Biskupi više ne razapinju javno, sad glume Pilata

Kaptol i hrvatski biskupi promijenili su taktiku – umjesto izravnih dekreta, kao što su ove godine direktno preuzeli odgovornost za zabranu Misa i slavljenja Uskrsa, sada idu puno perfidnijom taktikom. S jedne strane odluke o načinu održavanja Svetih Misa prepuštaju svjetovnim vlastima i takozvanom stožeru. S druge strane vrše ogromni pritisak kroz hijerarhiju na vjernike da se povinuju dogmama stožera i svjetovnih vlasti.

To se moglo naslutiti već u proljeće ove godine. Naime, nakon što su biskupi sramotnim dekretom na Sv. Josipa zabranili Svete Mise, par mjeseci kasnije razvodnili su način donošenja odluka, tako da je svaka biskupija donosila odluke na svom terenu.

Kad se slegla prašina oko prvog vala korone i proljetnog zaključavanja, naš kardinal Bozanić shvatio da je nakon zabrane Misa i slavljenja Uskrsa izgubio ugled kod ogromnog broja hrvatskih vjernika zbog svoje poslušnosti Plenkoviću i globalnoj eliti kojoj Plenković služi. Kako bi zaštitio svoju poziciju, on je s Plenkovićem dogovorio drukčiji pristup za nadolazeće Božićne blagdane. To je pristup u kojem Plenković i stožer polagano ali sigurno nastupaju kao rimski vojnici koji razapinju Crkvu, a Bozanić i biskupi peru ruke poput Pilata.

Inače, ovo je stari način kojim Bergoglio kuha vjerničke žabe već godinama. Svaki direktniji napad na vjeru i crkveni nauk on gura preko sebi podređenih, a za sebe zadržava puno suptilnije napade i hereze, ili koristi proksije (poslužitelje) poput svojih novinara i filmaša da preko njih plasira ono što poručuje vjernicima, jer to isto uvijek može naknadno zanijekati (nakon što šteta dušama već bude nanesena). Sve to naravno s ciljem da se zaštiti lik i djelo lažnoga proroka što je duže moguće, kako bi obranio svoju poziciju na Petrovoj Stolici.

U praksi već vidimo potvrde ove nove politike hrvatskih biskupa. Jedan primjer toga imamo i u Hercegovini. Svojedobno smo dali članak naslovljen „Nakon smjene velikog biskupa Ratka Perića Hercegovina pala“ sada možemo konstatirati, da je pao „veliki biskup“. Biskup Perić se, naime, valjda našao ugrožen nakon toga članka da ga se proglasi prijateljem Knjige Istine, pa se pobojao da mora javno dokazati svoju lojalnost lažnome proroku.

Zato je u novome intervjuu na žalostan način napao Knjigu Istine i dao punu potporu biskupu Paliću. Podsjetimo, Palić je u Hercegovini i Međugorju zabranio dostojno primanje Tijela Kristova i na taj način uskratio vjerničko pravo koje imaju pred Bogom i istodobno omogućio i raširio svetogrdno primanje Krista.

Zasigurno ste i u svojim župama primijetili ovaj novi pristup. Osobno svjedočio sam ove nedjelje žalosnom istupu inače dobroga svećenika koji je u potpunosti zamijenio Evanđelje bijesnim glasom propovijedajući isključivo novo evanđelje korona religije, pri čemu se uopće nije razlikovao od stožeraša, epidemiologa i drugih tv-evangelista idolopoklonstva korone.

Hoće li sutra tako hrvatski kler i biskupi nametati korona cjepivo kao jedanaestu zapovijed idola korone i nove svjetske religije?

Hoće li na taj način sudjelovati u strašnom genocidu čovječanstva?

Ne će moći reći da nisu znali da je cjepivo opasno, kad skoro 60% Hrvata s opravdanom bojazni ne želi cjepivo i kada ih je sam Gospodin putem Knjige Istine upozorio na to.

Koju ulogu će izabrati – Pilata, rimskih vojnika, odbjeglih učenika ili vjernoga apostola Ivana?

Mi ćemo se nastaviti moliti za njih da izaberu ono što moraju izabrati po svojim zavjetima – Kristov put na Kalvariju, na koju se sada uspinje Njegova Crkva.

2 komentara

 1. ivana

  Vidimo iz dana u dan koliko je omražena knjiga istine.Upravo radi svog poslanja i cilja a to je spas duša.I to najviše unutar crkve svećenika,vjernika i biskupa.Ali blizu je Upozorenje i Božja pobjeda.Dođi Gospodine Isuse Maranata…

 2. Citat iz Knjige Istine o cjepljenju: ” Osim toga doći će do uvođenja globalnog cijepljenja, koje će vas ubiti, ako ga prihvatite.
  Subota, 13. listopada, 2012 @ 16:10
  Moja preljubljena kćeri, proročanstva proreknuta u Fatimi, počinju se sada manifestirati u svijetu.
  Jedan – Svijet vlade, stvorene u tim narodima, koje neumorno rade zajedno, skoro su završili njihov posao i one trebaju to uskoro predstaviti svijetu.
  U njihovom koritu će biti nova Jedan – Svijet – Religija, odvratna u Očima Mog Oca.
  Moja crkva je opustošena od strane neprijatelja unutar nje, koji su vukovi u ovčjem odijelu. Oni varaju sve s kojima oni dolaze u kontakt.
  Osim toga doći će do uvođenja globalnog cijepljenja, koje će vas ubiti, ako ga prihvatite.
  Ovo je vrijeme, kada samo molitva, mnogo molitve, može ublažiti utjecaj ovog užasnog zla, koji je stvoren od elitnih skupina ljudi na vlasti.
  Oni djeluju u svakom dijelu vaših vlada i sa onima, koji rade svaki dan rame uz rame s njima, znaju, što ovi rade.
  Oni su tako lukavi, da će prikazati svako zlo djelo kao veliku stvar, kao veliku uslugu čovječanstvu. Oni će učiniti sve što mogu, kako bi obeščastili sve što ima veze s Bogom”. (itd)

  Drugi citat: ” Ovo cijepljenje će biti otrov i biti će predstavljeno u okviru globalnog preventivnog zdravstvenog plana.
  Petak 9 studenog, 2012 @ 21:00
  Moj Otac će raskrinkati Sotonine sljedbenike, koji kaljaju Njegovu Crkvu.
  Oni su meta Njegovih kazni i ako se oni ne zaustave s onim što oni rade – po svom slobodnom izboru – oni će biti pogođeni Božjom rukom.
  Porast Sotonskih skupina koji se predstavljaju svijetu, kroz poslovne i umrežene organizacije, preuzima prevagu.
  Oni su posvuda, hodaju spletkareći okolo, održavaju skupove, stvaraju zavjere i kuju zle planove, kako uništiti milijune nevinih ljudi.
  Oni će uvesti jednu vrstu genocida, kroz obvezno cijepljenje protiv vaše djece sa ili bez vašeg dopuštenja.
  Ovo cijepljenje će biti otrov i biti će predstavljeno u okviru globalnog preventivnog zdravstvenog plana.
  Njihovi planovi su sada spremni i oni su već započeli da ih uvode. Neki od njihovih planova u jednoj europskoj zemlji su zaustavljeni od Mog Oca zbog molitvi žrtvenih duša.
  Pogledajte ispred i iza vas. Pažljivo pogledajte na naizgled nevine nove zakone koje se uvode u vašim zemljama, koji su namijenjeni, kako bi stvorili osjećaj kao da bi trebali poboljšati vaše živote. Mnogi od njih će vas jednostavno zarobiti, tražeći od vas da podredite vaša prava nečemu što će izgledati kao demokratski zakoni”. (itd)

  Hvala Ti Kriste na Knjizi Istine i informacijama na vrijeme (od prije 8 godina) o onome što nam kuca na naša vrata SADA !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *