Čudesan video koji prikazuje bebu u amnionskoj vreći izvan maternice

U tek dva tjedna video o novorođenčetu koje se nalazi u svojoj amnionskoj vreći pogledan je preko 22 milijuna puta. Možete vidjeti kako ova lijepa beba miče svoje ruke, otvara usta unutar svog uskog prostora dok doktor svojom rukom prelazi preko nje. Prema izvještaju the Daily Mail-a „vidi se kako beba reagira na doktorov dodir te se miče unutar zatvorenog prostora.“

Kad je doktor rasporio vreću kako bi beba izašla van, ona je zaplakala i disala kao i svako drugo novorođenče.

Video možete pogledati ovdje:

CNN je izvijestio kako je rijetkost da se rađaju bebe dok su još unutar svoje amnionske vreće – manje od 1 na svakih 80 000 poroda. Dječak, Silas Phillips, rođen je u svojoj amnionskoj vreći prije godinu dana u SAD-u, a slika koju je napravio njegov doktor također je otišla viralno.

Amnionska vreća je bebino sigurno mjesto unutar maternice njene mame. Čudesno i daleko neobično rođenje ove bebe the Daily Mail je iskoristio za edukaciju svojih čitatelja o tome kako bebe žive unutar amnionske vreće tijekom  vremena kojeg provedu unutar maternice svoje mame. The Mail je pokazao i sliku ispod, nevjerojatnu sliku bebe u prvom tromjesečju, kako se razvija i raste, te sigurno živi u svojoj amnionskoj vreći.

Bez obzira je li beba tek započela svoj život unutar maternice ili je tek rođena, njeno čovještvo je očito i prekrasno.

Zaklada za ljudski razvoj, znanstvena neprofitna organizacija koja je radila s National Geographic kako bi snimila vidio o prenatalnom razvoju, objašnjava kako je svrha amnionske vreće da zaštiti nerođeno dijete sve dok ne dođe na svijet: Od 4. tjedna čista amnionska tekućina okružuje embrio u vreći. Ova sterilna tekućina štiti embrio od ozljeda.

https://www.lifesitenews.com/pulse/incredible-video-shows-baby-in-amniotic-sac-outside-the-womb

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *