Dobro pazite što se izgovara: Hrvati su danas u svim crkvama molili „da znanstvenici otkriju nove izvore hrane“!

Živimo u vrlo opasnim vremenima. Prije tri godine imali smo zatvaranje crkava i zabranu Svetih Sakramenata, a novotarije se uvlače u Katoličku crkvu u Hrvata i serviraju vjernicima kao kuhanim žabama.

Eto, na primjer molitve vjernika koje se mole nakon propovijedi (radnim danom). Danas su se u svim hrvatskim crkvama čitale molitvene nakane koje su uključivale ove riječi:

Nadahni znanstvenike da otkriju nove izvore hrane, molimo Te!

Čekajte, čekajte… polako! Kakve to „nove izvore hrane“? Pa nije li Bog dragi dao ljudima da se hrane biljkama i životinjama koje je stvorio na Zemlji? I mi sada molimo da nam znanstvenici otkriju nekakve nove izvore hrane?

Ne čitamo li u medijima posljednjih godina kako Bill Gates radi na novim izvorima hrane? Kako nam govore da ne treba živjeti od teletine i junetine jer krave zagađuju, pa nam Bill Gates sada servira nekakvo sintetičko meso koje su „otkrili znanstvenici“ koji rade za njega.

Čekajte, molimo li mi to sada na nakane Billa Gatesa?

Ili možda molimo na nakane Europske Unije koja nam servira žohare i stonoge da ih kao stoka žderemo, jer nas pozemljari ionako smatraju njihovom stokom. Molimo li za EU znanstvenike da nam u Hrvatskoj serviraju žohare umjesto slavonskog kulena kojeg očito možemo zaboraviti kad završe s eutanaziranjem naših svinja?

Dragi vjernici, tko nam to piše molitvene nakane koje svi odreda ponavljamo u crkvama u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini (dobili smo informaciju da se isto danas molilo i u BiH)? Kome je to palo na pamet i tko im je to šapnuo u uho?

Dragi vjernici, od sada dobro pazite što se izgovara u našim crkvama – probudite se, ne ponavljajte riječi automatski bez provjere, jer dolazi zlo vrijeme kada će vam servirati otrov i smeće, kao što vam serviraju u hrani koju jedete, u vodi koju pijete, kao i kada mislite da uzimate cjepivo za zaštitu od virusa, a uzimate sebi na štetu.

Kad smo kod molitve vjernika, nažalost ne mole se one nakane koje su danas Crkvi najpotrebnije:

 • za kardinale i biskupe da osude hereze, otpadništvo i poganstvo koje se proširilo Katoličkom crkvom i da obrane vjernike od ovih zala
 • da se obrati lažni prorok i da počne naučavati jasni i nepromjenjivi Nauk Isusa Krista i Katoličke crkve
 • Da jasni Kristov Nauk zamijeni zbunjenost koja sada vlada u Crkvi kako bi se spasile duše
 • da prestane svako nepoštivanje Isusa u Crkvi, osobito nedostojno primanje Euharistijskog Isusa
 • da nikada više Crkve ne budu zatvorene ni Sakramenti nedostupni i da svećenici i biskupi budu uvijek vjerni Isusu Kristu i da Bog uvijek bude na prvom mjestu
 • da se vjernici obrane od jedinstvenog svjetskog nadzora koji se uvodi širom svijeta i da se obrate svjetske elite koje uvode ovo zlo
 • za zabranu i za prestanak abortusa u Hrvatskoj i u svijetu
 • za obraćenje sodomičara i za ukidanje svih sodomskih zakona, manifestacija i organizacija koje šire ovaj smrtni grijeh u Hrvatskoj i u svijetu
 • za obraćenje razvedenih i ponovno „vjenčanih“ u Hrvatskoj i u svijetu i da žive u skladu s Božjim zakonima
 • za propast new agea i svih lažnih religija
 • za obraćenje masona i za propast svih masonskih organizacija
 • za obraćenje hrvatskih političara i da u svemu slušaju Krista i da preko njih Krist vlada Hrvatskom.

Hoćemo li doživjeti da barem neke od crkava uvedu istinske nakane koje su hitno potrebne u ovo doba?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *