Bečki kardinal Schönborn ponovno priredio blasfemični LGBT koncert u Katedrali sv. Stjepana

Obeščašćenje Katedrale sv. Stjepana

Ovo je treći put da ovaj posrnuli kardinal prepušta Bečku katedralu pro-LGBT neprijateljima Crkve radi njihovog „dobrotvornog koncerta“ povodom „svjetskog dana AIDS-a“. I ove godine u katedrali će biti notorni transvestit, bradata žena, „Conchita Wurst“. Homoseksualni aktivist, Gery Keszler, zahvalio je kardinalu „na povjerenju“.

Katedrala sv. Stjepana u zadnjim godinama kontinuirano je bila mjesto blasfemije, svetogrđa i gnjusnih prizora. Tako je početkom ove godine održana izložba sa slikama lezbijki kako se ljube pred vratima crkve, te gotovo potpuno gole žene koja pozira kao „Uskrsli Krist“..

U prosincu prošle godine do pasa goli muškarac plesao je na oltarnoj ogradi katedrale za vrijeme prošlogodišnjeg LGBT koncerta koji je uključivao polugole plesače sa sotonskim rogovima.

Inače, kardinal Schönborn bio je ikona katoličkih konzervativaca, koji je štoviše bio urednik Katekizma Katoličke crkve. Tu činjenicu Bergoglio je znao vrlo dobro iskoristiti, oslanjajući se na Schönborna svaki put kada je trebalo Božjem narodu progurati raznorazne podvale, kao kada je Schönbornu ukazao ‘čast’ da tumači njegovu zbunjujuću pobudnicu Amoris Laetitia.

 

Schönborn s veseljem promatra svetogrdni LGBT koncert homoseksualaca, transvestita i gej aktivista u Kući Božjoj

Pravi katolici bore se protiv ‘Franjinog homo-kardinala’

No, ove godine katolici ne će šutke gledati obeščašćenje NJIHOVE katedrale, koju su okupirale sile mraka, baš kao što su iste sile okupirale i Vatikan. Austrijski katolici sada imaju mladog Alexandera Tschugguela, ponos i diku svakog istinskog katolika današnjice. Upravo je Tschugguel bio taj, koji je mrske Bergoglijeve idole pachamame bacio u rijeku Tiber i tako pokazao Rimu i svijetu, što čini pravi katolik kada Crkvu napadnu Jude današnjice.

I dok se sodomski bal vampira odvijao u katedrali u noći 30. studenog, oko 120 vjernika predvođenih Tschugguelom molilo je svetu Krunicu ispred katedrale, pjevalo Božićne pjesme i prikazivalo Bogu djela zadovoljštine radi ovih svetogrđa.

Tschugguel je rekao kako je Keszler jedan od glavnih homoseksualnih aktivista u Austriji, upozorivši kako Keszler „zna biti odvratan“ i da je „puno puta koristio katedralu za promicanje LGBT-a“.

Još jedan hrabri svjedok Katoličke crkve, nadbiskup Carlo Maria Viganò, progovorio je o ovoj grozoti u Beču koju je nazvao „još jednom homo-erotičnom i svetogrdnom provokacijom“:

Gej aktivisti, transvestiti i transseksualci nastupaju u Katedrali svetog Stjepana, a umjesto toga trebali bi od Katoličke crkve primiti navještaj Kristove oslobađajuće Istine i dar Njegove spasiteljske Ljubavi, besplatno ponuđen svima onima koji iz dubine svojih rana i pokajanja, usude priznati svoju potrebu za spasenjem.

Gdje je u svemu hrvatska Crkva?

I dok se sve ovo odvija iz Vatikana, naravno, nema nikakvih riječi koje bi opomenule posrnulog kardinala i pozvale na obraćenje, kao što s Kaptola ne dolaze takve riječi povodom svetogrđa koja su se odvijala u Rimu tijekom amazonske sinode.

Umjesto Vatikana, Tschugguelu je na katoličkoj akciji i reparaciji koju su Bečki katolici prikazali Gospodinu zahvalio nadbiskup Viganò.

No, gdje je Hrvatska u svemu ovome? Na sam spomen Tschugguela ili Viganòa hrvatski biskupi okreću glavu ili je kao nojevi zabijaju u pijesak. Ta se imena u nas ne spominju. Oni za nas ne postoje.

S druge strane Schönborn je u Hrvatskoj bio osobito cijenjen i vrlo često citiran i imao je priličan utjecaj na Crkvu u Hrvata. Stvari su se zakomplicirale tek kada je austrijska Crkva udarila na komemoraciju u Bleiburgu. No i tada je urednik „Glasa Koncila“ „hodao po jajima“ kriveći medije što Schönborn kaže da se komemoracija u Austriji naziva „fašističkim skupom“.

Schönborn je onaj isti kardinal koji je veliki pobornik Međugorja i koji šalje poruke podrške Međugorju koje su se i ove godine s oduševljenjem čitale na Mladifestu, kada je naglašavao mladima kako „puno toga dugujemo“ lažnome proroku.

Možemo samo pretpostaviti da Schönborn uistinu puno toga duguje lažnom proroku pošto tako zdušno ustraje na guranju austrijske Crkve u dubine sodomske perverzije.

Kako je inače moguće da čovjek koji je nekada uređivao Katekizam danas izjavljuje kako „oženjeni homoseksualci svjedoče o tome da je brak važna vrednota“ i blagoslivlja ‘homoseksualna partnerstva’?

Bože sveti, smiluj se i pomozi narodu svom!

Pridružimo se Tschugguelu i ostatku vjernih katolika u Austriji u molitvama i davanju zadovoljštine Bogu zbog ovih strahota!

Molimo također Gospodina da i u Hrvatskoj podigne hrabre pastire poput Viganòa i hrabre vjernike poput Tschugguela!

2 komentara

 1. Ninoslav

  U nekim crkvama već se ispunjavaju riječi iz Knjige Istine da će Božji hram biti oskvrnut do neprepoznatljivosti.
  Iz poruke od 1. Siječnja 2013.;
  “Vaše crkve će postati mjesta zabave, gdje će biti organizirani poganski rituali i glazba u detaljno razrađenim svečanostima. Navodno će se u tim događajima slaviti Boga. Zapravo će obožavati grješna djela i proglašavati će ih da su u skladu sa Mojom Učenjima”.

  Hvaljen Isus i Marija !

 2. marcijam

  To sto je on bio jedan od onih koji su uredjivali katekizam nista ne znaci. Sad kad je Bergoglio na tronu kardinal pokazuje svoje pravo lice, ali da stvar bude gora namjerno promice Medjugorje i istovremeno organizira ovakve koncerte upravo da oblati Medjugorje pogotovo sad u ovom vremenu kad Gospa treba ispuniti svoja obećanja i otkriti tajne. Mislim da je cilj jednostastavan, ako takav kardinal istovremeno podrzava Medjugorje i provodi ovakve stvari onda svi oni skeptici dobivaju dodatne argumente da okrenu leđa ukazanjima u Medjugorju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *