Danas realno i moćno stoji ova Poruka, koju smo dobili 13 mjeseci prije okupacije Rimske Stolice

Prema lažnom proroku će se odnositi kao prema živom svecu. Oni koji mu se suprotstave smatrat će se hereticima

Knjiga Istine, 21. siječnja 2012.

Moja predraga kćeri, svim Mojim glasnicima u svijetu, koji su određeni da šire Moju Svetu Riječ, dana je različita uloga. Nema dvije iste.

Zato Moji glasnici nikada ne smiju miješati svaku Poruku, međusobno ih uspoređujući.

Kćeri Moja, ti si kao Sedmi glasnik odabrana kako bi priopćila Istinu Mojoj djeci. Već ti je dana većina Moje Istine, ali još toga će sada doći.

Zbog tajni koje su sadržane u ovome, kada budu otkrivene, biti ćeš ismijavana, rugati će ti se i učiniti će da izgledaš poput budale.

Ove Poruke su da pomognu pročistiti Moj narod, uključujući one koji prihvaćaju poziv da Me slijede, kao i one duše bez ljubavi i hladnog srca.

Bez ovoga čišćenja, Zemlja ne može biti pročišćena. Ona treba biti pročišćena kako bi bila dostojna da njome ponovno hodam.

Moja djeca se moraju radovati. Strah nije nešto što dolazi od Mene.

Strah dolazi od zla. Ipak, bilo bi vam oprošteno i bili biste opravdani kada bi se bojali za one duše koje hodaju u sljepoći. Ne zato što ne mogu vidjeti, već jer su odlučili ne vidjeti.

Moja ljubljena vojsko sljedbenika, vaša dužnost prema Meni jest pomoći Mi da pripremim put za Moju nadolazeću Božju vladavinu na zemlji.

Ja trebam vašu pomoć. Ja trebam vaše molitve. Vaše molitve će oslabiti djelovanje Antikrista, kao i lažnog proroka koji će zauzeti mjesto u Rimskoj Svetoj Stolici.

Moja djeco svi vi morate znati kako Ja sve opraštam. Čak i oni koji sudjeluju u sotonističkim zajednicama, o kojima govorim, mogu biti spašeni od daljnjeg silaska prema vratima pakla.

Grijeh može biti ublažen molitvom. Ne morate ići u bitku i boriti se s podignutim šakama, sve što morate činiti jest moliti.

Moj Novi Raj je veličanstven, djeco. Tako mnogo pripreme je obavljeno s istim čudima koja su prikazana Adamu i Evi, a koje su odbili grijehom. Sve je spremno.

Vi, Moji sljedbenici, uživati ćete pogodnosti predivnog Novog Raja na zemlji nad kojim ću Ja vladati.

Jer ste vi, ovaj naraštaj odabrani da uživate ovaj Raj, ne smijete prestati u vašoj zadaći kako bi Mi pomogli da svu Moju djecu odvedem sa Mnom u Moje Veličanstveno Kraljevstvo.

Međutim, djeco Moja, budite svjesni da će vas lažni prorok uvjeravati da on također priprema za vas slično mjesto Raja.

Njegove laži će očarati lakovjernu skupinu katoličkih sljedbenika. On će prikazivati predivnu i punu ljubavi izvanjsku karizmu i sva Moja djeca u Katoličkoj Crkvi će biti zbunjena.

Jedan znak na kojega treba paziti će biti njegov ponos i oholost, skriveni iza izvanjske lažne poniznosti.

Moja će djeca biti tako zavedena, da će misliti kako je on izuzetna i čista duša.

Prema njemu će se odnositi kao prema živom svecu. Nijedna riječ iz njegovih usta neće se ispitivati.

Također će se činiti kako ima nadnaravne darove i ljudi će odmah vjerovati da on može izvoditi čuda.

Svatko tko mu se suprotstavi će biti kritiziran i smatran heretikom.

Sve takve duše optužene da su heretici će biti odbačene na stranu i biti će hrana psima.

Sva Istina u vezi Mojih Učenja će biti izvrnuta. Sve će biti laž. Progon će se razviti polako i najprije će biti jedva zamjetljiv.

Moji pravi posvećeni sluge će morati Svetu Misu održavati tajno i u mnogim slučajevima ne u Katoličkoj Crkvi.

Morati će održavati Svete Mise u skloništima. Djeco, kada se ovo dogodi, ne smijete gubiti nadu. To će biti gotovo unutar kratkog razdoblja.

Samo molite za one duše koje će u svojoj vjernosti lažnom proroku zaboraviti na Presveto Trojstvo, koje je Osnovni Temelj na kojemu je izgrađena Katolička Crkva.

Mnoge religije slijede samo jednu Osobu Presvetog Trojstva. Neki štuju Oca. Drugi Sina, ali svi su jedno, Moja kćeri.

Postoji samo Jedan Pravi Bog. To je Otac, Sin i Duh Sveti, Tri različite Osobe, sve u Jednoj Božanskoj Biti. Svim religijama će uskoro biti dana Istina i mnogi će prihvatiti ovu Svetu Tajnu.

Slijedite Me prema putu Spasenja, jer pred vama je, Moji sljedbenici, veličanstvena budućnost, ali morate ostati snažni.

Ovo je odabrani naraštaj za Moj Novi Raj na Zemlji.

Nemojte odbaciti ovaj veličanstveni dar života koji blista u svoj svojoj raskoši. Nijedna duša neće htjeti ništa drugo. Moj Novi Raj na zemlji će biti razdoblje mira i sreće bez grijeha.

Ovo je Božja Volja Moga Oca i to je od početka Njegovo obećanje čovječanstvu.

Budite radosni i sretni, jer imate se mnogo čemu veseliti, djeco.

Nadolazeće kušnje će izblijedjeti kada budete svjedočili veličanstvenom Kraljevstvu koje vas čeka.

Ja vas ljubim, djeco. Znam da vi Mene ljubite. Zbog toga vas molim da pokažete ljubav onima koji su slijepi za Moga Svetoga Duha.

Molite za njih u svakoj prilici, kako bi ponovno vidjeli Istinu Moga obećanja kojega sam dao čovječanstvu, kada sam umro kako bih osigurao vaše Vječno Spasenje.

Vaš ljubljeni Isus

Spasitelj cijelog čovječanstva

Danas realno i moćno stoji ova Poruka, koju smo dobili 13 mjeseci prije okupacije Rimske Stolice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *