Dok se steže omča oko najvećih proizvođača hrane UN izdaje ‘grozno upozorenje o svjetskoj gladi’

Prije nekoliko mjeseci izvijestili smo o slučaju Šri Lanke u kojoj su svjetske elite pod izlikom zaštite okoliša uništile lokalnu proizvodnju hrane i doveli zemlju do kolapsa društva i gladi. Ovaj društveni eksperiment poslužio je za lansiranje sličnih pothvata u drugim zemljama.

Krenuli su ambiciozno, na drugog najvećeg izvoznika hrane u svijetu, Nizozemsku. No, tu su uskoro slomili zube na političkom pokretu nizozemskih farmera. Neprijatelji ljudskog roda nisu mirovali. Treba ispuniti najave nadolazeće globalne gladi koju UN i slična tijela najavljuju upravo onako kako je SZO govorio o pandemiji.

Direktor UN-ovog programa za hranu još je u rujnu prošle godine izdao „grozno upozorenje o nadolazećoj svjetskoj gladi“. Svjetska banka izdala je prije dva tjedna „Sigurnosne informacije: Odgovor Svjetske banke na rastuću neizvjesnost vezano za hranu“ gdje se govori o krizi prehrane na svjetskoj razini.

Kao što je vidljivo iz primjera Šri Lanke, Nizozemske, ali i Kanade i nekih drugih zemalja, zelena agenda obznanila je poljoprivrednicima i proizvođačima hrane svoj rat do istrjebljenja. Cilj iluminata je jasan: eliminirati većinu svjetskog stanovništva (ili kako oni kažu „prorijediti krdo“). No, vrijeme im curi, a napadati zemlju po zemlju nije efikasno. Zato su po starom principu, preko prodanih političara krenuli podjarmiti cijele blokove zemalja.

Prije tri tjedna ministri poljoprivrede i zaštite okoliša 13 zemalja, mahom velikih proizvođača hrane potpisali su pakt o „smanjenju emisija metana“. Kao što znamo globalisti su plasirali teoriju obmane da krave i druga živina metanom truju cijeli svijet. Naravno, krave su samo posredan cilj zelenih mengelovaca, koji ljudski rod vide kao parazite koje treba istrijebiti s lica Zemlje.

Dakle, 13 zemalja koje su potpisale ovaj pakt su: SAD, Australija, Argentina, Brazil, Čile, Španjolska, Njemačka, Češka, Panama, Peru, Ekvador, te Burkina Faso. Tu su npr. 3 od prvih 5 svjetskih izvoznika hrane. Pogledajte niže kako se smiješe ministri 20 svjetskih zemalja koji predstavljaju najveće proizvođače stoke i “50% svjetske emisije metana u poljoprivredi”:

https://www.globalmethanehub.org/2023/05/17/major-livestock-producing-countries-commit-to-mitigate-methane-in-agriculture/

 Naravno, ove zemlje su samo početak. Sada kreće zavrtanje ruke premijerima i ministrima drugih zemalja po hodnicima, kuloarima i masonskim hramovima, sve dok i oni ne predaju svoje zemlje. Već je dogovoreno da će Španjolska organizirati konferenciju slijedeće godine, gdje se očekuju nove žrtve. Očito bit će naglasak na Europi.

I kako to često biva, bilo kakve konkretnije informacije o ovom programu teško dopiru u javnost. Bitno je da su oni potpisali i osigurali svoju predanost, a plan provedbe sa svim detaljima ionako će im bit dostavljen „odozgo“.

No, detalji programa nisu nam ni potrebni. Dobro se sjećamo kako je to funkcioniralo za vrijeme korone, nisu svi u „krdu“ tako sklerotični.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *