Britanska vlada je pomogla lažnom proroku da bude izabran 2013-te

Sada kada su zle sile zauzele ključne položaje u Katoličkoj Crkvi polako izlaze na vidjelo dijelovi paklenog plana da se svrgne papa Benedikt i uspostavi vladavina lažnoga proroka.

Nije samo mafija iz St. Gallena provodila zavjeru s ovim ciljem, sve je više informacija kako su svjetske sile bile upetljane u puč u Vatikanu početkom 2013 godine.

Prije dvije godina izašla je informacija o uključenosti administracije tadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame u pritisak na Papu Benedikta XVI da odstupi.

Nedavno je izašla knjiga novinarke Catherine Pepinster, bivše urednice progresivnog katoličkog tjednika The Tablet, u kojoj tvrdi kako je britanski Foreign Office bio uključen u izabiru lažnoga proroka na konklavi 2013. godine.

Naime, dok je tijekom konklave jedan od vođa mafije iz St. Gallena, westminsterski kardinal Murphy-O’Connor agitirao među ključnim kardinalima da izaberu lažnoga proroka, britanski ambasador u Vatikanu, Nigel Baker, pozvao je u ime britanske vlade veći broj kardinala iz britanskog Commonwealtha i siromašnijih zemalja u svoju rezidenciju u Palazzo Pallavicini.

Smatrali su kako će neopredijeljeni kardinali iz siromašnijih zemalja donijeti prevagu u izboru pape. Između ostalih bili su prisutni kardinali Gracias i Turkson.

Tom prilikom ambasador Baker, okupio je kardinale u jednu sobu, koju je tada napustio i prepustio kardinale glavnome lobistu lažnoga proroka britanskom kardinalu Murphy-O’Connoru, članu mafije iz St. Gallena.

To se zbilo 7 ožujka, a izbor pape bio je pet dana kasnije, 12 i 13. ožujka. Ostatak je povijest – Bergoglio je izabran, konspiratori su preuzeli vlast nad Katoličkom crkvom.

Nekoliko mjeseci nakon izbora, tijekom papinske audijencije na kojoj je sudjelovao Murphy-O’Connor, lažni prorok je rekao svome starome prijatelju: „Ovo je tvoja zasluga!“

Kroz djelovanje vlada i političara vodećih svjetskih sila koji su radili na ostvarenju puča i neprijateljskog preuzimanja Katoličke Crkve, vidljivi su prsti antikrista i njegove globalne mreže.

Mi, koji smo upoznati s Knjigom Istine, bili smo upozoreni da će vlast u našoj Crkvi preuzeti neprijatelji Krista i bili smo spremni i pripravni.

Većina ostalih nije spremna pogledati toj ružnoj istini u oči, već se očajnički hvataju za svaku slamku nade da je lažni prorok „papa kao i svaki drugi“, nesvjesni da tako riskiraju vlastitu propast ulaskom u lažnu crkvu koja se sve brže uzdiže oko njih.

Naša je poruka njima, kao i onima koji kuju zavjere i vesele se rušenju Katoličke Crkve: ne uzdajte se u ovozemaljske vlasti, bile one vukovi u odorama vodećih prelata Crkve ili vlade svjetskih sila kojima upravlja antikrist – antikrist i lažni prorok bit će bačeni u vatreno jezero, skupa s neprijateljima Krista.

Vjerujte i uzdajte se samo u Krista, Koji uskoro dolazi suditi svima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *