Bergoglijanci se okomili na vidjelicu Gospe od Akite

Prije nekog vremena pisali smo o aktivnostima Vatikana uperenim protiv Gospinih vidjelaca širom svijeta. Sada donosimo tužnu priču iz poznatog mjesta Gospinog ukazanja u Akiti u Japanu. Te su poruke dobile odobrenje lokalnog biskupa, što znači da su odobrene od strane Crkve. Uz to, kardinal Ratzinger je svojedobno potvrdio da su poruka iz Akite i Treća fatimska tajna u suštini ista poruka.

Da podsjetimo, poruke iz Akite vrlo su aktualne.  A nekoliko tjedana nakon incidenta s demonom pachamame u Vatikanu, vidjelica iz Akite, sestra Agnes Sasagawa upozorila je svijet da je nakon više desetljeća opet dobila poruku s Neba. Ovoga puta od anđela koji ju je upozorio na skorašnju kaznu čovječanstvu. U poruci je rečeno da trebamo obući kostrijet i posut se pepelom te moliti Krunicu kao zadovoljštinu za zlo koje se manifestira u Crkvi. Ponavljamo: poruka je došla samo nekoliko tjedana nakon što je Jorge Bergoglio 2019. ustoličio demona u baziliku Svetog Petra.

Nakon toga sestru Agnes uklonili su iz javnosti i smjestili u dom za umirovljenike. Zašto ne živi u svome samostanu s njenim sestrama, gdje bi mogla svakodnevno primati Svete Sakramente? Ovo je još čudnije ako znamo da se u japanskoj kulturi ukazuje velika čast starijim osobama. Čini se da netko želi da se zaboravi na poruku koju je dobila sestra Agnes.

Neki vjeruju da je ovaj napad na sestru Agnes orkestriran od strane onih unutar Crkve koji su se našli prozvanima porukom s Neba koju je primila sestra Agnes 2019., kao i poruke koju je dobila prije više od četrdeset godina u kojoj na Gospa upozorava na vražju infiltraciju Crkve koja će dovesti do sukoba kardinala i biskupa.

Tijekom 2015. jedna osoba je htjela napraviti intervju sa sestrom Agnes. Toj osobi rekli su da to nije moguće, te „da je sestra Agnes izgubila razum“. Osoba je ipak uspjela doći do sestre Agnes i uvjerila se da je sestra Agnes pri zdravoj pameti, štoviše sestra se jako uzrujala što netko širi laži o njenom zdravlju.

Prilikom jedne posjete Akiti 2019. godine opet se dogodila čudna situacija. Posjetitelji su pitali sestre da im reknu nešto više o Gospinim ukazanjima iz 1973. i 1981., no niti jedna sestra nije htjela ništa reći. Još gore je bilo s kipom Majke Božje koji je prethodno plakao suze za koje se ustanovilo da su doista ljudske suze. Kip je, naime, bio prekriven tkaninom bez ikakvog natpisa ili bilo čega što bi govorilo da je riječ o tom slavnom kipu. Također je čudno da se u monografiji o samostanu u Akiti u prvih 90 stranica uopće ne govori o ukazanjima, a nakon toga se spominju šture informacije, te se uopće ne navodi ime sestre Agnes.

Više o ovoj priči na:

https://missiomagazine.com/a-visit-to-sister-agnes-the-marian-prophet-of-our-lady-of-akita/

Ovdje ćemo podsjetiti samo na jednu poruku iz 1973. godine koju je Gospa dala sestri Agnes:

Kao što sam prije rekla, ako se čovječanstvo ne pokaje, Nebeski Otac će nanijeti vrlo ozbiljnu kaznu na cijeli svijet; kazna kakva se nikada prije nije dogodila. Mnogi će ljudi stradati. Često molite krunicu. Samo ja mogu spriječiti katastrofu. Tko god se meni povjeri, bit će spašen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *