Bergoglio zatražio od francuskih biskupa da predlože promjenu Nauka Crkve o sodomiji

Sinoda o sinodalnosti otvorila je vrata Pakla kada je riječ o „legalizaciji“ smrtnih grijeha. Nakon već očekivanih grozota koje dolaze ih Njemačke, imali smo priliku čuti slične gadarije švicarskih biskupa (ako se uopće više tako mogu zvati), a sada imamo vrlo slične hereze iz Francuske.

Kako prenosi La Croix francuski biskupi predložili su Bergogliju izmjenu Katekizma Katoličke crkve kada je u pitanju sodomija. U suštini ide se prema „legalizaciji“ ovoga grijeha koji vapi u Nebo za Božjom kaznom.

La Croix navodi da je ova „inicijativa“ pokrenuta nakon ad limina posjete francuskih biskupa lažnome proroku koja se dogodila u rujnu 2021. Ovi biskupi – vukovi urotili su se s nekakvom udrugom roditelja nastrane djece pod imenom Reconnaissance.

Par mjeseci prije ad limina posjete Reconnaissance je poslala zahtjev francuskim biskupima tražeći da se izmjeni paragraf Katekizma u kojem piše da su čini sodomije intrinzički poremećeni. Ovi neprijatelji vjere smatraju da je Katekizam nasilan prema sodomičarima i pervertitima.

Ista skupina je koristila poznate zmijske fraze koje u posljednje vrijeme čujemo sa svih strana: više otvorenosti umjesto zatvorenosti, zatim korištenje jezika prilagođenog realnosti, a čak su se pozivali i na „znanost“.

Kako prenosi National Catholic Register Bergoglio je pozvao francuske biskupe da predlože novu „formulaciju“ paragrafa Katekizma koji govore o sodomiji.

 

U međuvremenu po Francuskoj raznorazni svećenici otvoreno govore kako sodomija nije grijeh. Biskupi ih ne ispravljaju nego puštaju da se takve hereze šire kao kuga po Francuskoj i da se upropaštavaju duše.

Istodobno nadbiskup Giraud pozvao je na borbu protiv tzv. „homofobije“, što će reći bori se za pravo na sodomiju, optužujući za mržnju one koji se protive sodomiji. Tako đavo podmeće ogavne i perverzne čine kao da je riječ o ljubavi.

I dok se Europa valja u gnusobi, najpoznatiji egzorcist današnjice, o. Ripperger podsjeća da će sveopće odobravanje sodomije i sodomskih „bračnih ugovora“ neminovno dovesti do Božje kazne, kako što se to dogodilo i u vrijeme Noe.

To je kap koja preljeva čašu Božje kazne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *