Američki svećenik odgovorio lažnom proroku: ” Umoran sam od vašeg preziranja i demoniziranja”

Poznati i uvaženi Američki svećenik, odlučio je objaviti svoj odgovor preko socijalnih medija, na nedavnu primjedbu lažnog proroka o “mladim i rigidnim svećenicima,” kako “iskreno i sa puno boli priznaje, da je više umoran od papinog preziranja i demoniziranja.”

Na svom putovanju prema Mozambiku, lažni prorok je izjavio kako je zapravo počašćen sa tim što ga Amerikanci napadaju.

Također u prethodno pripremljenom govoru biskupima Mozambika 07. rujna, upozorio ih je protiv “mladih i rigidnih svećenika.”

Ali jučer, na povratku u Rim, lažni prorok je rekao kako se ne boji raskola u Crkvi, te da je i prije bilo puno raskola u Crkvi.

“Naglasio bih jedan stav koji ja ne volim, jer to ne dolazi od Boga: rigidnost. Danas je moderno, ne znam za ovdje, ali u drugim dijelovima svijeta zaređivati mlade rigidne svećenike, koji žele spašavati sa rigidnosti, možda, ne znam, ali oni zauzimaju ovaj stav rigidnosti, oprostite na izrazu, iz muzeja.

Oni se boje svega, oni su rigidni. Budite oprezni, ispod svake rigidnosti leže problemi,” rekao je lažni prorok o biranju mladih ljudi za svećenički poziv.

Kao odgovor lažnom proroku, na njegove izjave o Amerikancima i “rigidnim mladim svećenicima, “Monsinjor Charles Pope napisao je preko socijalnih medija:

“Sveti Oče, ja ne osjećam ljubav u vašim riječima, ja ne osjećam da me vi pratite. Načinite mjesta u vašem srcu za mene i meni slične.

Ja nisam mladi svećenik, ali ja znam da vi ne volite moj tip svećeništva.

Oče, Ja sam Amerikanac i sama ova činjenica čini se da me čini problemom u vašim očima. Ja se ne bojim ničega o čemu ste vi govorili, ali me zabrinjava dvosmislenost vaših učenja i ozbiljnost vaših djelovanja. Ipak kada mi, vaši manje omiljeni sinovi, postavimo pitanje vama, vi nećete odgovoriti niti pojasniti. U svemu ovome ja sam još uvijek vaš sin i dijelim Isusovo svećeništvo sa vama. Ja i slični meni čekamo vašu utjehu i nježnu brigu, za koju kažete da nama nedostaje. U međuvremenu moram vam iskreno reći, s bolom u svom srcu, da sam već umoran od vašeg preziranja i demoniziranja.”

Britanski svećenik Fr. Raymond Blake, napisao je slijedeće: “Ne vidim da su ove kontinuirane kritike od našeg ljubljenog Svetog Oca, slične Isusu, one su destruktivne za vjeru i jedinstvo i protivne djelovanju Duha Svetoga u Crkvi.”

Mark Lambert, Američki katolički bloger i otac petero djece, poslao je poruku lažnom proroku preko svojeg bloga, “Vaše riječi tjeraju me da se osjećam kao dijete koje je ostavio otac i koje pokušava shvatiti zašto je napušteno. Osjećam da se milijuni Katolika slično osjećaju od početka ovog papinstva.”

Mark Lambert također je primijetio da je 2016 godine lažni prorok rekao -“nije isključeno da ću ući u povijest kao onaj koji je podijelio Katoličku crkvu”!!!

Mark Lambert se pita nije li lažni prorok ovo sve isplanirao?

2 komentara

  1. Ivan Milicevic

    Dragi hrvatski svećenici i biskupi, Vi koji ste Kristovi-u svojim riječima,djelima i nakanama, ne dajte se zbuniti “papom” Franjom, misleći možda da ste vi raskolnici ako doslovce slijedite Krista i Nauk Crkve (jer ovo što Franjo radi nije nauk katoličke Crkve !) On namjerno vodi u raskolništvo, on je službeno započeo put otpadništva i heretizma, sve će se to više očitovati i Vi će te doći u vrlo tjeskobnu situaciju,…., zbog zavjeta vjernosti Crkvi i Kristu (nominalno bi to trebao biti na vrhu PAPA) a vidjet će te, čut će te, pročitat će te: riječi,djela i dokumente “pape Franje” koji nisu u skladu sa naukom Crkve, nisu u skladu sa Evanđeljem,…Što će te učiniti?? Slijediti i dalje heretički nauk “pape Franje” ili slijediti Krista i dosadašnji 2000-ljetni Nauk katoličke Crkve??? Ako ne slijedite “papu” eto ga raskolnici ste, ako slijedite papu Franju eto ga- ne slijedite Krista! Pročitajte Knjigu istine tamo je odgovor! Pročitajte kod Sv. Augustina koji je rekao samo pastir (papa) koji je kristolik njega slijedite, nekristolike pastire (vukove u ovčijoj) koži ne slijedite! Pročitajte 2Solunjanima 2,3-3,16. Istražite sve pomno i detaljno, o “papi Franji” ne samo od kada je postavljen (na prevaru sentgalenske skupine kardinala-dogovorili su se unaprijed prije konklave koga će postaviti za papu i time oduzeli pravo Duhu Svetom da on odredi tko će biti papa…) za “papu” nego još više sve njegove ključne poteze, (Amoris Laetitia-dopušteno pričešćivanje za rastavljene i ponovno vjenčane, ukinuo smrtnu kaznu, koju je Bog ustanovio u Bibliji (dakle potpisao dokument protivno Svetom pismu, Abu Dabi deklaracija kojom je izjednačio Crkvu sa Islamom, i time “obeskrijepio” Krista, Kristovo djelo spasenja i Crkvu, a da ne govorim kakao tolerira i podupire gey agendu u Crkvi (imenujući odreda gey kardinale i biskupe, heretike itd. Otrijeznite se, ne dajte da Vas Krist zateče pospane i u spavanju glede Istine. Na spavanju će Vas Antikrist i njegov partner Lažni Prorok zaklati! Isus Krist i Njegova katolička Crkva su put spasenja. U Knjizi Istine su nam dane na vrijeme SVE informacije, koje nam pomažu da ostanemo budni i dočekamo Drugi Kristov dolazak kao Kristovi, a ne kao Antikristovi sluge i zavedenici Lažnog proroka. Hvala Ti Kriste za Knjigu Istine (Dn 10,21 i 12,4). Amen.

  2. Andreja

    Iskreno meni se on ne dopada od kada je izabran za Papu, nikako ali nikako mi nije sjelo ni danas. Nikako. Za mene je i danas Papa samo Ivan Pavao ||.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *