Amazonska sinoda i nametanje poganstva Crkvi

Amazonska sinoda otvara novo poglavlje u kalvariji koju prolazi Crkva u posljednjim vremenima. To je poglavljem u kojem poganstvo na velika vrata ulazi u Crkvu.

Na ovim stranicama već je puno rečeno o Radnom dokumentu za predstojeću sinodu u Rimu i o njegovom otpadničkom karakteru.

Iako sinoda još nije niti otpočela, sa riječi se već prešlo na djela. Tako je 14. kolovoza u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije održan pripremni sastanak za predstojeću sinodu. Na sastanku su sudjelovali biskupi, svećenici, časne sestre i stanovnici Amazonije.

Kako prenosi Crux, na sastanku su biskupi imali priliku da saslušaju stanovnike Amazonije i razviju prijedloge prije odlaska u Rim na sinodu.

Slika koja krasi Crux-ov članak prikazuje indijanskog šamana kako „blagoslivlja“ časne sestre i ostale okupljene na pripremnom sastanku u Bogoti.

Crux ovo prikazuje kao da se radi o najnormalnijoj i uobičajenoj ceremoniji u Katoličkoj Crkvi.

Za one koji ne znaju, iako većina ljudi to zna, šamani komuniciraju s demonima kako bi uspostavili dijagnozu svojih pacijenata.

Kolumbijska biskupska konferencija je objavila slične slike šamana koji izvode svoje demonske ceremonije pred entuzijastičnim svećenicima i časnim sestrama.

Ovo ne bi trebalo čuditi, kada vidimo koliko su šamani dragi lažnom proroku Bergogliju po čijem se nalogu provodi amazonska sinoda.

Naime, blog 4Christum (http://4christum.blogspot.com) u veljači 2017. objavio je fotografije lažnoga proroka sa šamanima i vješticama. Na jednoj fotografiji ženski šaman izvodi nekakvo čaranje nad Bergoglijem držeći ga za glavu.

U svibnju ove godine blog Call me Jorge… (http://callmejorgebergoglio.blogspot.com/) objavio je fotografije lažnoga proroka sa Liu Mingom, taoističkim redovnikom, koji nad njim već duži niz godina provodi reiki energiju.

Politika naše web stranice je više ne objavljivati slike lažnoga proroka, no tko želi, može ove slike vidjeti na spomenutim blogovima.

Očito je vrijeme da se podsjetimo na Gospodinove Riječi iz Knjige Istine koje su još 2012. godine govorile o ovim događajima kojima sada svjedočimo.

 

Poganstvo će biti nametnuto svim Božjim Crkvama

Knjiga Istine 10. listopada 2012.

 Moja predraga kćeri, reci svijetu da se mora probuditi iz svoga drijemeža. Ako to ne učine, neće uspjeti vidjeti razotkrivanje zlih planova koje sam Ja ne tako davno navijestio.

Ja govorim o sveopćoj dominaciji, koja se provodi da se uništi Kršćanstvo.

Moja se Crkva desetkuje, cigla po cigla. Moji posvećeni sluge se namjerno pritišću iznad njihove izdržljivosti.

Moju Crkvu također oskvrnjuju oni koji prakticiraju obožavanje Zvijeri.

Ti lažni uljezi nisu Kršćani. Oni prakticiraju okultno i prodiru u sve organizacije, uključujući različite crkve i religije. Njihova posebna meta je Katolička Crkva.

To je Crkva koju oni najviše mrze. Njihove laži su učinile da su Katolici posramljeni ustati i braniti svoju Crkvu.

Njihove laži su svim Kršćanskim Crkvama otežale braniti Svete Sakramente, kako ih je naložio Bog.

Poganstvo će biti nametnuto svim Božjim Crkvama i jao čovjeku koji ustane braniti Božju Istinu.

Došlo je vrijeme za podjelu ljudskoga roda. Ja ću doći i podijeliti zemlju.

Oni odani Mojim Učenjima će biti uzeti u Moje Naručje. Oni koji prkose Bogu i bogohule protiv Istine, biti će odbačeni.

Bitka je već počela. Dokaz je predstavljen.

Još ima vremena za odabir između laži ove sotonske skupine, koja dolazi u janjećoj koži ili Istine, za koju će vam reći da je laž.

Vi morate biti cijelo vrijeme na oprezu. Držite oči otvorene. Okrenite svoja leđa kada se huli protiv Moga Imena, Moga Tijela, Moje Riječi.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *