Čedomorstvo pokazuje svoje pravo lice, dok svijet čeka Antikrista

Predsjednik Donald Trump je jako kritizirao demokrate iz Virdžinije zbog potpore pobačaju sve do, za vrijeme, pa čak i nakon rođenja, nazivajući komentare delegatkinje Kathy Tran o njenom zakonu kojim se dopušta pobačaj čak i kad je žena pred porod “užasnima”.

 

Guverner Virginije Ralph Northam izložio je jutros u komentarima da će Tranin zakon također omogućiti liječnicima da odbiju oživljavanje novorođenčeta rođenog živog nakon neuspjelog pobačaja “ako je to ono što majka i obitelj žele”.

 

Trump je za Daily Caller izjavio da nije čuo komentare Northama, ali da je gledao video u kojem Tran brani svoj zakon kojim se dopušta pobačaj kroz četrdeseti tjedan trudnoće.

 

“Iznenađen sam što je to učinio, susreo sam ga nekoliko puta”, rekao je predsjednik o tome kako Northam brani čedomorstvo.

 

O komentarima Kathy Tran, Trump je rekao: “Mislio sam da je to strašno. Sjećate li se kad sam rekao da je Hillary Clinton bila voljna odstraniti dijete iz utrobe? To je ono što oni rade, to je ono što rade, to je strašno. “

 

Doista, Trumpovi poznati komentari, su među najtočnijim objašnjenjima pobačaja koje je ikada ponudio političar, opisujući kasni abortus tijekom njegove treće rasprave s Hillary Clinton. Ti komentari su se pokazali upravo onakvima kakvima ih sada Demokrati pokušavaju u zakonu ukorijeniti, jer se plaše da zakon Roe v. Wade može biti preokrenut.

 

“Ako pođete za onim što Hillary kaže, u devetom mjesecu, možete uzeti dijete i odstraniti dijete iz majčine utrobe neposredno prije rođenja djeteta”, rekao je Trump 19. listopada 2016.

 

“Sada, možete reći da je to u redu, i Hillary može reći da je to u redu, ali nije u redu sa mnom jer na temelju onoga što govori i na temelju toga kamo ide i gdje je bila, možete uzeti dijete i odstraniti dijete van utrobe u devetom mjesecu posljednjeg dana, a to nije prihvatljivo. “

 

“Do kada bi u trećem tromjesečju liječnik mogao obaviti pobačaj?” Upitali su delegatkinju Tran tijekom saslušanja pododbora.

 

Odgovorila je, “kroz treće tromjesečje. Treće tromjesečje ide do četrdeset tjedana … Mislim da nemamo ograničenje u zakonu.

 

“Gdje je očito da se žena sprema roditi?”

Upitao je predsjednik pododbora, delegat Todd Gilbert.

 

Čak i kad “ima fizičke znakove da će se roditi?”

 

“Moj zakon bi to dopustio, da”, odgovorila je Tran.

 

 

“Sigurno bih mogao reći tjedan dana od njezina datuma i to bi bio isti odgovor, točno?” Upitao je Gilbert.

 

– To je dopušteno u zakonu – odgovorila je Tran.

 

Onda je jutros, Guverner Northam – pedijatrijski neurolog – nazvao kontroverzu oko Traninog zakona “pretjeranom” i ponudio sljedeće objašnjenje o tome što bi se dogodilo u situaciji žene koja želi pobačaj, a već je u porodu:

“Dakle, u ovoj situaciji na primjer, ako je majka u porođaju, mogu vam točno reći što će se dogoditi: dijete će biti porođeno; novorođenčetu će bilo ugodno; dijete će biti oživljeno, ako je to ono što majka i obitelj žele, a zatim će doći do rasprave između liječnika i majke. “

 

Daily Caller je izvijestio da su to komentari Trana i Northama, a Trump je rekao:

“Ovo će podići cijeli pokret za život kao što možda nikada nije bio podignut prije. Pokret za život je u velikoj mjeri pola pola, to je pitanje od 50 – 50, zapravo je dobilo bod ili dva tijekom godina. “

 

„Trump se činio optimističnim u vezi s tim riječima, rekavši: “Mislim da će ovo puno podići pitanje abortusa, jer ljudi o tome nikada nisu ovako razmišljali” “ zaključio je Daily Caller.

 

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-trump-blasts-virginia-democrats-for-defending-infanticide

 

Komentar: Čedomorstvo pokazuje svoje pravo lice, dok svijet čeka Antikrista, a lažnom proroku papi Franji i njegovoj hijerarhiji je čedomorstvo sporedna tema.

Na propovijedi ima par dana jedan hrvatski svećenik se obrušio na kardinala Bozanića, jer je ovaj navodno rekao, da ako netko simbolizira NDH, da ne može biti katolik ( To ili nešto slično je nedavno izvalio Bozanić).

Ovaj svećenik je javno pitao: Što ćemo Kardinale sa novim zakonom o abortusu, koji se uskoro sprema u RH?

“Hoćete li o sadašnjem čedomorstvu i genocidu Hrvata nad Hrvatima biti tako transparentni?

Povijesne prilike i neprilike ostavite Bogu da ih on sudi.”

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *