Crkva lažnog proroka se pokorava „našem zajedničkom čovječanstvu“

Nakon izdavanja heretične deklaracije iz Abu Dhabija i poziva na globalni pakt o ljudskom bratstvu, lažni prorok nastavlja koracima stvaranja univerzalne svjetske religije koja se umjesto na Bogu, temelji na sekularnom humanizmu, baš kao što je prorečeno u Knjizi Istine. 

Prošli tjedan Bergoglio je u Domu Svete Marte primio delegaciju takozvane Abrahamske inicijative vjera (Abrahamic Faiths Initiative, AFI).

Cilj ove inicijative je širenje heretične deklaracije iz Abu Dhabija kojom se promiče ‘ljudsko bratstvo’ i šire teške pogrješke o tome da Bog želi mnoštvo religija.

Usprkos tome, kako navodi član AFI-a rabin David Rosen, Bergoglio je rekao da je ljudsko bratstvo „temelj za širenje mira u svijetu“ i tvrdio da „sve naše razlike moraju biti podređene našem zajedničkom čovječanstvu“.

Tako se u maniri globalista i masona poziva na pokoravanje nekakvom „zajedničkom čovječanstvu“ umjesto da se poziva na pokoravanje Bogu, pokoravanje Kristu u ovo doba gnjusnog otpada i mraka grijeha.

A da je nova svjetska religija uhvatila korijena u Katoličkoj crkvi sve se otvorenije govori i u redovima Bergoglijevih oponenata, katolika tradicionalista. Tako je 18. siječnja na tiskovnoj konferenciji povodom mirnog protesta protiv aktualnog raskola njemačke crkve u vidu tzv. „njemačkog sinodalnog puta“ talijanski povjesničar profesor Roberto de Mattei izjavio kako „postoje dvije različite religije unutar iste Crkve“.

Uz Katoličku crkvu, de Mattei vidi kao drugu religiju sljedbu koju pokreću njemački biskupi okupljeni oko kardinala Marxa.

Prema de Matteiju Bergoglio mora odlučiti je li Kristov vikar ili „poglavar njemačko-amazonske crkve“.

Mi oko toga nemamo dvojbe, a iz de Matteijevog pitanja iščitavamo izuzetnu obzirnost koju želi imati prema Bergoglijevoj osobi jer se možda ipak nada da će u nekom momentu promijeniti mišljenje i pokajati se.

Mi znamo da je Bergoglio biblijski lažni prorok i da se to ne će dogoditi.

One Comment

  1. ivana

    U plavoj knjizi Don Gobija Nebeska majka Marija daje poruku pod naslovom Broj zvijeri 666 17.lipnja 1989 god znači prije 21 godine.Evo bitni izvadak iz poruke:Tako broj 333 izražen jednom ,dvaput ili triput izražava osnovne tajne katoličke vjere a to su:1.Božje jedinstvo i trojstvo 2.Utjelovljenje,muku,smrt i uskrsnuće Gospodina Isusa Krista.Ako broj 333 označava Božanstvo,onaj koji se želi staviti iznad samoga Boga,označen je brojem 666.Broj 666 otnačen jedan tj. puta označava godinu šeststotina šezdeset šestu.U tom povijesnom razdoblju Antikrist se manifestira kroz fenomen Islama koji neposredno poriče misterij Božanskog trojstva.I božanstva Isusa Krista.Islam sa svojom vojnom snagom bijesni posvuda uništavajući cijele drevne kršćanske zajednice,osvaja Europu i samo zahvaljujući mom majčinskom i čudotvornom posredovanju,što ga je snažno potaknuo sveti otac ne uspijeva potpuno uništiti kršćanstvo.Broj 666 uzet dvaput izražava godinu 1332 .U tom povijesnom razdoblju Antikrist se manifestira radikalnim napadom na vjeru u Božju riječ.Tumačenjem filozofa koji daju isključivo vrijednost razumu i znanosti ide se do potpunog ustanovljenja razuma kao jedinog kriterija istine.Rađaju se velike filozofske zablude koja se nastavljaju kroz stoljeća do naših dana.
    Ustvari s protestantskom reformom odbacuje se predaja kao izvor Božje objave i prihvaća se samo sveto pismo.Broj 666 uzet tri puta označava godinu 1998 U ovom će povijesnom razdoblju masonerija uz pomoć one crkvene, ostvariti svoju veliku namjeru: Stvoriti jednog idoa kojeg će staviti na mjesto krista i njegove crkve.
    Za ovu zadnju rečenicu želim napomenuti da je lažni prorok izabran za biskupa 1998 god i to je ta namjera. Nastavljam citat iz plave knjige. Jedan lažan Krist i jedna lažna crkva Stoga je onaj kip ,podignut u čast prve zvijeri,da bi mu se klanjali svi stanovnici zemlje, koje će obilježiti svojim pečatom sve one koji žele kupovati i prodavati,kip Antikrista. Stigli ste tako na sam vrh čišćenja,velikog jada i otpada.To će biti sveopća apostazija,jer će gotovo svi sljediti lažnog krista i lažnu crkvu. Tada će se otvoriti vrata kako bi se pojavio čovjek, odnosno sama osoba Antikrista. Majko Božja Fatimska moli za nas ušli smo u ova vremena, Majko Spasenja spasi nas i naše obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *