik kao i hidrataciju. 

Roditelji Tom i Kate željeli bi odvesti sina u bolnicu u Italiju, što im je omogućeno, ali engleska bolnica je odbila ispuniti njihove želje.

Engleski sudac presudio je danas popodne da Alfie ne može biti prebačen avionom u bolnicu u Rim, radi liječenja. 

Alder Hey dječja bolnica kaže da će nakon današnje odluke nastaviti Alfiev “plan o skrbi do njegove smrti.“

“Večeras je Visoki sud ponovno presudio da je u Alfievu najboljem interesu nastaviti s krajnjim planom skrbi o ukidanju života kojeg je razvio klinički tim koji je do sada brinuo o njemu”, bolnica je priopćila medijima.

Tijekom cijele pravne sage, sudovi su se držali uz liječnike bolnice Alder Hey, uz tvrdnju da djeluju u “najboljem interesu” malog djeteta.

Ne zna se koliko će dana Alfie živjeti. Dosad je prkosio očekivanjima medicinske struke.

Komentar HKZ: Čudo je da je ovoliko preživio i moguće je da ga Bog podrži još, kako bi se neki u Velikoj Britaniji obratili. Znamo da su čak i engleski biskupi podržali ovu bizarnu odluku suda. Također znamo da mnogi ljudi iz cijelog svijeta mole za Alfiea.

https://www.lifesitenews.com/news/alfie-evans-being-starved-to-death-by-hospital-dad-claims-breaking

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *