Biskupija Poitiers, Francuska: Europska crkvena sodomija utire put

Biskupija Poitiers u Francuskoj objavila je pro – LGBT članak u posljednjem izdanju svojih novina. Članak pod naslovom “Roditelji Djece koja su drugačija, homoseksualna,” napisan je od “roditelja homoseksualne djece.”

Oni pišu: “Mi pokušavamo voljeti našu djecu, ne osuđujući ih, nego pokušavajući ih razumjeti i prihvatiti onakvima kakvi su. Zahvaljujući njima, mi smo promijenili svoje stavove. Naučili su nas toleranciji, kako izaći iz našeg konformizma da bi bili u istini. Otvorili su nas Duhu Riječi Kristove, ljubite jedni druge, prihvaćajući njihove različitosti. Naša djeca imaju pravo živjeti običnim životom. Samo zato što su drugačija, ne smijemo ih tretirati drugačije. Papa Franjo pokazaO je put, on koji kaže, “Tko sam ja da sudim?””

Članak nastavlja, proglašavajući kategorički da ih Crkva ne podupire:

“Na žalost, Crkva nam nije pomogla, jer njena pozicija, posebno o zakonu koji se odnosi na brak za sve, izazvala je revolt u nama. Društvo je upravo učinilo jedan veliki korak naprijed, a ipak, mnogi Kršćani kaskaju za ovom evolucijom. Teško je biti smiren u Crkvi koja ne prepoznaje jedan dio svojih članova. Da li će ikada moći prepoznati svoje prošle greške?”

Potpisnici zazivaju riječi Pape Ivana Pavla II “ne bojte se ” i traže da Crkva postane mjesto gdje će svaka osoba biti dobrodošla “bez razlike, bez osude. mi želimo za našu homoseksualnu djecu ono što je Isus uvijek želio, on koji je primio Zakeja, Mariju Magdalenu, dobrog Samaritanca, gubave koje je držao u naručju.”

Članak završava zahvalom lokalnom biskupu što se usudio otvoriti vrata i skinuti luđačku košulju tradicionalnog Katoličkog moralnog nauka.

Francuska web stranica Riposte – catholique komentira ovaj članak, riječima:

“Doista je neprilično čitati ovakav članak u službenom Katoličkom listu, koji kleveće djela svoje braće, koji su se mobilizirali protiv Taubria zakona – koji pokušava redefinirati brak koji bi uključio sodomske parove u Francuskoj. Autor ovog članka (tzv. 12 roditelja homoseksualne djece), namjerno upotrebljava pobunjenički ton. Postoji manifest sekularizacije u biskupiji Poitiers, koji ide prema humanističkoj koncepciji Crkve, obožavajući bezličnog boga i relativizirajući religiju bez ikakvih zahtijeva, i stoga i bez grijeha. Ovu biskupiju Poitiers, preuzeli su ljevičari i ona živi nasljedstvo bivšeg biskupa koji je imao istu politiku.

Biskupija sada gotovo da ni nema novih zvanja. Nekoliko preostalih kandidata za svećeništvo, već duže vrijeme idu u druga mjesta za svoju edukaciju i oblikovanje.”

https://onepeterfive.com/poitiers-sodomy-sweep/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *