Bergoglijeva crkva podložila se Komunističkoj partiji Kine

Koliko god se neki trudili stavljati „smokvin list“ na grozote lažnog proroka Bergoglija on im uvijek pomrsi konce novim razinama uništavanja Katoličke crkve. Ipak treba biti iskren i priznati da je crkva koju on zastupa odavno prestala biti Katolička crkva, štoviše, on vjerojatno nikada nije ni zastupao interese Katoličke crkve, nego se svesrdno trudi u promicanju svoje anticrkve.

Najnoviji potez sušta je suprotnost od Crkvene težnje da ne poklekne pred njenim stoljetnim neprijateljem, komunističkom partijom, također poznatom kao „crvenim zmajem“ ili „crvenom zvijeri“. Bergoglio, koji je prije nekoliko godina uz pomoć masovnog pedofilskog zlostavljača, bivšeg kardinala McCarricka, bacio kineske katolike u ralje komunističke zvijeri, sada se javno i jasno podlaže kineskim komunistima predvođenim Xijem.

Naime, komunisti u Kini imaju svoju lažnu „katoličku crkvu“ koju Vatikan nikada nije priznavao. To su komunističke marionete prerušene u biskupe i svećenike Katoličke crkve. Crvena zvijer navikla je postavljati „biskupe“ ove marionetske tvorevine, a nedavnim potpisom „nagodbe“ s  Komunističkom partijom Kine Bergoglio je otvorio vrata njihovog utjecaja i na Katoličku crkvu.

Kineski komunisti tako su 4. travnja ove godine na čelo Šangajske biskupije postavili svoju marionetu, nekakvog Shen Bina. Naravno to imenovanje je potpuno nevaljano pošto crvena zvijer nema vlast postavljati biskupe da vode biskupije Katoličke crkve. No, Vatikan je 15. srpnja ove godine potvrdio Shen Bina za biskupa Šangajske biskupije. Ono što je do sada bilo nezamislivo – pod Bergoglijem se događa: stoljetni neprijatelj Crkve sada postavlja biskupe u Crkvi.

Bez obzira što je vjerojatno i ova odluka nevaljana, njena poruka je gromoglasna: neprijatelji Crkve preuzeli su konce u njoj, a njihov pulen, Jorge Bergoglio, radi sve da je uništi. Žalosna realnost je da biskupa kojeg je Vatikan prethodno priznavao kao svoga čelnika ove biskupije kineski komunisti drže u kućnom pritvoru.

Bergoglijevo imenovanje komunističkog biskupa da vodi jednu od najvažnijih biskupija u Kini, vatikanski državni tajnik Pietro Parolin ovako je komentirao:

Sveti Otac Franjo odlučio je iscijeliti kanonsku nepravilnost stvorenu u Šangaju, s obzirom na veće dobro Biskupije i plodonosno vršenje biskupove pastirske službe.

Koliko je samo ironije i sarkazma u ovo izjavi! Kako li samo odjekuju ove riječi u ušima ugnjetavanih i ubijanih kineskih katolika?

Eto, to je „Sveti otac Franjo“…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *