Chuck Norris: Borite se protiv progresivne indoktrinacije upisujući djecu u Kršćanska sveučilišta

Majstor borilačkih vještina Chuck Norris podržao je konzervativni Katolički koledž, upozoravajući roditelje, “možda ćete se zaprepastiti radikalizmom kojeg otkrijete” na većini američkih sveučilišta.

“Kako bi se suprotstavili tolikoj progresivnoj indoktrinaciji u američkoj kulturi, možete svoje studente upisati u privatno, konzervativno ili kršćansko sveučilište”, rekao je u članku na  WND.com , među kojima spominje i Christendom College.

Norris je napomenuo da je većina visokih učilišta postala “indoktrinirana”.

Sveučilišta su “postala ljevičarski indoktrinirajući kampovi gdje previše profesora jednostavno plasira progresivne ideologije zapakirane pod krinkom obrazovanja, ušutkavajući i ignorirajući sve što bi im se suprotstavlja”, upozorio je Norris. Većina je sveučilišta “jednostrano obrazovno okruženje” s “ograničavajućim kodovima govora, neprijateljskim stavom prema konzervativnim studentima i propagandom radikalnih ciljeva i načina života”.

Norris je preporučio sljedeća sveučilišta kao prikladne alternative “progresivnoj indoktrinaciji”:

  • Liberty University
  • Sveučilište Biola
  • Hillsdale College
  • Kršćansko učilište
  • Westmont College
  • Grove City College

Norris je također predložio da se prekine sa “prevelikim uplitanjem državne uprave” u obrazovanje.

“Ako se želimo vratiti osnovama u obrazovanju, možemo početi uklanjanjem obrazovnih birokrata i davanjem tog novca roditeljima, ili barem ulaganjem u studente”, napisao je. “Vlada treba imati manju ulogu u vođenju obrazovanja našeg djeteta i veću ulogu u podupiranju obrazovnih odluka roditelja i učenika”.

“Djeca pripadaju svojim roditeljima, a ne vladi”, nastavio je. “A roditelji bi trebali imati pravo, i državnu potporu, prilagoditi obrazovanje svojih studenata kako to smatraju prikladnim. A ondje gdje Odjel za obrazovanje, sindikati učitelja ili bilo koje druge organizacije ili birokrati sprečavaju te odluke, moraju se zaustaviti. “

“Je li slučajno da je 1919. godine Sovjetska država zabranila privatni izbor građana na školovanje, Hitler i nacistička Njemačka 1938., a komunistička Kineska 1949. godine?”, Upitao je Norris. “Je li Amerika sljedeća?”

https://www.lifesitenews.com/news/chuck-norris-progressive-indoctrination-can-be-avoided-by-attending-christe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *