Biskupski rat u Hrvatskoj – je li Uzinić prvi hrvatski lažni prorok?

Kada govori o posljednjim vremenima u Bibliji i porukama Knjige Istine, Bog kaže kako će razdvojiti ovce od jaraca. Blažena Djevica je u Akiti najavila da će se kardinali suprotstavljati kardinalima, a biskupi biskupima. Svjedoci smo ostvarenja ovih proročanstava na razini Katoličke crkve u svijetu. Sada već svaki tjedan pratimo i čitamo o sukobima između pravovjernih sinova Crkve i lažnih proroka koji propovijedaju promjenu, iskrivljenje ili izopačenje Božje riječi ili otvoreno bacaju pod noge Crkveni Nauk i Tradiciju slaveći tzv. ljudska prava na blud, preljub i brakolomstvo, na homoseksualne odnose, na abortus, na eutanaziju, na tzv. homoseksualni brak, „prava“ žena da imaju svećenstvo u Crkvi, „prava“ katoličkih svećenika da se mogu ženiti i imati djecu i tako dalje.

Hrvatska je do sada bila poput mirne oaze, gdje se službena Crkva uglavnom pretvarala da se ove stvari ne događaju oko nas i da Bergoglio nije ništa drukčiji od pape Benedikta ili Ivana Pavla II. Međutim, bilo je samo pitanje vremena kada će se pukotine raskola koji se širi Crkvom proširiti i u Hrvatskoj, jer je utjecaj lažne crkve sve veći.

Kada su se temelji Crkve zatresli, nakon što je lažni prorok objavio Amoris Laetitia, jedan je hrvatski biskup ustao i poslao pismo koje je čitano u njegovoj biskupiji i u kojem je ponovio vjekovni Crkveni Nauk kada su u pitanju brak, razvod i pričešćivanje razvedenih i tako suzbio zbunjenost, kaos, zablude i hereze koje su se po objavi Amoris Laetitia počele širiti. Taj biskup je mostarski biskup Ratko Perić.

Biskup Perić tako je pokazao da ne će biti onaj koji će šutke gledati dok sotona zavodi njegove vjernike, pretvarati se da je sve okej i zabijati glavu u pijesak kada su u pitanju stotine tisuća hrvatskih duša.

No, sumporni vjetrovi zapuhali su iz Rima, Njemačke, Amazone, Malte, Belgije, Irske i mnogih drugih zemalja i nešto od te pogani počelo je dolaziti i u Hrvatsku. Ispostave globalističko-masonskih medija u Hrvatskoj potencirale su ove teme i tražili među hrvatskim klerom svoga saveznika. Tko je miljenik pape Franje u Hrvatskoj, tko ga sluša, a tko mu se protivi – stalno pitaju. Kao svoga saveznika napipali su dubrovačkog biskupa Uzinića, kojeg su prozvali „hrvatskim papom Franjom“.

Biskup Uzinić organizirao je u Dubrovniku ljetnu školu teologije na koju je pozvao Tinu Beattie, profesoricu Katoličkih studija Sveučilišta Roehampton u Londonu, koja se zalaže za pobačaj u ranoj fazi, kontracepciju, ozakonjenje istospolnih veza, ređenje žena i slično i kojoj je zbog takvih stavova zabranjeno nastupanje u katoličkim prostorima u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Uzinića su u ovome podržali domaći izdajnici, agenti moderne globalističke internacionale. Tako je portal za kojeg pišu vodeće hrvatske ljevičarske violine, autograf.hr (koji su inače opsjednuti likom i djelom lažnog proroka), prije nekoliko dana donio članak naslovljen „…Biskup Uzinić postaje eho pape Franje“ i time jasno poslao poruku masonskim slugama u Hrvatskoj tko je njihov „konj za utrku“. Predavačica na protestantskom fakultetu, Jadranka Brnčić, propovijeda evanđelje milosrđa lažnoga proroka, pa kaže kako kod nas

„ima pojedinaca koji teologiju čitaju iz pozicije žena, LGBT osoba, izbjeglica, žrtava, onih drugih, različitih od našega „mi“. S pozicije u kojoj je i danas Isus još uvijek raspet na križu. Takvi pojedinci su, međutim, u Crkvi u Hrvatskoj najčešće potisnuti na marginu, kritizirani, nisu međusobno povezani te teško dobivaju glas unutar crkvene javnosti. Tim je važnije pozdraviti inicijativu biskupa Mate Uzinića.“

Iz ovog razabiremo da poziv spomenute profesorice u Dubrovnik nije nimalo slučajan korak, nego se radi o dobro orkestriranom uvođenju ideologije lažne crkve u Hrvatsku, koja je čini se našla plodno tlo u Dubrovačkoj biskupiji.

Ovu sablazan ignorirala je većina (još uvijek) katoličkih medija u Hrvatskoj koji su po običaju mudro šutjeli nijemo prateći novo doba Crkve u Hrvata. Ipak, web portal „Vjera i djela“ progovorio je o ovoj sramoti, raskrinkao spomenutu profesoricu i nazvao podvalom spomenutu ljetnu školu teologije.

No, Uzinić nije posustao. Uzvratio je udarac koristeći tešku artiljeriju – Večernji list. Naravno, globalistima i masonskim slugama na raspolaganju je – medijska elita. Večernjakov novinar Darko Pavičić 1. srpnja iznio je intervju s Uzinićem naslovljen „Dio katoličkih medija želi isključiti i prokazati one koji ‘misle drugačije’“. U intervjuu Uzinić se pokušava obračunati s neistomišljenicima ponavljajući kao papagaj otrcane bergolijanizme. Intervju uz to obiluje uobičajenom masonskom semantikom, poput riječi „dijalog“ (riječ spomenuta čak 19 puta u intervjuu), „prihvaćanje različitosti“, „susret s drugačijim“ i naravno pozivanjem na Drugi vatikanski koncil koji je danas postao univerzalni alibij za bezgranične kombinacije svetogrdnih i heretičnih novotarija.

No, tada na scenu stupa mostarski biskup Perić koji je poslao otvoreno pismo Uziniću opominjući ga zbog poziva „notornoj heretičkarki Tini koja se zauzima za kontracepciju, rani abortus, „brakove“ homoseksualnih unija, ređenje žena, dokidanje svećeničkoga celibata i druge moderne doktrinarne i moralne anomalije.“ Biskup Perić kaže:

„Dignuti se protiv života, i to tek začeta, protiv Božjega zakona ženidbe muška i ženska, može netko tko se protivi Stvoritelju i Njegovu planu i preuzima njegove prerogative da u ime svoje „teologije“ prosipa feministički kukolj na katoličkoj njivi. Takva i ne zaslužuje pravo ime teologa, jer ne govori o Bogu koji je svojoj Crkvi predao „Riječ istine – Evanđelje spasenja“ (Ef 1,13).“

Biskup Perić nadalje piše Uziniću i brani Petra Mariju Radelja, autora portala Vjera i djela koji je raskrinkao femističku predavačicu i Uzinića:

„Kada se ima u vidu kakvu si teologinju izabrao, čini se da si o njoj nešto znao, ali ne možda onoliko koliko je Radelj izvukao na razini njezinih notornih nekatoličkih zabluda. Ili da su neki biskupi u Velikoj Britaniji i u SAD-u otkazali već zakazana njezina predavanja i u tu svrhu Radelj je naveo više linkova s engleskim izvornikom. Tina je otpisana u tim katoličkim krugovima kao heretična predavačica, a Tebi dobrodošla. Da tu nije riječ o „površnu pristupu“ cijeloj Školi? I kada si doznao o kakvoj se predavačici radi, zar nije trebalo povući konsekvencije poput onih spomenutih katoličkih biskupa?

I tako se proročanstvo s početka ovoga članka ostvaruje danas i u Hrvatskoj.

Molimo Gospodina da hrvatskom narodu udijeli više vjernih svjedoka među biskupima poput biskupa Perića, da zaustave širenje korova lažne crkve po Hrvatskoj!

Molimo Gospodina da otvori oči zabludjelom Uziniću i da ga oslobodi od okova lažne crkve!

Molimo Blaženu Djevicu da smrska glavu zmiji lažne crkve i da zakrili hrvatski narod od prokletstva hereza!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *