CNN u Irskoj priznao da abortus ubija bebe

Članak CNN-a koji informira Irske žene u svezi putovanja u inozemstvo zbog pobačaja, otvoreno priznaje da je entitet uklonjen iz maternice tijekom pobačaja ljudsko biće.

Pod nazivom ” Irski pobačaji se događaju; samo što se ne događaju na Irskom tlu “ , članak objašnjava što se događa kada je irska” beba “neželjena ili ima invaliditet. Članak koristi riječi poput “majke”, priznajući da je trudnica zapravo roditelj.

“Daju vam injekciju za ubijanje fetusa, koja zaustavlja srce bebe”, citira se irska žena koja je imala abortus u Engleskoj.

Drugi dio glasi:

Arlette Lyons otkrila je tijekom rutinske 12-tjedne pretrage da njezina beba ima Patauov sindrom, kromosomsku abnormalnost koja uzrokuje teško oštećenje organa. Liječnik je rekao da će njezina beba najvjerojatnije umrijeti od srčanog udara prije nego što dođe do punog termina.

Jeste li shvatili? To je “beba” i ona je živa. Da bi nešto moglo umrijeti, najprije mora biti živo.

CNN također izvještava da neke žene radije traže trajekt za Englesku, a ne avionski let, jer “lakše je donijeti ostatke u domovinu”.

Ostaci čega? Od “nakupine stanica”, ili djeteta koje još nije rođeno jer je roditelj završio njegov život i još uvijek osjeća vezanost za njega?

Popratni video pokazuje da je jedna žena koja je podvrgnuta pobačaju u inozemstvu odlučila sačuvati ostatke njezine bebe koja je kremirana, a zatim poslana poštom.

Ostali citati s videozapisa:

“Kažu da možete ići na trajekt i vratiti tijelo svoga djeteta sa sobom, ali morate ga držati na hladnom, znate pakete leda. Onda postoji sigurnost, znate – pitat će što je to. Samo se nisam mogla suočiti s razmišljanjem o tome što treba učiniti, znate. A onda su ponudili kremiranje. Imaju moj broj, a to je Gracein pepeo bio poslan kući iz Velike Britanije. Pošiljka je nosila Gracein pepeo i online narudžbu za susjeda.”

Ovi zagovornici pobačaja (koji su bez sumnje duboko potreseni) su zapravo iskreni. Pobačaj uništava cijelo, živuće ljudsko biće, sa DNA i tijelom koje je jedinstveno od njegove ili njezine majke.

Čini se da je “ukinuti osmi” pokret u Irskoj priznao da je dijete prije rođenja zapravo ljudska beba. Umjesto da se oslanjaju na lažnu znanost koja opovrgava osnovnu ljudsku embriologiju za promidžbu pobačaja, oni nastavljaju, sugerirajući da su neke bebe jednostavno bolje mrtve nego žive.

https://www.lifesitenews.com/blogs/oops-cnns-ireland-coverage-admits-abortion-kills-babie

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *