Antikristovi papagaji dokazuju da se ne radi o teorijama zavjere

„Build back better“ (nanovo izgradimo bolje) tajnovita je poruka koja se u zadnje vrijeme počela pojavljivati u pozadini govora vodećih svjetskih političara koji ujedno predstavljaju svjetsku elitu.

Kako je moguće da se ove tri riječi odjednom pojavljuju u komunikaciji lidera kao što je neizabrani američki „predsjednik“ Joe Biden, britanski premijer Boris Johnson, kanadski premijer Justin Trudeau, ali i pakistanski premijer Imran Khan.

Što bi moglo značiti „Build back better“ poruka koja se na ovakav način implantira u podsvijest globalnog stanovništva? Odgovor na to pronaći ćemo u govoru zgođušnog kanadskog premijera iza čijeg se prijaznog lica kriju zastrašujući bezbožni programi. Trudeau je, naime, u nedjelju objavio govor u kojem je objasnio spomenuti slogan i povezao ga s koronom i planovima UN-a i Svjetskog ekonomskog foruma nazvanim Veliko poništavanje (The Great Reset). Sve ovo zagovara i onaj koji pod svaku cijenu treba postati predsjednik SAD-a, Joe Biden.

Naime, globalna elita iz Svjetskog ekonomskog foruma (koji je dio UN-ove mreže) već mjesecima najavljuje da će iskoristiti tzv. koronakrizu za provođenje globalnog Velikog poništavanja. Kažu korona je prilika da umjesto kapitalizma uvedemo novi, pravedniji i zeleniji sustav kako bismo, eto, pomogli siromašnima i spasili planetu. Pitate se kako je moguće da globalna elita govori baš istim jezikom kao i Bergoglio u Laudato Si ili Fratelli Tutti? Kako je moguće da Bergoglio istodobno umjesto kapitalizma najavljuje svoju „Franjinu ekonomiju“?

Pisali smo o tome da je nadbiskup Vigano raskrinkao ovaj pothvat kao plan elite da pod svaku cijenu cijepi, te porobi globalno stanovništvo i zavede potpunu kontrolu i nadzor ljudske rase, kakav ni Hitler nije mogao sanjati. Dakle, isti oni eugenici koji otrovnim cjepivom žele potamaniti svjetsko stanovništvo kako bi se „planeta otarasila parazita“ sada kao žele silno pomoći siromašnima. Baš kao što su komunisti za svoje ciljeve iskorištavali radništvo, tako i današnji globalni komunisti koriste siromašne i treći svijet. Zato Bergoglio i Gates kažu da treba prvo u siromašne ubrizgavati korona vakcine.

Sva ova halabuka oko korone i posljedični društveni inženjering postali su jasni stotinama milijuna osviještenih ljudskih bića širom svijeta. Jasno je bilo da globalna elita želi iskoristiti koronu kako bi provela globalni puč bez presedana u ljudskoj povijesti i zavela novi svjetski poredak s robovlasništvom ne samo tijela nego i robovlasništvom duše.

No, apologeti globalne elite, masonski pomladak i  Soroševi plaćenici odmah su krenuli u akciju ciljajući svako kritično mišljenje o Velikom poništavanju, bombardirajući društvene mreže i koristeći već tako otrcanu masonsku etiketu teorije zavjere. Iako Svjetski ekonomski forum nije krio svoje planove, snaga etikete teorije zavjere začepila je tada mnoga usta. No, sad ih je njihov miljenik, popularni Trudeau, izravno demantirao i objasnio svijetu bez imalo srama da zapravo i on podržava Veliko poništavanje, odnosno da spomenuta tajna poruka „Nanovo izgradimo bolje“ predstavlja upravo te iste UN-ove planove:

„Nanovo izgradimo bolje znači pružanje podrške najugroženijima zadržavajući zamah u postizanju Agende za održivi razvoj do 2030. godine i ciljeva održivog razvoja…“

“Ova je pandemija pružila priliku”, nastavlja Trudeau, “za poništavanje. Ovo je naša prilika da ubrzamo naše pred-pandemijske napore da nanovo osmislimo ekonomske sustave koji će se baviti globalnim izazovima poput ekstremnog siromaštva, nejednakosti i klimatskih promjena“

I druge papige počele su govoriti istim jezikom. Britanski princ Charles tako u koronavirusu vidi „zlatnu priliku“ za globalni „trenutak poništavanja“, jer eto „šok bez presedana čini ljude spremnijim prihvatiti veliku viziju promjene“.

Tako je ovaj tjedan i francuski predsjednik Macron rekao kako zagovara radikalnu reviziju globalnih društvenih i ekonomskih sustava, tvrdeći da „današnji kapitalizam“ mora proći kroz transformaciju.

Kao da je pad Trumpa na američkim „izborima“ dao signal ovim papigama da globalno zakrešte istu zloguku pjesmu.

Tko je tajna sila što stoji iza svjetskih lidera? Kako je moguće da svi odjednom poput papiga ponavljaju iste fraze, iste parole, isti master plan? Što je to što povezuje Gatesa, Svjetski ekonomski forum, UN, globalne lidere i šefove vodećih zemalja svijeta s Jorgeom Bergoglijem, lažnim prorokom?

Odnosno, bolje reći – tko je to? Vrlo dobro znamo tko – to je sam antikrist koji kao sablasni dirigent upravlja ovim jadnim izgubljenim ljudima koji su izdali svoje narode, baš kao što je Bergoglio izdao Katoličku crkvu. Svi oni danas vežu čovječanstvu ruke i noge nevidljivim lancima kako bi nas predali u ruke antikristu.  

Ali mi znamo da Krist to ne će dopustiti. Znamo da će kroz predstojeće Upozorenje smrskati gore navedene planove i otvoriti oči dušama. Znamo da će mnogi od ovih iz globalne elite morati pasti na koljena pred Njim i zamoliti Ga za oproštenje teških grijeha kovanja zavjere kako bi se sotoni predalo čovječanstvo. Znamo isto tako da će mnogi okorjeli grešnici i sotonske sluge pasti mrtvi tijekom Upozorenja, jer ne će izdržati Svjetlo koje će prosvijetliti savjest svakog ljudskog bića u dobu razuma (iznad sedam godina starosti).

Za razliku od antikrista koji se ne usudi javno objaviti, Krist otvoreno govori o Upozorenju kako bi pripremio čovječanstvo, otvoreno govori o Svome drugom dolasku koji će uslijediti ubrzo nakon Upozorenja, a otvoreno govori i o Posljednjem Sudu na kojem će suditi svim živima i mrtvima.

Otvoreno i vrlo jasno je rečeno i o sudbini dvojice jadnika, lažnoga proroka i antikrista – njima su namijenjeni lanci i jezero vječne vatre.

Zato je na Vojsci Ostatka da moli za duše svjetskih čelnika i njihovi pomagača da se obrate na Upozorenju:

Križarska molitva 84

Molitva da se prosvijetle duše elita koje vladaju svijetom

O dragi Isuse, usrdno Te molim da prosvijetliš duše elita koje vladaju svijetom. Pokaži im dokaz Tvoga Milosrđa. Pomogni im da otvore srce i da pokažu pravu poniznost, na čast Tvoje velike Žrtve kada si Umro na Križu za njihove grijehe. Pomogni im da raspoznaju tko je njihov Pravi Tvorac, tko je njihov Stvoritelj i ispuni ih milostima da spoznaju Istinu. Molim Te, spriječi ostvarenje njihovih namjera da naude milijunima ljudi putom cijepljenja, pomanjkanja hrane, prisilnih usvajanja nevine djece i razaranja obitelji. Ozdravi ih. Prekrij ih Svojim Svijetlom i povedi ih u nutrinu Svoga Srca da budu izbavljeni iz zamki zloga.

Amen.

One Comment

  1. ivana

    Da sve je umreženo s tom tehnologijom .To mu je bio prvi cilj.Svih nadzirati putem mobitela itd.A svi smo postali teški ovisnici pametnih telefona.Zato ćemo biti naj pametniji kad se to zlo pojavi vidljivo da bacimo mob. u kontejner,A onda nastupa prava vjera i pouzdanje u Isusa da nas vodi i pokazuje iz dana u dan što činiti i kako Druge nam nema..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *