Antikristovska revolucija nije ništa novo – sotona je oduvijek koristio marginalizirane (proletarijat, žene…)

 

Kako god da ih zovete: „BLM (Black lives matter)“, „cancel kultura“, anarhisti, antifa… uopće nije bitno kad je riječ o antikristovskoj revoluciji koja u svojoj biti koristi marginalizirane kategorije stanovništva kako bi postigla svoje paklene ciljeve: konačno uništenje svijeta zasnovanog na Božjem redu i zakonu i uspostava diktature sotoninog sina, antikrista.

Iskorištavanje radništva

Tako se u svojoj biti ovaj pokret ne razlikuje od radničkih, socijalističkih, komunističkih, marksističkih i drugih crvenih pokreta koji su za svoje revolucije koristili „obespravljeni proletarijat“.  Na kraju je cilj uvijek bio isti, preko tisuća ili milijuna žrtava doći na vlast u kojoj su oni „jednakiji“ a to isto radništvo koje su iskoristili za svoje prljave ciljeve ostaje manje jednako i trune u bijedi.

Navedeni pokreti izašli su iz masonskog laboratorija društvenog inženjeringa, istog onog koji je nešto ranije proizveo francusku revoluciju. Tada je cilj bio uništavati katoličke monarhije, a danas je cilj iskorijeniti ostatke ostataka Božjega naroda.

Iskorištavanje žena

I dok se tijekom XX. stoljeća komunistička revolucija događala na istoku, na zapadu je luciferijanski laboratorij koristio žene za svoje ciljeve (i još uvijek koristi!): uništenje majčinstva, uništenje rađanja, uništenje nerođenih i tek rođenih, uništenje obitelji i u konačnici uništenje ljudskog roda, kakvog je Bog stvorio. Posljednjim bijednim odjecima tog sotonskog plana svjedočimo danas u Hrvatskoj kroz trend u kojem javne ženske osobe koje su se podložile masonskim ciljevima besramno pokazuju srednji prst. Ovo sotonsko nastojanje je otišlo toliko daleko da se danas mnogi utjecajni političari danas zalažu za „pravo“ na ubijanje djece u majčinoj utrobi pod bilo kojim okolnostima.

Iskorištavanje seksualno poremećenih

U periodu kada je sotona napao Crkvu putem Drugog vatikanskog koncila, njegove snage razmahale su se sekularnim svijetom, koristeći popularnu kulturu i medije kako bi proveli takozvanu seksualnu revoluciju. Slijedeći stupanj ovog sotonskog ludila kojem svjedočimo u posljednjih nekoliko desetljeća je takozvana LGBT revolucija putem „rodne ideologije“. I ovo je proizvod masonskih laboratorija društvenog dizajniranja u kojem koriste seksualno poremećene osobe i pojedince koje je sotona zarazio raznim perverznim htijenjima kako bi se uništila Crkva, obitelj i ljudski rod. U današnjem mračnom dobu LGBT totalitarizma, zastava duginih boja obvezna je pred američkim ambasadama kao i na trgovima mnogih svjetskih i hrvatskih gradova, baš kao što se nacistička zastava vijorila prije osamdeset godina. Svakoga lipnja odredi pervertita i sodomičara marširaju ruku pod ruku s femi-nacistima, slaveći zajednički kulturu smrti i holokaust abortusa.

Rasno iskorištavanje

Oni koji rade u luciferijanskom laboratoriju znaju da svako društvo ima svoj okidač. Jedan od glavnih okidača za Ameriku su međurasni odnosi. Svjedoci smo korištenja rasnih tenzija unutar američkog društva kako bi se proveo luciferijanski cilj dekristijanizacije ne samo Amerike nego i cijeloga svijeta. Nije dovoljno što su razulareni anarhisti na američkim ulicama posljednjih dana razbijali kipove katoličkih svetaca i vandalizirati sakralne objekte (baš kako što je to prošle godine radila antikristova rulja u Južnoj Americi), ne oni su morali izaći sa zahtjevom da se napadnu i uklone Raspela i Kristovi kipovi, baš kao što je naviješteno u Knjizi Istine. Tako je ljevičarski „aktivist“ Shaun King pozvao prije dva tjedna da se uklone Kristovi kipovi jer predstavljaju „bjelačku superiornost“:

Sve freske i vitraji koji prikazuju bijelog Isusa i njegovu europsku Majku i njihove bijele prijatelje također bi trebali pasti. Oni su grubi oblik nadmoći bijelaca. Stvoreni su kao oruđe ugnjetavanja. Rasistička propaganda. Sve ih treba srušiti. (objavljeno na Twitteru 22. lipnja 2020.)

Danas pali prelati Katoličke crkve progone svećenike koji se suprotstave BLM pokretu u SAD. Posljednji primjer je velečasni Theodore Rothrock iz savezne države Indiana koji je osudio BLM i antifu, nakon čega ga je suspendirao biskup Timothy Doherty. I tako se lažna crkva koja služi antikrista i lažnoga proroka ujedinjuje s antikristovskim revolucionarima na ulicama Amerike. Oni osluškuju antikristov hipnotizirajući glas koji vrišti sa portala oligarhijskih medija i ratnih pokliča razularene rulje koja po Americi i drugim zemljama ruši sve pred sobom.

Isti sotonski obrasci

I na kraju, ovo čemu svjedočimo danas: modernistička revolucija unutar Katoličke crkve, rasni nemiri u Americi, novi nivoi seksualne dekadencije, satelitski ratovi velesila i krizna žarišta koja imaju tendenciju da prerastu u globalni sukob… podsjeća li vas možda na 1960/70-te?

Sotonski obrazac je isti – tada je napao Crkvu kroz infiltraciju koja je kulminirala u Drugi vatikanski sabor, što mu je na duhovnoj razini omogućilo da lansira sve spomenute društvene revolucije toga doba čije posljedice trpimo danas.

Danas je masonska infiltracija uspjela puno više – lažni prorok je zasjeo na Petrovu Stolicu. Čudi li onda ovo što se događa u svijetu? Ne, kao što u Knjizi Istine piše, to je samo djelovanje antikristove vojske da pripremi svijet za njegov dolazak.

Mala napomena

I za kraj samo još jedna mala napomena – Posljednji Sud gotovo potpuno je spreman: dokazni materijali, dugi spisi grijeha i dobrih dijela već su ispisani praktično do samoga kraja. Prijestolje Strašnoga Suca spremno je. Trebat će još samo postrojiti okrivljenike. I zato dobro razmislite što ćete činiti u ovim danima što su vam preostali, jer ne zaboravite – svaka dlaka na vašim glavama je prebrojana!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *