Bergoglio s Hindusima u Vatikanu razrađuje ‘novi humanizam’, sotonsku jedinstvenu svjetsku religiju

U Vatikanu je 2. svibnja održan sastanak Bergoglijevog odjela za tzv. „međureligijski dijalog“. U praksi to je ekspozitura crkvene masonerije za provedbu plana stvaranja nove svjetske religije.

Taj dan našli su se s pedesetak predstavnika hinduizma i kako kažu kršćanstva. Drugi organizatori su uključivali: Hindu forum Europe, Talijanska Hindu zajednica, te Svjetsko vijeće crkava. Ovi posljednji su konglomerat velikog broja protestantskih i pravoslavnih crkava te starokatolici.

Sastanak je promoviran pod ovim nazivom:

Hindusi i kršćani u Europi: Zajednička izgradnja novog humanizma temeljenog na bratstvu.

 

Ovo ‘bludničenje’ s poganima predvodio je kardinal Miguel Ángel Ayuso Guixot. Plod ovog ‘bluda’ je sotonsko čedo, koje predstavlja jedinstvenu svjetsku religiju. Ona je umotana u celofan novog humanizma. Nešto stariji rekli bi ‘bratstvo i jedinstvo’.

Sudionici ovog sastanka iz Pakla izjavili su:

da hinduistički koncept Vasudhaiva Kutumbakam (cijeli svijet je jedna obitelj) i enciklika pape Franje Fratelli Tutti služe kao kompasi za vođenje hindusa i kršćana prema ‘novom humanizmu’ u sve više međukulturalnoj i međureligijskoj Europi.

 

Nakon sastanka otišli su na audijenciju kod lažnog proroka Bergoglija. Bergoglio je tako pronašao pachamamu i u hinduizmu, jer spomenuti poganski koncept prati slične ideje:

afirmira vrijednost cjelokupnog života – ljudskog, životinjskog, biljnog i mikroorganizma – te njihovu međusobnu povezanost na planeti Zemlji i u širem svemiru.

 

Ovi vukovi u pastirskim haljama otvoreno potiču vjernike da se okrenu poganskim praksama i tako odustanu od svoga spasenja. Prije nekoliko tjedana, kardinal Guixot pohvalio je one koji prakticiraju budistički oblik suosjećanja, rekavši da oni “nude protuotrov za globalne krize koje smo spomenuli, nudeći sveobuhvatno suosjećanje kao odgovor na raširena i međusobno povezana zla”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *