Bergoglio se obogatio donacijama Kineske vlade?

Ovoga puta najdraže novine lažnog proroka La Repubblica, možda i ne sluteći, napravile su kontra članak.

U želji da podrže i obrane siromašnog papu, krotkog, strpljivog, milosrdnog vrapca, nevinog od svega, okruženog supovima koji obmanjuju, izdaju, zaobilaze, iskorištavaju itd.

Naslov na naslovnoj stranici u četiri stupca: “EVO KAKO JE PAPI UKRADEN NOVAC”, podnaslov: “Povukli su čak 20 milijuna funti s povjerljivog računa Pontifa”.

Nevjerojatno! Ima li “papa” povjerljiv račun?

Račun od bar 20 000 000 funti? (Dvadeset milijuna funti).

Ali tada je siromašni, egalitarni, migracijski, ekološki papa vrlo bogat!

A otkud svi ti novci i čemu služe? A onda zašto papa ima “povjerljiv” račun? U funtama onda.

Majko mila, rekao sam si, “papa” dobro zarađuje, nije kao predsjednik vlade!

Ali kako to u funtama? Isplaćuje li mu plaću kraljica Elizabeta? Koliko sumnji, zahvaljujući ovim transakcijama s nekretninama u Londonu …

Kad se kaže da je Ivan Pavao II financijski podržao Solidarnosc, nije to učinio s povjerljivim računom …

No, izgleda da su to Bergogliovi “crni fondovi” (deponirani u poreznoj oazi), u funtama, jer ne vjeruje u euro i dolar?

Kako je Steve Mosher, najistaknutiji stručnjak za Kinu u Americi, više puta naglasio, ova brojka je otprilike jedna desetina od 200 milijuna, što Kineska vlada godišnje uplaćuje Vatikanu. Znači 10% Bergogliu, a ostalo mafiji i proleterima diljem majke zemlje.

Također treba naglasiti da znatiželjna, uznemirujuća morbidna pažnja Repubblice prema zaštiti Bergoglia slabi lik pape Svete Rimokatoličke apostolske crkve.

No, jesu li tu jednostavno pali ili su to namjerno učinili? Želite li vidjeti da Repubblica simulira podršku Bergogliu u uništavanju pape i papinstva? Jadnik, napisat će Rafael Brotero, prevario ga je i njegov prijatelj Scalfari …

Neprestano objašnjavajući da je Bergoglia masovno kontinuirano izvaran od kriminalaca oko njega i zaobilazi svaku aktivnost, čini se da Repubblica 7 godina brani Bergoglia, ali to čini da lik Pape gubi na vjerodostojnosti, jer se on svima dopušta prevariti, uključujući njegove prijatelje, sedam godina. I sve to u Crkvi koju čine prevaranti, kriminalci d.o.o. Uznemirujuće, zar ne?

Pišući da su mu ukrali 20 milijuna funti, čini se da Repubblica kaže da oko njega postoje lopovi, ali i da je na svom rezerviranom računu imao blago od bar 20 milijuna funti, ako nisu sve ukrali.

Sa druge strane čitatelje Corrierea više zanima siromašna Italija i siromašni Talijani, nego bogati papa u siromašnoj Crkvi, tako da su ovu vijest objavili tek na 24-toj stranici. Zanimljivo je da ovo izgleda zanima samo La Republiku.

Kako da na ovo gledaju katolici u na primjer Hrvatskoj, čiji su računi uglavnom u minusu, a određeni “oci Isusovci” imaju dovoljno novca da brinu o jadnim, proganim, ugroženim, obespravljenim migrantima čak i u cijeloj regiji.rnanan<nNnnbvcm

Odakle dolaze donacije, je li to također krvavi novac iz Kine, koji je zarađen na prodaji organa od zdravih i živih političkih i religijskih zatvorenika iz koncentracionih logora u Kini. Ovi zatvorenici svoje organe koje Kina nudi diljem svijeta na prodaju, plaćaju svojom krvlju i svojim životom.

Znaju li to naivni “Hrvatski oci Isusovci”, vjerojatno ne. To su za njih teorije zavjere, oni radije vjeruju da je Kineska vlada toliko milosrdna i dobra da brine o zdravlju svih ljudi koji žive na cijeloj majci zemlji, a da bi organe vjerojatno donirali, ali onda ne bi imali dovoljno novaca da pomognu Vatikanu, jer je Kineskoj vladi jako stalo da se šire sve vjere diljem majke zemlje, a poglavito katolička.

One Comment

  1. Ewa

    Thank you. May the Holy Spirit continue to fill you with His Gifts of wisdom, understanding and advice, that you may strengthen others in the Truth …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *