Četiri egzorcista pozvali na pokoru zbog svetogrđa u Vatikanu

Četiri egzorcista-svećenika, pozvali su Katolike diljem svijeta da učine djela pokore, posta i molitve prvog petka u prosincu ove godine, tj. danas 06. 12., zbog svetogrđa i idolopoklonstva poganskom idolu Pachamama, koje se dogodilo u Vatikanskim vrtovima prije otvaranja Amazonske sinode.

Otac Richard Heilman, svećenik egzorcist iz župe Madison, Wisconsin, USA, progovorio je o nedavno izvedenim egzorcizmima.

Naime, za vrijeme izvođenja jednog egzorcizma, demon je progovorio o specifičnim situacijama koje su se dogodile na Amazonskoj sinodi u Vatikanu. Egzorcist koji nije znao za te događaje, naknadno je saznao kako se oni odnose na specifične rituale koji su se dogodili na otvaranju Amazonske sinode.

Isti egzorcist sudjelovao je nakon toga u egzorcizmu druge osobe, koja nije u nikakvom odnosu sa prvom, međutim dogodilo se da je demon rekao iste stvari.

I mada se radilo o različitim osobama koje su bile opsjednute, demon je govorio iste stvari, demon je govorio o događajima koji su povezani sa Amazonskom sinodom.

Prema Heilmanu, ovaj egzorcist je stupio u kontakt sa još četvoricom drugih egzorcista koji su prijavili da su imali slična iskustva.

Svi su došli do zajedničkog zaključka, kako se događa veliko zlo.

Stoga u svojoj izjavi, četiri egzorcista mole Katolike diljem svijeta za pomoć, da se odazovu na djela pokore zbog poganskih rituala koji su se dogodili u Vatikanu:

“Ovi događaji osvješćuju kako se nalazimo u centru duhovne bojišnjice, koja se upravo događa unutar Katoličke Crkve.”

Egzorcisti preporučuju molitvu krunice, vršenje nekog djela pokore, kao što je post, uzdržavanje i druge oblike mrtvljenja, te molitvu Svetom Srcu Isusovu. Oni također potiču Katolike na klanjanje ispred Presvetog Sakramenta i pohađanje Sv. Mise.

U svom pismu oni potiču sve Katolike, koji prepoznaju zlo u ovim događajima u Vatikanu, da im se pridruže u molitvi i pokori, kako bi izbacili sve oblike đavoljeg utjecaja unutar Crkve, koji su nastali kao posljedica ovih događaja.

Znamo da današnja pokora neće biti dostatna, nego smo pozvani svaki dan raditi ono što ovi egzorcisti preporučuju danas. Pozvani smo do kraja vremena činiti još i više, a to svakako uključuje moljenje Križarskih Molitvi i propovijedanje Istine o tome što se stvarno događa u Vatikanu i Istine o lažnom proroku, a ovi egzorcisti su još daleko od toga.

Kad bi barem svi svećenici slušali direktno Boga kroz Knjigu Istine, ne bi trebali egzorcizme za informaciju o tome što se događa u Vatikanu.

Egzorcizmi u prvom redu služe da se preko njih oslobađaju duše pod demonskim utjecajem, a Bog je taj koji objavljuje buduće događaje preko Svojih proroka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *