Biskup Athanasius Schneider upozorava lažnog proroka: Javno ispravi izjavu da Bog želi lažne religije

Približno u isto vrijeme kada se objavilo otvoreno pismo u kojem se optužuje lažnog proroka za herezu, Biskup Athanasius Schneider daje intervju za Gloria TV o istoj temi.

 

 

Njegova ekscelencija biskup Schneider, otkriva detalje svog razgovora sa lažnim prorokom, u kojem zahtijeva javnu korekciju dokumenta “O Ljudskom Bratstvu”, koji je potpisao lažni prorok, a u kojem se proglašava raznolikost religija kao volja Božja.

 

U novom intervjuu biskup Schneider jasno ističe da papina privatna korekcija vlastite izjave, u kojoj navodi kako je mislio na permisivnu volju Božju, kojom Bog dopušta druge religije, nije dovoljna.

 

“Izjava iz Abu Dhabija još uvijek je valjana i stoga ona proglašava neko novo evanđelje, evanđelje koje nije učio Isus Krist i koje nije prenešeno Apostolima da ga oni dalje naučavaju kroz Crkvu.”

 

“Ne smije biti nimalo sumnje u vezi ovoga. I da je Sveti Pavao sada živ rekao bi – ako vam mi ili Anđeo s neba propovijeda Evanđelje drugačiji od onoga što vam ga rekosmo, neka je proklet.” rekao je biskup Schneider.

 

“Do sada niti jednom papa ili ured Svete Stolice koji govori u njegovo ime nije učinio javni ispravak skandalozne izjave iz Abu Dhabija, koja se odnosi na raznolikost religija. Stoga je ta izjava još uvijek važeća.” rekao je Schneider.

 

Biskup Schneider rekao je, kako je poslao još jedno pismo papi Franji u kojem ga moli da javno objavi za cijelu Crkvu ispravak svoje izjave, zbog sve veće zabrinutosti koja vlada u Crkvi. 

 

“Postoji rastuća sumnja, da je jedina istinska vjera, vjera u Isusa Krista kao jedinog Otkupitelja čovječanstva, direktno i isključivo volja Božja.” naglasio je Biskup Schneider.

 

“Osim toga, izjava iz Abu Dhabija još uvijek stoji i nastavlja se širiti kao pogrešna formulacija među vjernicima.” rekao je biskup Schneider.

 

“Stoga istina o jedinstvenosti Isusa Krista kao jedinog Otkupitelja čovječanstva, te vjera u Njega – kao jedina religija vođena voljom Božjom, počinje se relativizirati. Postoji opasnost da se cijela srž Evanđelja i depozita vjere zaniječe.” rekao je Biskup Schneider.

 

” U svijetlu sve veće relativizacije našeg Gospodina i Otkupitelja Isusa Krista, postaje jako važno da cijela Crkva, a pogotovo papa Franjo otvoreno govori o ovim stvarima.

Dokument iz Abu Dhabija nije pomogao glavnoj misiji Crkve, a to je širenje Istinske Riječi Božje.” zaključio je Biskup.

 

Bogu zahvaljujemo da je Biskup Schneider naučio lekciju, a to je da malo treba polagati nade na riječi lažnog proroka u privatnim susretima, jer je sada već dobro poznato da on svakome kaže ono što taj želi čuti.

 

U međuvremenu je otrov već dobrano ušao među vjerne, što se može vidjeti po novim vrstama propovijedi, koje se mogu čuti sa oltara diljem svijeta.

 

Da stvar bude gora Pontifikalni koncil za međureligijski dijalog, 21.veljače 2019. god., poslao je pismo svim Crkvenim sveučilištima, da pomognu širiti, na svim nivoima Crkve, principe sadržane u ovom kontroverznom dokumentu o raznolikosti religija. 

 

A lažni prorok ne odstupa od te heretičke pozicije, nego je nastavlja širiti, pa je opet pozvao “priznati kulturne, vjerske i društvene različitosti kao ljudsko bogatstvo, a ne kao prijetnju”. To je za njega “pravi stav.”

On je ovu heretičku izjavu izrekao kao uvod u govoru 4. svibnja za švicarsku gardu, kako izvještava Vatican.va.

Ova tvrdnja je varijanta njegove heretičke Abu Dhabi deklaracije koja tvrdi da je pluralizam religija “Božja volja”.

 

Na ovoj temi i na Euharistiji, lažni prorok pada, a oni klerici koji jesu Božji imaju još dovoljno vremena odrediti se i odlučiti definitivno prijeći u Tabor Božji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *