Anglikanci slave svoj obred u Bazilici Svetog Petra, propovijeda visokopozicionirani katolički nadbiskup

Danas, 13.ožujka 2017.g. obeščastit će se Bazilika Svetog Petra. Anglican Choral Evensong (slično katoličkoj večernjoj molitvi) slavit će se na oltaru Stolice Svetog Petra. Detalji koji slijede došli su do akakatholic.com od prijatelja iz Fatima Centra, te nekoliko dobrih čitatelja stranice akakatholic.com.

( Vođa Anglikanaca sa svojom ženom i Franjo)

Služba će se održati u 15:00 (po lokalnom vremenu u Rimu), a predvodit će je nadbiskup Moxon po Knjizi zajedničkih molitvi iz 1662.g. koja je zamijenila Rimski Misal i Brevijar u Protestantskoj Engleskoj stoljećima prije. Bit će popraćena koralnim pjesmama koje će izvodit Choir of Merton College (Oxford University). Katolički nadbiskup Arthur Roche, sadašnji tajnik za Kongregaciju za Božanski kult i Disciplinu Sakramenata, propovijedat će na tom događaju.

https://akacatholic.com/calling-the-militia/

Više pojedinosti je dostupno na videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=bDPF5QXlfyk

Ovaj video su snimili članovi Vojske Bezgrješne koju je osnovao Sveti Maksimilijan Kolbe. Oni su došli u Rim kao dio žurnog odgovora na ovu situaciju. Kako kažu za ovo su saznali sa Anglikanske službene stranice, jer u Katoličkim medijima o ovome događaju nema apsolutno ništa, koliko oni znaju. Kao da je ovaj događaj dio nekakvog normalnog protokola koji se događa stalno, a ne oskvrnuće katolicizma bez presedana, pogotovo zato jer se događa u Bazilici Svetog Petra u Vatikanu.

Nikakvih vijesti o ovome nije bilo u katoličkim novinama, internetu, televiziji, čak ni ljudi koji prate stvari u Rimu, a koji su povezani sa Vojskom Bezgrješne nisu znali ništa o ovom svetogrđu. Izgleda da sadašnja vatikanska vlast želi ovaj događaj nametnuti kao nešto uobičajeno, a u stvari je to strašna uvreda Bogu i Njegovoj Jedinoj Pravoj Istinitoj Crkvi i to u samom Centru katoličkog svijeta.

Sigurno je da sa ovim svetogrđem trenutno vladajući Vatikan ruši Dogmu o Katoličkoj Crkvi kao jedinom izvoru Spasenja.

Anglikanci sa svoje strane priznaju da će se ovakav događaj zbiti prvi put u povijesti i normalno da su zbog toga zadovoljni, jer ih nitko ne poziva na obraćenje, nego ih se priznaje za ravnopravne.

Ovo obeščašćenje ne bi bilo moguće da se prije pet mjeseci Franjo nije sastao sa njegovom ekselencijom laikom-nadbiskupom Justinom Welbyom, vođom Anglikanaca i očito dogovorio ovakav smjer događanja.

http://www.anglicannews.org/news/2017/02/anglican-choral-evensong-to-be-celebrated-at-the-vatican.aspx

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *