Bergoglio se suočava sa Viganòm – ulozi se povećavaju

Brojač Krunica Jorge “Neću reći ni riječi” Bergoglio – očito vjerujući da je došlo vrijeme suočavanja s glavnim svjedočenjem nadbiskupa Viganòa – odlučio je povećati ulog.

U subotu je Ured za tisak Svete Stolice objavio priopćenje u kojem navodi da “sveti otac” poziva vjernike:”moliti Svetu krunicu svaki dan, tijekom cijelog marijanskog mjeseca listopada i tako se pridružiti zajedništvu i pokajanju, kao Božji narod, moliti Svetu Majku Božju i Svetog Mihovila Arhanđela da zaštite Crkvu od đavla, koji uvijek traži da nas odvoji od Boga i jedne od drugih. “

Iako Viganò nije naveden u izjavi, jasno je da je on u središtu pozornosti:

“Molitva je – papa, je prije nekoliko dana potvrdio, u homiliji u Santa Marti, navodeći prvu knjigu Joba – oružje protiv velikog tužitelja koji “ide diljem svijeta i traži da optuži”. Samo ga molitva može poraziti. Ruski mistici i veliki sveci svih tradicija savjetovali su, u trenucima duhovne turbulencije, da se sklonimo pod plašt Svete Majke Božje …”

Molitva, Sveta Krunica, Sveta Majka Božja …

Ne, to nije “veliko oružje” na koja se upućuje, nego, kako se navodi u priopćenju:

U posljednjih nekoliko dana, prije odlaska na baltičke države, sveti otac se susreo sa Frédéricom Fornosom, S.J., međunarodnim direktorom Svjetske mreže molitve za papu i zamolio ga da ovu molbu širi svim vjernicima diljem svijeta …

Dakle, koja je to tzv. Svjetska mreža molitve za papu?

To je masonska komunikacijska tvrtka posvećena promicanju religije jednog svijeta koja se pretvara da je katolička. To su isti bozosi koji proizvode strašnu “Papin video” seriju.

(AkaCatholic je napravila parodiju na orginalni video – video AcaC možete pogledati na engleskom jeziku na linku ispod)

Nakon što je videozapis pregledan više od 8.000 puta tijekom samo tjedan dana, “Svjetska mreža” odgovorila je podnošenjem zahtjeva za kršenje autorskih prava. Videozapis je u početku ukinut, no nakon što sam podnio protutužbu kojom je utvđeno da se radi o umjetničkoj licenci kako je definirano američkim zakonom o autorskim pravima, obnovljena je.

Nekoliko dana kasnije, fra. Fornos je objavio priopćenje u kojem se bavi video masonskom porukom. Dio priopćenja glasi:

“Neki su zabrinuti da se Buda, Isus i Allah prikazuju audio-vizualno da su na istoj razini. Možemo shvatiti zabrinutost; međutim, naglasak je u poštivanje drugih uvjerenja. Važno je ne uzimati ove slike iz njihovog konteksta. Kao katolik, vjerujem da je Isus “Put, Istina i Život”, no ne osjećam potrebu nametati svoje uvjerenje drugima.

Prema riječima fra. Fornosa, staviti našega Gospodina uz lažne bogove, kao da je jedan od mnogih, je ilustrirati “univerzalnu želju da zajedno hodimo u ljubavi prema čovječanstvu, iako smo drugačiji”.

Ah, da … ljubav prema čovječanstvu. S tim u vidu, mora se priznati da je fra. Fornos svojom izjavom nazvao stvari na odgovarajući način: U Duhu Drugoga vatikanskog koncila

Dakle, tu je, narode: pred svjedočenjem nadbiskupa Viganòa, Jorge The Heretic, odlučio se pozvati na veliko oružje; pomoć komunikacijske tvrtke koja je specijalizirana za promicanje neobuzdanog humanizma koncila.

To je savršeno smisleno jer vidite, za Bergoglia ovo je izazov u kojemu nema ništa što bi trebalo poduzeti u vezi s prihvaćanjem mača istine u borbi protiv zla.

Njemu se radi o pronalaženju načina za zaobilaženje onoga što on smatra samo pukom okukom na koncilskoj cesti za crkvu jednog svijeta. To je PR (odnos prema javnosti) izazov; onaj koji je on odlučio pobijediti na bojnom polju društvenih medija.

Zato, molim vas, nemojte se zavaravati: Sjetite se da je to isti iskvareni modernist, koji je samo nakon nekoliko tjedana njegove okupaciju Rima našao prikladnim rugati se sa “kruničarskim brojačima”, koji ga gledaju kao “oca” i iskreno mu nude svoje molitve kao dar. Otada do sada, on je više nego dokazao da je samo najamnik koji ne brine o vječnoj dobrobiti stada.

Bergoglijeva molba vjernicima da se moli krunica nije ništa više od trika koji, daleko od časti Svetoj Majci Božjoj, je još jedna uvreda Gospi Fatimskoj, Koja je, ne zaboravimo, davno zatražila molitvu krunice svaki dan.

https://akacatholic.com/bergoglio-confronts-vigano-calls-in-the-big-guns/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *