Bergoglio bijesan zbog pape Benedikta i kardinala Saraha

Objava knjige pape Benedikta i kardinala Saraha u kojoj brane svećenički celibat protresla je cijelu Crkvu. Odmah su se digle bergolijanske sile da svom silinom napadnu papu Benedikta i kardinala Saraha.

 

Nadbiskup Schneider nazvao je to “bijesom pakla”. Novinarske furije, raznorazni nazovi teolozi koji su našli svoje mjesto u Bergoglijevom medijskom stroju ispalili su salvo hitaca prema hrabrom papi i kardinalu.

Sam Bergoglio predao se strašnom izljevu bijesa, kakav je poznat samo njegovim najbližim suradnicima. No, izvješća o oluji koja se digla počela su curiti iz Rima i sada se sve jasnije ocrtava tko je zapravo gdje!

Kako prenose izvori talijanskog novinara i vatikaniste Antonija Soccija, ljutiti Bergoglio tražio je da mu se odmah dovede nadbiskup Gänswein, koji je bio zadužen za „čuvanje“ pape Benedikta.

Gänswein je, naime, bio postavljen za osobnog tajnika pape Benedikta, te je od njegovog odreknuća javnosti tumačio „što zapravo Benedikt hoće reći“, redovito slikajući savršen sklad između pape Benedikta i lažnoga proroka.

Sada je Bergoglio zvao Gänsweina i kako prenosi Socci naredio mu da izbriše Benediktovo ime s knjige jer je „Bergoglio tražio potpun i totalan poraz“ Benedikta.

Još jedan izvor, ovoga puta vatikaniste Marca Tosattija, javio je da je Gänswein postupio po naredbi lažnoga proroka, te je stvoren pritisak na kardinala Saraha i na izdavača knjige da se Benediktovo ime povuče.

Benedikt je prema ovom izvoru skrivao svoju suradnju sa Sarahom pred Gänsweinom, pošto je Gänswein čini se dobio ulogu čuvara koji svrgnutog pontifa drži pod ključem u zlatnom kavezu i koji odgovara direktno lažnom proroku. No, kada je Gänswein zapao u probleme sa svojim šefom (jer se valjda previše opustio)

Benedikt ga je navodno htio zaštiti od osvete lažnoga proroka, te je pristao na određeni kompromis.

Benedikt, naime, nije mogao izreći laž da nije sudjelovao u izradi knjige, pa smo dobili sadašnju zbrkanu situaciju u kojoj je Sarah već objavio da Benedikt ne će biti suautor, ali je porekao Gänsweinove tvrdnje da Benedikt nije upoznat sa detaljima njihove knjige.

Bez obzira na kompromis, Bergoglijev tim postigao je svoj cilj – umjesto da se vjernici fokusiraju na riječi pape Benedikta o svetosti svećeničkog celibata, fokus je skroz prebačen na pitanje autorstva knjige, je li to stvarno Benedikt rekao ili ne i cijelu zbrku oko toga. Na kraju prevladao je kaos koji vlada od dolaska lažnoga proroka u Rim.

Zašto je sve ovo toliko bitno? Jer se naravno vodi borba za duše između Katoličke crkve i prelata koji su joj još uvijek odani s jedne i nove lažne crkve koju predstavljaju lažni proroci s druge strane. Onima koji su upućeni i prate ovu groznu situaciju otakao je lažni prorok zasjeo na Petrovu Stolicu 13.3.2013. godine, sve je jasno – oni nisu ti za koje se vodi ova konkretna borba. Ova Borba vodi se uglavnom za dušu prosječnog katolika koji predstavlja uspavanu većinu.

O kome se tu radi? U Hrvatskoj je to neki prosječni Ivo Ivić koji još uvijek ide redovito na nedjeljnu Svetu Misu, ali je prati jednim uhom. On je vrlo udaljen od svih ovih događanja u Katoličkoj Crkvi i samo ga tu i tamo naporna ženina sestra (Marica koja se moli u nekakvoj molitvenoj zajednici) gnjavi oko toga.

On je jednom nogom u Crkvi, ali drugom nogom on je već zakoračio u privlačne novotarije i „prividna rješenja njegovih problema“ (citat iz Katekizma Katoličke crkve # 675) koje nudi lažna crkva.

On već vidi pitanje ukidanja svećeničkog celibata kao jedan od načina rješavanja problema svećeničkog seksualnog zlostavljanja u Crkvi i misli da je tako „jer na kraju krajeva, pa i svećenici su ljudi“.

Takvog prosječnog, uspavanog, katolika možda bi i razbudila izjava pape Benedikta „koji o tome više nije mogao šutjeti“. No, sada, kada je tim Bergoglio uspio zamutiti vodu i dovesti u pitanje tko je što rekao, Ivo Ivić će kada mu dosadna svastika Marica bude o tome pričala mirno odmahnuti rukom i reći da su to sve njezine fantazije i „zlonamjerni medijski napadi na papu Franju“ i mirno počivati na svome putu u lažnu svjetsku religiju. 

No, ono što takvi zaboravljaju, kao i oni koji u strahu od bergolijanaca izdaju vjeru ili pravovjerne prelate: Bog vidi sve i sudi svima nama i Bog će uvijek nalaziti Svojih pravovjernih svjedoka bili oni papa Benedikt ili neka Marica iz molitvene zajednice.

Na kraju treba napomenuti da ova situacija koliko god izgledala zamućena ima i imat će odjeka u Katoličkoj Crkvi i mnogi svećenici a i laici će sigurno pročitati ovu knjigu, jer pola knjige je napisao papa Benedikt i to lažni prorok ne može izbrisati.

Tako se Knjiga Istine ispunja u svojim detaljima kada govori o tome kako će papa Benedikt voditi Vojsku Ostatka. Ovo je neobičan način ispunjenja ovoga proroštva, ali ono se ionako tek počinje ispunjavati. Dani pape Benedikta su očito pred nama. Kao što je rečeno u Knjizi Istine, njegov tron je ukraden, ali njegova moć nije.

2 komentara

 1. Zvonimir

  » Pod snažnom svjetlošću zatim smo vidjeli svećenika obučenog u bijelo. Činilo se da je to Sveti Otac (radi se o svetoj osobi, a ne tituli). Prije dolaska na vrh strme planine, Sveti Otac je prolazio polurazrušenim gradom, skrhan bolom i moleći za spas duša bezbrojnih leševa koje je susretao na svom putu. Kad je na vrhu planine kleknuo pred velikim križem, ubila ga je skupina vojnika pogodivši ga vatrenim oružjem i strelicama”. Ovo je dio Treće fatimske tajne i jako je indikativan da poslije svega što se desilo u Vatikanu i svega što se dešava općenito u svijetu očito je da smo jako blizu velikom progonu kršćana a sve sam više uvjeren da je osoba u bijelom koja prolazi polurazrušenim gradom papa Benedikt XVI.

 2. Ninoslav

  Slično viđenje imao je Papa Pio X , gdje je tvrdio da će naslijednik njegova imena
  to sve doživjeti. Papa Pio X. rođen je kao Guiseppe .
  “Papa Pio X. bio je papa od 1903. do svoje smrti 1914. godine. Njegovo viđenje 1909. godine o jednome papi koji brzo mora bježati iz Vatikana i koji biva ubijen u izgnanstvu, potvrdili su Fatimski vidioci 1917. godine.
  Tijekom jedne svečane audijencije nazočni su vidjeli kako je Papi najedanput glava klonula na prsa. Nekoliko minuta tijekom kojih nitko nije mrdnuo, bio je kao u dubokome snu. Kada je ponovno otvorio oči, njegovi su suradnici u njima vidjeli duboku potresenost i strah. Papa Pio X. ustao je sa stolice i izjavio je prestrašenoga glasa:
  „Ono što sam vidio strašno je. Hoću li to biti ja ili jedan od mojih nasljednika? Ja to ne znam. Sa sigurnošću mogu samo reći da sam vidio papu kako bježi iz Vatikana preko leševa svojih svećenika. On pronalazi pribježište u jednome skrovištu; međutim, nakon kratkog predaha umire nasilnom smrću. Ne govorite o tome nikomu dok sam ja živ.“
  Nazočni su bili pogođeni silinom kojom je Papa izrekao ove riječi.
  Već duže vremena kruži ovo proročanstvo u kojemu se također kaže da je sveti Pio X. rekao da se radi „o jednom od mojih nasljednika s mojim imenom“ (te da je rekao: „Vidim Ruse u Genovi!“).”
  Papa Benedikt XVI je rođen kao Joseph, tako da se ova dva proročanstva
  poklapaju.

  Hvaljen Isus i Marija !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *